1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Jönköping

Bevaka lediga lägenheter i Jönköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Jönköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Jönköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Boende sökes
Sökes: Förstahand

Blivande lärare söker lägenhet i centrala Jönköping, 1a eller 2a
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Skötsam man med barn
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 7000 kr

Önskar hyra en 1:a eller 2 i förstahandskontrakt till nästa år.
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Läkarstudent söker bostad i Jönköping från och med Januari 2020
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Jönköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 13 av 28 | Visa alla

Vätterhem
Kommunala hyresvärden Vätterhem har idag 14 lediga lägenheter i Jönköping. Hos Vätterhem kan studerande även ansöka om studentbostäder. Du kan se och ansöka om bostad på hyresvärdens hemsida Vatterhem.se

Bygginvest
I Jönköping förvaltar Bygginvest 2 400 hyreslägenheter: Från små studentbostäder till centrala paradvåningar i stadskärnan. All uthyrning av lediga lägenheter sker på hyresvärdens egna hemsida: marknad.bygginvest.eu

Willhem
Willhem är en av de större privata hyresvärdarna i Jönköping. Hyresvärden har satsat stort på att modernisera lägenhetsbeståndet vilket innebär att många av lägenheter uthyres efter att ha genomgått renovering. Totalt har Willhem ett hundratal hyresrätter i Jönköping.

StudBo
Bostadsförmedlare som anlitas av flera privata fastighetsägare för uthyrning av studentbostäder i Jönköping. Kan även erbjuda studentrum, ofta inneboende hos andra, som ett komplement till lägenheterna. För att kunna ansöka måste du vara antagen till Jönköpings Universitet.Fler privata hyresvärdar i Jönköping


Vätterbygdens Byggnads
I Jönköping och centrala Huskvarna förvaltar det privata fastighetsbolaget VBAB 1 400 hyreslägenheter. Önskar du hyra fyller du i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida och anger maxhyra, önskat bostadsområde samt lägenhetsstorlek.

Adress: Norra Strandgatan 14, Jönköping
Telefon: 036-330 88 10
E-post: info@vbab.se
Hemsida: www.vbab.se


Riksbyggen
I Jönköping förvaltar Riksbyggen hyreslägenheter i centrum samt i de närliggande stadsdelarna Dalvik, Liljeholmen och Rosenlund. Riksbyggen är en av Sveriges större privata hyresvärdar.

Adress: Barnarpsgatan 39 F, Jönköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


M2 Gruppen
I Jönköpings kanske mest populära bostadsområde Torpa är M2-Gruppen den största privata hyresvärden, bland annat äger man nästan alla hus längsmed Erik Dahlbergsgatan. M2-Gruppen förvaltar även ett stort bestånd av studentlägenheter i bostadsområdet Gräshagen.

Adress: Fabriksgatan 6, Jönköping
Telefon: 010-706 00 01
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


KLH Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 200 lägenheter i Jönköping. Lägenheterna ligger företrädesvis i centrala Jönköping. Du som är intresserad att hyra är välkommen att skicka in en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida. Ange maxhyra och önskad lägenhetsstorlek i din ansökan.

Adress: Klostergatan 45, Jönköping
Telefon: 036-12 15 98
E-post: elisabeth@klhfastigheter.se
Hemsida: www.klhfastigheter.se


NiVika Fastigheter
Under 2019 beräknas NiVika Fastigheter färdigställa nyproduktion av 139 hyresrätter i Jönköpings nya stadsdel Kungsängen. NiVika har även ett flertal centralt belägna hyresrätter i det befintliga fastighetsbeståndet.

Adress: Österängsvägen 2A , Jönköping
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


Brandtornet
Fastighetsförvaltare som i Jönköping uppfört 500 hyresbostäder. Brandtornet förvaltar 250 studentbostäder i centrala Jönköping. Alla bostadsansökningar lämnas via hyresvärdens webbuthyrning på Brandtornet.se

Adress: Oxtorgsgatan 3, Jönköping
Telefon: 036-302230
E-post: info@brandtornet.se
Hemsida: www.brandtornet.se


Tosito
Fastighetsbolag med 46 hyresrätter fördelade mellan lugna stadsdelen Torpa samt Jönköpings pulserande stadskärna. Om du skickar in en bostadsansökan på Tositos hemsida så kontaktar hyresvärden dig vid eventuella vakanser.

Adress: Parkgatan 2, Jönköping
Telefon: 036-35 40 40
E-post: info@tosito.se
Hemsida: www.tosito.se


Ekblads Fastigheter
Ekblads Fastigheter äger flera moderna hyresrätter i centrala Jönköping. Utöver hyresrätter förvaltar man även 38 studentlägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan till Ekblads tar de kontakt med dig om en ledig lägenhet kommer in. Din ansökan är giltig i 6 månader.

Adress: Borgmästargränd 1A, Jönköping
Telefon: 036-31 85 85
E-post: info@ekblads.se
Hemsida: www.ekblads.se


Lustgården Fastigheter
Hyresvärd med moderna lägenheter i centrala Jönköping. Från bostäderna är det gångavstånd till stadskärnans nöjesutbud. Merparten av lägenheterna är byggda 2012. Hyresvärden bygger just nu 145 hyresrätter utmed Munksjön och tar emot ansökningar för dessa lägenheter.

Telefon: 036 - 16 55 50
E-post: niklas@fastighet-lustgarden.se
Hemsida: www.fastighet-lustgarden.se