1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Järfälla


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Järfälla. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Järfälla som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Järfällahus
Det allmännyttiga bostadsbolaget Järfällahus förvaltar så många som 5 560 hyreslägenheter i kommunen. Dessa är utspridda mellan de fyra kommundelarna Jakobsberg, Barkarby, Kallhäll och Viksjö. Vakanser kan sökas på hemsidan eller Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Byggvesta
Beståndet av lägenheter består idag av 199 hyresrätter belägna i Barkaby. Mycket goda kommunikationsmöjligheter erbjuds. Barkabystaden har vad du behöver gällande butiker, skolor och natur. 2022 planeras 262 lägenheter färdigställas, även de i Barkaby.

Adress: Lindhagensgatan 74, Stockholm
Telefon: 08-694 07 80
E-post: info@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


HSB
I Järfälla äger och förvaltar HSB fastigheter med hyreslägenheter på Margaretavägen och Kärnmakargränd. På första adressen förvaltas 58 lägenheter med 1-4 rum och kök. Bostäderna på Kärnmakargränd kan sökas av dig som är 55 år och bosparar i HSB.

Adress: Vasaplatsen 4, Jakobsberg
Telefon: 010-442 50 00
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm


JM
Kvarteret Havreflingan byggs av JM. Lägenhetsbeståndet uppgår till 192 lägenheter, från 1-5 RoK i lågenergihus. Lägenheterna är moderna och bjuder på en öppen planlösning. Förmedling av bostäderna kommer ske via Bostadsförmedlingen i Stockholm på www.bostad.stockholm.se.

Telefon: 08-782 87 00
E-post: info@jm.se
Hemsida: www.jm.se


Stena Fastigheter
Ett av Sveriges största fastighetsbolag. Beståndet i Järfälla består av hyresrätter södra Jakobsberg. Lägenheterna ligger på Vasavägen och Frihetsvägen. Parkeringsplatser erbjuds för den som har bil.

Telefon: 075-241 50 00
E-post: magnus.svensson.sfsab@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Tornet
I Järfälla har Tornet arbetat aktivt med nyproduktion av bostäder. Man erbjuder 120 hyreslägenheter, som stod klara 2016, i storlek från tvåor till fyror. Nu bygger man även nya hyresrätter i Barkabystaden som beräknas vara klara för inflytt början av 2020.

Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Wallenstam
I snabbväxande Barkaby har Wallenstam idag ett lägenhetsbestånd på flertalet adresser. Fler lägenheter planeras. Utöver bostäder finns handel, restauranger, goda transportmöjligheter och naturområden nära tillhands. Även ett utbud av kultur erbjuds i området.

Adress: Birger Jarlsgatan 64,
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Järfälla utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Järfälla att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Järfälla. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Järfälla?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Järfälla. Hos oss kan du se listor med alla Järfällas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.