1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kalix

Alla lediga lägenheter i Kalix

I Kalix kan du som söker bostad välja mellan 2 hyresvärdar: Kommunalägda Kalixbo och privata hyresvärden Hemåt. Vi rekommenderar att du skickar en bostadsansökan till båda dessa hyresvärdar om du vill hyra lägenhet i Kalix.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar


Kalixbo
Kalixbo är en kommunalägd hyresvärd i Kalix kommun som utöver huvudorten Kalix även kan erbjuda bostäder för uthyrning i Båtskärsnäs, Djuptjärn, Morjärv, Näsbyn, Nyborg och Töre. Just nu söker man nya hyresgäster till 12 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kalix


Allbygg
Privat hyresvärd med strax under 100 hyresrätter i Kalix. Förvaltar ett par större bostadsfastigheter på Brödragatan och Fredsgatan. Vill du hyra lämnar du en bostadsansökan och anger önskemål på din nästa lägenhet.

Adress: Rudträskvägen 2, Kalix
Telefon: 0923-121 70
E-post: info@hoallbygg.se
Hemsida: www.hoallbygg.se


Hemåt
Hyresvärd med 264 hyreslägenheter fördelade mellan 18 fastigheter i Kalix. Merparten av lägenhetsbeståndet är lokaliserat till centrum. Hemåt Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster i Kalix.

Adress: Hantverkargatan 1A, 952 34 Kalix
Telefon: 0923-46 51 09
E-post: hematkalix@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Sandlunds Fastigheter
Äger en stor hyresfastighet på Vassenvägen 22 - 24 i Kalix. Sandlunds Fastigheter är en familjeägd hyresvärd lägenheter med låga hyror. Månadsavgift för ettor startar från 2051 kr/månad samt 4923 kr för treor.

Adress: Borggatan 5, Kalix
Telefon: 070-575 32 11
E-post: info@sandlunds.se
Hemsida: www.sandlunds.se