1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Järfälla

Alla lediga lägenheter i Järfälla

Vill du hyra bostad i Järfälla kommun är du i förstahand hänvisad till kommunala hyresvärden Järfällahus. Via Järfällahus kan du hyra lägenheter i Barkaby, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö i Järfälla kommun. Din möjlighet att få hyra lägenhet styrs i hög utsträckning av din kötid hos fastighetsbolagen. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig hos alla hyresvärdar som bostadssökande så tidigt som möjligt för att börja samla köpoäng.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Webbassistent söker boende i Järfälla
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Järfällahus
Kommunala hyresvärden Järfällahus är största hyresvärd i Järfälla med 5 600 lägenheter för uthyrning. Man har lägenheter i såväl Jakobsberg som i Barkaby, Kallhäll och Viksjö. Bor du i Järfälla kan du ställa dig i deras bostadskö. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Järfälla


HSB
HSB förvaltar främst bostadsrätter men kan även erbjuda ett par bostadsfastigheter i Järfälla. På Margaretavägen 6, 10, 14-24 endast en kilometer från Jakobsbergs tågstation har man 58 lägenheter. På Gjutarplan och Pressarvägen i Kallhäll har man fler hyresrätter. För att kunna ansöka om hyresbostad krävs att du blir medlem i HSB.

Adress: Vasaplatsen 4, Jakobsberg
Telefon: 010-442 50 00
E-post: bobutiken.mail@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm