1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Jönköping

Alla lediga lägenheter i Jönköping

Hos oss kan du söka bland alla lediga lägenheter i Jönköping. Vi har registrerat alla lediga lägenheter hos de större bostadsbolagen i Jönköping. Via oss kan du skicka ansökningar på de bostäder du vill hyra och ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Jönköping.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Studerande söker 1a relativt nära universitetet.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Blivande Jönköpingstudent söker hem
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Lugn familj söker bostad i centrala Jönköping
Sökes: Förstahand | 50 m2

Västra Storgatan,5 Jönköping
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 3000 kr

Småbarnsfamilj söker ett långtidsboende
Sökes: Förstahand | 65 m2

Hyresvärdar


Visar 10 av 25 | Visa alla

Vätterhem
Vätterhem är det kommunala bostadsbolaget i Jönköping och stadens största hyresvärd med 8 000 lägenheter för uthyrning. Vätterhem kan erbjuda såväl vanliga hyresrätter som studentlägenheter och seniorboenden. Ställ dig i bostadskö hos Vätterhem om du vill hyra bostad.

Vätterbygdens Byggnads
Fastighetsbolaget Vätterbygden är en av de största privata hyresvärdarna i Jönköping och i närliggande Huskvarna med totalt 1 400 hyresrätter. Vätterbygdens fastigheter är lokaliserade till östra och västra delarna av Jönköping. Om du vill hyra bostad skickar du in en intresseanmälan.

Bygginvest
Privata bostadsbolaget Bygginvest har 106 fastigheter med totalt 2 400 lägenheter. Merparten av beståndet är lokaliserat till Jönköping där man har lägenheter i följande stadsdelar: Dalvik, Gräshagen, Liljeholmen, Ljungarum, Rosenlund, Strömsholm och på Torpa.

Willhem
I Jönköping har Willhem 18 bostadsfastigheter med många hyreslägenheter i varje fastighet. Willhems lägenhetsbestånd är modernt och håller en mycket högre standard än miljonprogrammet. Som hyresgäst kan du räkna med att lägenhetens badrum och kök är fräscht och fullt utrustat.Fler privata hyresvärdar i Jönköping


KLH Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget KLH Fastigheter har 200 lägenheter i centrala Jönköping. Lägenheterna ligger på följande adresser: Brahegatan, Drottninggatan, Junelundsgatan, Klostergatan, Norra Strandgatan, Nygatan, Odengatan, Sjöbogatan och S:t Larsgatan. Lämna en intresseanmälan där du anger vilken lägenhetsstorlek du söker och vad som är din maxhyra.

Adress: Klostergatan 45, Jönköping
Telefon: 036-12 15 98
E-post: klhfast@telia.com
Hemsida: www.klhfastigheter.se


Brandtornet
Privatägda hyresbolaget Brandtornet förvaltar en mix av bostäder och kommersiella lokaler i centrala Jönköping. Beståndet omfattar 40 000 kvm fastighetsyta. Största fastigheterna ligger på Östra Storgatan och Norra Strandgatan där man har 43 respektive 66 lägenheter för uthyrning.

Adress: Box 427, 551 16 Jönköping
Telefon: 036-302230
E-post: info@brandtornet.se
Hemsida: www.brandtornet.se


Aprima Fastigheter
Fastighetsbolaget Aprima har verksamhet i Jönköping och i Karlstad och förvaltar ett bestånd om totalt 12 000 kvm. Du som vill hyra lägenhet kan fylla i och skicka in en intresseanmälan där du anger lägenhetsstorlek du söker (från 1-4 rum).

Adress: Norsuddsgatan 4, Jönköping
Telefon: 036-12 80 00
E-post: info@aprima.se
Hemsida: www.aprima.se


Lustgården Fastigheter
Fastighets- och byggbolaget Lustgården förvaltar i Jönköping hyreslägenheter på följande adresser: Pylongatan, Tegnérgatan och Västra Storgatan. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum. Ring eller fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Box 2149, 550 02 Jönköping
Telefon: 036 - 16 55 50
Hemsida: www.fastighet-lustgarden.se


NkBo
Strax utanför södra Jönköping i småorterna Hovslätt, Månsarp, Norrahammar och Taberg förvaltar allmännyttiga bostadsbolaget NkBo ett stort antal hyreslägenheter. Om du kan tänka dig att pendla in till Jönköping kan det vara en bra ide att söka bostad hos NkBo.

Adress: Centrumgången 3, Norrahammar
Telefon: 036-610 80
E-post: info@nkbo.se
Hemsida: www.nkbo.se


Bankerydshem
I Bankeryd, ett par mil nordväst om Jönköping, har den kommunala hyresvärden Bankerydshem 440 hyresrätter. Lägenheter finns i alla storlekar från 1 till 5 rum och kök. Du som vill hyra bostad lämnar en intresseanmälan.

Adress: Sjöåkravägen 18, Bankeryd
Telefon: 036-37 72 60
E-post: kontor@bankerydshem.se
Hemsida: www.bankerydshem.se