1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kalix


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kalix. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kalix som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kalixbo
Stiftelsen Kalixbo ägs av Kalix kommun och förvaltar runt 900 lägenheter i kommunen. Förutom bostäder i Kalix centralort hittas även hyresvärdens bestånd i Töre, Morjärv, Nyborg och Båtskärsnäs.

Hemåt
Privat hyresvärd i Kalix med 264 lägenheter på orten. Majoriteten av beståndet är beläget i större hyresfastigheter men även mindre flerfamiljshus kan hyras hos Hemåt. Vakanser publiceras på Hemåts hemsida där du även kan göra intresseanmälningar.

Adress: Hantverkargatan 1A, Kalix
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematkalix@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Allbygg
privat hyresvärd som förvaltar och hyr ut 98 lägenheter i Kalix. Bostäderna hittas längs Kungsviksgatan, Brödragatan och Fredsgatan. I majoriteten av fastigheterna finns bredband och hiss. Direkt på Allbyggs hemsida kan du fylla i och skicka in en intresseanmälan.

Adress: Rudträskvägen 2, Kalix
Telefon: 0923-121 70
E-post: info@hoallbygg.se
Hemsida: www.hoallbygg.se


HSB Norr
Äger och förvaltar hyresrätter i tre olika fastigheter i Kalix. Totalt äger HSB 27 lägenheter på orten. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Som medlem i HSB har du förtur till fastighetsägarens hyreslägenheter.

Adress: Hantverkargatan 1 A, Kalix
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/kalix


SA Englund
I centrala Kalix förvaltar SA Englund fastigheter med hyreslägenheter. Majoriteten är flerfamiljs hus med endast enstaka lägenheter men de förvaltar även en tvåvånings byggnad med 6 lägenheter. Upp till fyrarummare kan hyras av SA Englund.

Adress: Rudträskvägen 1, Kalix
Telefon: 0923-121 10
Hemsida: www.sa-englund.se/nivi


Sandlunds Fastigheter
Äger ett fåtal lägenheter på Vassenvägen i Kalix. De två fastigheterna som uppfördes runt 1950 har löpande renoverats för att man ska kunna erbjuda trivsamma boenden. Hyresvärdens hyror är relativt låga, en fyra kostar exempelvis 4923 kr/månad.

Adress: Borggatan 5, Kalix
Telefon: 070-575 32 11
E-post: info@sandlunds.se
Hemsida: www.sandlunds.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Kalix utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kalix att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kalix. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kalix?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kalix. Hos oss kan du se listor med alla Kalixs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.