1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Jönköping

Alla lediga lägenheter i Jönköping

Hyrabostad.se bevakar utbudet av lägenheter från 25 hyresvärdar i Jönköping. Som registrerad medlem kan du just nu ansöka om 88 lediga lägenheter i Jönköping. Du får också e-post direkt när en ledig lägenhet kommer ut så att du kan vara först med att ansöka hos hyresvärden.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Elektriker söker lägenhet i Jönköping
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Sambopar söker central lägenhet i Jönköping
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Student söker 1a/2a så centralt som möjligt
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Skötsamt par söker 3:a
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 11000 kr

Sjuksköterska
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Visar 11 av 25 | Visa alla

Vätterhem
Kommunala hyresvärden Vätterhem har idag 17 lediga lägenheter i Jönköping. Enstaka lägenheter uthyres med lottdragning där alla sökande har samma chans att erhålla förstahandskontrakt. Hos Vätterhem kan studerande även ansöka om studentbostäder.

Bygginvest
I Jönköping förvaltar Bygginvest 2 400 hyreslägenheter: Från små studentbostäder till centrala paradvåningar i stadskärnan. All uthyrning av lediga lägenheter är webbaserad. Bygginvest strävar efter rättvisa uthyrningsvillkor och vill erbjuda alla sökande samma chans.

Willhem
Willhem är en av de större privata hyresvärdarna i Jönköping. Hyresvärden har satsat stort på att modernisera lägenhetsbeståndet vilket innebär att många av lägenheter uthyres efter att ha genomgått renovering. Totalt har Willhem ett hundratal hyresrätter i Jönköping.

StudBo
Bostadsförmedlare som anlitas av flera privata fastighetsägare för uthyrning av studentbostäder i Jönköping. Kan även erbjuda studentrum, ofta inneboende hos andra, som ett komplement till lägenheterna. För att kunna ansöka måste du vara antagen till Jönköpings Universitet.Fler privata hyresvärdar i Jönköping


Vätterbygdens Byggnads
I Jönköping och centrala Huskvarna förvaltar det privata fastighetsbolaget VBAB 1 400 hyreslägenheter. Önskar du hyra fyller du i en intresseanmälan och anger maxhyra, önskat bostadsområde samt lägenhetsstorlek. VBAB kan även erbjuda studentrum åt studenter.

Adress: Norra Strandgatan 14, Jönköping
Telefon: 036-330 88 10
E-post: info@vbab.se
Hemsida: www.vbab.se


Riksbyggen
I Jönköping kan Riksbyggen erbjuda hyreslägenheter i centrum samt i de närliggande stadsdelarna Dalvik, Liljeholmen och Rosenlund. Riksbyggen är en av Sveriges större privata hyresvärdar och söker regelbundet efter nya hyresgäster i Jönköping.

Adress: Barnarpsgatan 39 F, Jönköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


KLH Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 200 lägenheter i Jönköping. Lägenheterna ligger företrädesvis i centrala Jönköping. Du som är intresserad att hyra är välkommen att skicka in en intresseanmälan. Ange maxhyra och önskad lägenhetsstorlek i din ansökan så får du erbjudanden riktade till dig.

Adress: Klostergatan 45, Jönköping
Telefon: 036-12 15 98
E-post: elisabeth@klhfastigheter.se
Hemsida: www.klhfastigheter.se


Brandtornet
Fastighetsförvaltare som i Jönköping uppfört 500 hyresbostäder. Brandtornet kan även erbjuda 250 studentbostäder i centrala Jönköping. Som student kan du även ansöka om korridorboende med låg hyra. Alla ansökningar om lägenhet hos Brandtornet lämnas via webbuthyrningen.

Adress: Oxtorgsgatan 3, Jönköping
Telefon: 036-302230
E-post: info@brandtornet.se
Hemsida: www.brandtornet.se


Ekblads Fastigheter
Ekblads Fastigheter äger flera moderna hyresrätter i centrala Jönköping. Utöver hyresrätter kan man även erbjuda 38 studentlägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan till Ekblads tar de kontakt med dig om en ledig lägenhet kommer in. Din ansökan är giltig i 6 månader.

Adress: Borgmästargränd 1A, Jönköping
Telefon: 036-31 85 85
E-post: info@ekblads.se
Hemsida: www.ekblads.se


Lustgården Fastigheter
Hyresvärd med moderna lägenheter i centrala Jönköping. Från bostäderna är det gångavstånd till stadskärnans nöjesutbud. Merparten av lägenheterna är byggda 2012. Hyresvärden bygger just nu 145 hyresrätter utmed Munksjön och tar gärna emot ansökningar för dessa lägenheter.

Telefon: 036 - 16 55 50
E-post: niklas@fastighet-lustgarden.se
Hemsida: www.fastighet-lustgarden.se


Västerhuset
Hyresvärden Västerhuset har ingen bostadskö. Bostadssökande hänvisas istället att vid varje månadsskifte per telefon ta kontakt med hyresvärden för att efterhöra eventuellt inkomna lägenhetsobjekt. Du kan också fylla i och skicka in en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0500–48 05 15
E-post: info@vasterhuset.se
Hemsida: www.vasterhuset.se