1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Jönköping

Bevaka lediga lägenheter i Jönköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Jönköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Jönköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Studenter söker en 3:a i centrala Jönköping.
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 11000 kr

Familj söka en lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Par söker större boende för större familj
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Jönköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 16 av 26 | Visa alla

Vätterhem
Vätterhem är det kommunala bostadsbolaget i Jönköping med över 8 500 hyreslägenheter inom kommunens gränser. Hyresvärden arbetar kontinuerligt med att utöka och bygga nya lägenheter. På Vätterhems webbplats kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Bygginvest
Bygginvest är en av de större privata hyresvärdarna i Jönköping. Förvaltar totalt närmare 2 500 hyresbostäder varav majoriteten är belägna i Jönköping. I följande områden hittas beståndet i staden: Dalvik, Väster, Öster, Liljeholm, Rosenlund, Söder/Torpa och Gräshagen.

Willhem
Willhem erbjuder lägenheter till uthyrning i många svenska städer, däribland i Jönköping. I staden är beståndet fördelat mellan åtta stadsdelar. Man har nyligen byggt och planerar produktion av fler lägenheter i Jönköping. Vakanser kan sökas på Wilhelms hemsida.

StudBo
StudBo förmedlar bostäder för studenter i Jönköping. Hyresvärden har lägenheter utspridda i flertalet av stadens områden, de flesta på gång- eller cykelavstånd från Universitetet annars med busskommunikationer. För att ansöka om en studentbostad behöver du vara registrerad.Fler privata hyresvärdar i Jönköping


Vätterbygdens Byggnads
Äger och förvaltar 41 fastigheter i Jönköping och Huskvarna. Merparten av beståndet återfinns i centrala Jönköping med gångavstånd till butiker och Högskolan. Bygger 37 nya studentlägenheter som ska stå klara i början av 2020. Intresseanmälan görs på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Strandgatan 14, Jönköping
Telefon: 036-330 88 10
E-post: info@vbab.se
Hemsida: www.vbab.se


M2 Gruppen
Fastighetsägaren M2 äger i Jönköping 18 fastigheter med hyresrätter. Storleken på lägenheterna varierar från mindre bostäder lämpliga för ensamhushållet till större för hela familjen. På M2s hemsida listas vakanta bostäder och de kan där även sökas.

Adress: Ryhovsgatan 3-5, Jönköping
Telefon: 010-706 00 01
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


KLH Fastigheter
Familjebolag verksamt inom fastighetsbranschen. Förvaltar 200 lägenheter i centrala Jönköping. Nästintill alla fastigheter är byggda första halvan av 1900-talet men håller god standard tack vare löpande underhållsarbeten. Fastigheterna består av 9-28 lägenheter.

Adress: Klostergatan 45, Jönköping
Telefon: 036-12 15 98
E-post: elisabeth@klhfastigheter.se
Hemsida: www.klhfastigheter.se


NiVika Fastigheter
Nivika har i Jönköping 31 fastigheter varav sex stycken innehåller hyreslägenheter. Några fastigheter är centralt belägna medan andra i andra stadsdelar. Hyresvärden bygger två nya hyresfastigheter som beräknas vara klara 2021. Bostäder kan sökas på egna hemsidan.

Adress: Österängsvägen 2A , Jönköping
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


Brandtornet
I Jönköping förvaltar det privata fastighetsbolaget Brandtornet hyreslägenheter och kommersiella lokaler. Under åren har hyresvärden byggt 500 hyreslägenheter. Samtliga bostadsfastigheter är belägna i stadens stadskärna. Brandtornet förvaltar även studentbostäder.

Adress: Oxtorgsgatan 3, Jönköping
Telefon: 036-302230
E-post: info@brandtornet.se
Hemsida: www.brandtornet.se


Tosito
Fastighetsägaren Tosito har ett bestånd av 51 hyresrätter i Jönköping. Hyresvärden utökar sitt bestånd med en fastighet som produceras, innehållandes 36 lägenheter. Fastigheten ligger i centrala staden och tar emot nya hyresgäster från juni 2020. Lämna ditt intresse på hemsidan.

Adress: Parkgatan 2, Jönköping
Telefon: 036-35 40 40
E-post: info@tosito.se
Hemsida: www.tosito.se


Ekblads Fastigheter
Förvaltar ett niovåningshus som stod klart 2016. Fastigheten består av 63 lägenheter varav 42 är avsedda för studerande. Alla lägenheter håller hög standard med kaklade badrum med tvättutrustning och diskmaskin i köket. För allas välmående är fastigheten rökfri.

Telefon: 070-691 24 00
E-post: info@ekblads.se
Hemsida: www.ekblads.se


Lustgården Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus på Jönköping. Förvaltar moderna lägenheter med hög standard i centrala delarna av staden. Egna beståndet uppgår till 372 bostäder. Den nyaste fastigheten i beståndet stod klar 2019. Intresseanmälan kan fyllas i online.

Telefon: 036 - 16 55 50
E-post: niklas@fastighet-lustgarden.se
Hemsida: www.fastighet-lustgarden.se


Empe Fastigheter
Strax söder om centrala Jönköping på Grönhagen förvaltar Empe Fastigheter 38 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek 1-4 rum och kök. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan för bostad.

Telefon: 0705-88 48 41
Hemsida: www.fast-notskrikan.se


Västerhuset
Förvaltar kommersiella lokaler och bostäder i Jönköping. Samtliga bostadsfastigheter i staden är belägna på Väster. Totalt erbjuds 25 lägenheter i staden. Västerhuset tillämpar inget kösystem utan väljer den hyresgäst de anser vara mest lämplig.

Telefon: 0500–48 05 15
E-post: info@vasterhuset.se
Hemsida: www.vasterhuset.se


JN Bostäder
På Nygatan i Jönköpings stadskärna förvaltar det privata fastighetsbolaget JN Bostäder en fastighet innehållandes 25 hyreslägenheter. Härifrån har hyresgästerna nära till Vättern, resecentrum och stadens nöjesutbud samt Högskolan.

E-post: jorgen@jn-bostader.se
Hemsida: www.jn-bostader.se


Kindbergs Förvaltning
På Östra Storgatan och Kanalgatan i Jönköping erbjuder Kindsbergs 13 hyreslägenheter med utmärkt läge i centrala staden. Fastighetens hyresgäster är välkomna att nyttja den gemensamma innergården. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se