Fabriksvägen

Järfälla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fabriksvägen, Järfälla
Hyrdes ut: 2022-04-28
HyraHyra:

15000 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

47 m2

Beskrivning

Välkommen till denna helt nyproducerad och helt fantastiska och ljusa 2 -rums lägenhet på hela 47 kvm i det helt nya och exklusiva huset Bolinder Entré i Kalhäll. Lägenheten som ligger på 9:e våningen har en magnifik utsikt över Mälaren, en stor balkong i väster en genomtänkt och delvis öppen planlösning.

Detta är en nyproducerad drömlägenhet med all tänkbar utrustning. Helkaklat och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppet och modernt kök med induktionshäll, diskmaskin och inbyggnads ugn och micro. Inflyttning den 5:e maj då ni kommer vara den första som bor i lägenheten.

Huset som fått namnet Bolinder Entré är exklusivt byggt med hela 16 våningar. Högst upp på taket finns en fantastisk takterass för mysiga solstunder eller härliga middagar. Fastigheten ligger vid infarten till Bolinder Strand och närhet till fantastiska Kallhällsbadet som är Järfällas största friluftsbad med stora lekytor, Beachvolleyboll, grillplatser, kanotuthyrning m.m. I direkt närhet till bostaden ligger även Görvälns naturreservat där du kan njut av löpturer och mysiga skogspromenader. I naturreservatet finns även ett slott från 1600-talet med en prisbelönt restaurant.

Med pendeltåget som tar dig 5 min att gå till tar du dig in till city på bara 21 minuter. Närhet till både förskola, skola och service i det närliggande Kallhäll Centrum där det finns restauranger, ICA, COOP och vårdcentral.

Lägenheten hyrs ut ommöblerad från 5:e maj och på lång sikt.

Hyran är 15 000 kr/mån och då ingå el, värme och vatten

Lägenheten är utrustad med fiber från Telia (abonnemang teckens separat)

Vi söker ensamstående eller par utan barn med stabil inkomst, som kan betala deposition och inte har några betalningsanmärkningar

Hyra: 15 000 kr/mån
Uthyres från 5:e maj
Uthyres till: lång tid
Möblering: Ej möblerad
Deposition: 2 månadshyror
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Järfälla

Rapportera fel