1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Hyltebruk


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hyltebruk. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Hyltebruk som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hyltebostäder
Det allmännyttiga bostadsbolaget Hyltebostäder har runt 530 lägenheter i kommunen, flest i Hyltebruk. Bostäder finns även i Rydöbruk, Torup, Landeryd och Unnaryd. I beståndet finns lägenheter upp till 5 rum och kök.

Bofast
Bofast är en privat hyresvärd med lägenheter i Hyltebruk. Beståndet på orten består av marklägenheter och tvåvåningshus. Totalt har Bofast 131 hyresrätter här, fördelade mellan 1 och 6 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla ditt intresse för vakanser.

Adress: Bruksgatan 2, Hyltebruk
Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Bra Bostad
I Hyltebruk har Bra Bostad ett bestånd av hyresrätter. Här kan du välja att bo i flerfamiljshus eller parhus. Bra Bostad förvaltar i Hyltebruk 330 lägenheter. Intresseanmälan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@brabostad.com
Hemsida: www.brabostad.com


Jana Fastigheter
Jana Fastigheter har ett mindre bestånd av bostäder i Hyltebruk. På Björkgatan hittar du hyresvärdens 10 lägenheter fördelat enligt följande: 8 st treor, 1 tvåa och 1 etta. Fastigheten ger dig ett bra utgångsläge på orten.

Telefon: 035-12 91 00
E-post: info@jana-fastigheter.se
Hemsida: www.jana-fastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Hyltebruk utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Hyltebruk att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Hyltebruk. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Hyltebruk?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Hyltebruk. Hos oss kan du se listor med alla Hyltebruks hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.