1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalix

Sök lediga lägenheter i Kalix

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kalix. Du kan fritt söka bland de 11 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Kalix.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kalixbo
Stiftelsen Kalixbo ägs av Kalix kommun och förvaltar runt 900 lägenheter i kommunen. Förutom bostäder i Kalix centralort hittas även hyresvärdens bestånd i Töre, Morjärv, Nyborg och Båtskärsnäs.Privata hyresvärdar i Kalix


Hemåt
Privat hyresvärd i Kalix med 264 lägenheter på orten. Majoriteten av beståndet är beläget i större hyresfastigheter men även mindre flerfamiljshus kan hyras hos Hemåt. Vakanser publiceras på Hemåts hemsida där du även kan göra intresseanmälningar.

Adress: Hantverkargatan 1A, Kalix
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematkalix@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Allbygg
privat hyresvärd som förvaltar och hyr ut 98 lägenheter i Kalix. Bostäderna hittas längs Kungsviksgatan, Brödragatan och Fredsgatan. I majoriteten av fastigheterna finns bredband och hiss. Direkt på Allbyggs hemsida kan du fylla i och skicka in en intresseanmälan.

Adress: Rudträskvägen 2, Kalix
Telefon: 0923-121 70
E-post: info@hoallbygg.se
Hemsida: www.hoallbygg.se


HSB Norr
Äger och förvaltar hyresrätter i tre olika fastigheter i Kalix. Totalt äger HSB 27 lägenheter på orten. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Som medlem i HSB har du förtur till fastighetsägarens hyreslägenheter.

Adress: Hantverkargatan 1 A, Kalix
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/kalix


SA Englund
I centrala Kalix förvaltar SA Englund fastigheter med hyreslägenheter. Majoriteten är flerfamiljs hus med endast enstaka lägenheter men de förvaltar även en tvåvånings byggnad med 6 lägenheter. Upp till fyrarummare kan hyras av SA Englund.

Adress: Rudträskvägen 1, Kalix
Telefon: 0923-121 10
Hemsida: www.sa-englund.se/nivi


Sandlunds Fastigheter
Äger ett fåtal lägenheter på Vassenvägen i Kalix. De två fastigheterna som uppfördes runt 1950 har löpande renoverats för att man ska kunna erbjuda trivsamma boenden. Hyresvärdens hyror är relativt låga, en fyra kostar exempelvis 4923 kr/månad.

Adress: Borggatan 5, Kalix
Telefon: 070-575 32 11
E-post: info@sandlunds.se
Hemsida: www.sandlunds.se