1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Jönköping

Bevaka lediga lägenheter i Jönköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Jönköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Jönköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Marknadsassistent som vill komma hem igen!
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Montör söker hyreslägenhet 2 rum och kök
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 8000 kr

Administratör söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 8000 kr

Familj söker 5:a Jönköping
Sökes: Förstahand | 120 m2

söker en 4 eller 5 rum lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 14000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Jönköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 16 av 26 | Visa alla

Vätterhem
Kommunala hyresvärden Vätterhem har idag 24 lediga lägenheter i Jönköping. Hos Vätterhem kan studerande även ansöka om studentbostäder. Du kan se och ansöka om bostad på hyresvärdens hemsida Vatterhem.se

Bygginvest
Bygginvest är en av de större privata hyresvärdarna i Jönköping. Förvaltar totalt närmare 2 500 hyresbostäder varav majoriteten är belägna i Jönköping. I följande områden hittas beståndet i staden: Dalvik, Väster, Öster, Liljeholm, Rosenlund, Söder/Torpa och Gräshagen.

Willhem
Willhem är en av de större privata hyresvärdarna i Jönköping. Hyresvärden har satsat stort på att modernisera lägenhetsbeståndet vilket innebär att många av lägenheter uthyres efter att ha genomgått renovering. Totalt har Willhem ett hundratal hyresrätter i Jönköping.

StudBo
Bostadsförmedlare som anlitas av flera privata fastighetsägare för uthyrning av studentbostäder i Jönköping. Kan även erbjuda studentrum, ofta inneboende hos andra, som ett komplement till lägenheterna. För att kunna ansöka måste du vara antagen till Jönköpings Universitet.Fler privata hyresvärdar i Jönköping


Vätterbygdens Byggnads
Äger och förvaltar 41 fastigheter i Jönköping och Huskvarna. Merparten av beståndet återfinns i centrala Jönköping med gångavstånd till butiker och Högskolan. Bygger 37 nya studentlägenheter som ska stå klara i början av 2020. Intresseanmälan görs på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Strandgatan 14, Jönköping
Telefon: 036-330 88 10
E-post: info@vbab.se
Hemsida: www.vbab.se


M2 Gruppen
I Jönköpings kanske mest populära bostadsområde Torpa är M2-Gruppen den största privata hyresvärden, bland annat äger man nästan alla hus längsmed Erik Dahlbergsgatan. M2-Gruppen förvaltar även ett stort bestånd av studentlägenheter i bostadsområdet Gräshagen.

Adress: Ryhovsgatan 3-5, Jönköping
Telefon: 010-706 00 01
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


KLH Fastigheter
Familjebolag verksamt inom fastighetsbranschen. Förvaltar 200 lägenheter i centrala Jönköping. Nästintill alla fastigheter är byggda första halvan av 1900-talet men håller god standard tack vare löpande underhållsarbeten. Fastigheterna består av 9-28 lägenheter.

Adress: Klostergatan 45, Jönköping
Telefon: 036-12 15 98
E-post: elisabeth@klhfastigheter.se
Hemsida: www.klhfastigheter.se


NiVika Fastigheter
Under 2019 beräknas NiVika Fastigheter färdigställa nyproduktion av 139 hyresrätter i Jönköpings nya stadsdel Kungsängen. NiVika har även ett flertal centralt belägna hyresrätter i det befintliga fastighetsbeståndet.

Adress: Österängsvägen 2A , Jönköping
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


Brandtornet
I Jönköping förvaltar det privata fastighetsbolaget Brandtornet hyreslägenheter och kommersiella lokaler. Under åren har hyresvärden byggt 500 hyreslägenheter. Samtliga bostadsfastigheter är belägna i stadens stadskärna. Brandtornet förvaltar även studentbostäder.

Adress: Oxtorgsgatan 3, Jönköping
Telefon: 036-302230
E-post: info@brandtornet.se
Hemsida: www.brandtornet.se


Tosito
Fastighetsbolag med 46 hyresrätter fördelade mellan lugna stadsdelen Torpa samt Jönköpings pulserande stadskärna. Om du skickar in en bostadsansökan på Tositos hemsida så kontaktar hyresvärden dig vid eventuella vakanser.

Adress: Parkgatan 2, Jönköping
Telefon: 036-35 40 40
E-post: info@tosito.se
Hemsida: www.tosito.se


Ekblads Fastigheter
Ekblads Fastigheter äger flera moderna hyresrätter i centrala Jönköping. Utöver hyresrätter förvaltar man även 38 studentlägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan till Ekblads tar de kontakt med dig om en ledig lägenhet kommer in. Din ansökan är giltig i 6 månader.

Telefon: 070-691 24 00
E-post: info@ekblads.se
Hemsida: www.ekblads.se


Lustgården Fastigheter
Hyresvärd med moderna lägenheter i centrala Jönköping. Från bostäderna är det gångavstånd till stadskärnans nöjesutbud. Merparten av lägenheterna är byggda 2012. Hyresvärden bygger just nu 145 hyresrätter utmed Munksjön och tar emot ansökningar för dessa lägenheter.

Telefon: 036 - 16 55 50
E-post: niklas@fastighet-lustgarden.se
Hemsida: www.fastighet-lustgarden.se


Empe Fastigheter
Strax söder om centrala Jönköping på Grönhagen förvaltar Empe Fastigheter 38 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek 1-4 rum och kök. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan för bostad.

Telefon: 0705-88 48 41
Hemsida: www.fast-notskrikan.se


Västerhuset
Förvaltar kommersiella lokaler och bostäder i Jönköping. Samtliga bostadsfastigheter i staden är belägna på Väster. Totalt erbjuds 25 lägenheter i staden. Västerhuset tillämpar inget kösystem utan väljer den hyresgäst de anser vara mest lämplig.

Telefon: 0500–48 05 15
E-post: info@vasterhuset.se
Hemsida: www.vasterhuset.se


JN Bostäder
På Nygatan i Jönköpings stadskärna förvaltar det privata fastighetsbolaget JN Bostäder en fastighet innehållandes 25 hyreslägenheter. Härifrån har hyresgästerna nära till Vättern, resecentrum och stadens nöjesutbud samt Högskolan.

E-post: jorgen@jn-bostader.se
Hemsida: www.jn-bostader.se


Kindbergs Förvaltning
På Östra Storgatan och Kanalgatan i Jönköping erbjuder Kindsbergs 13 hyreslägenheter med utmärkt läge i centrala staden. Fastighetens hyresgäster är välkomna att nyttja den gemensamma innergården. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se