Information om Kalmarhem

Det allmännyttiga bostadsbolaget på orten, Kalmarhem, har kommunens största bestånd av hyreslägenheter. Beståndet uppgår till närmare 5 000 lägenheter, varav 1 000 är studentlägenheter för kommunens studerande. Förutom bostäder inne i Kalmar har man även lägenheter att erbjuda i följande områden i kommunen: Ljusdal, Smedby, Ljungbyholm Rinkabyholm, Björkenäs och Skälby.

Hyresvärden producerar flera nya lägenheter i Kalmar. Det byggs traditionella hyresrätter, studentbostäder och lägenheter i markplan vilket ger en känsla av att bo i villa. Alla nyproducerade bostäder är rökfria. Om du är intresserad av att söka en nyproducerad lägenhet kan du göra det via Kalmarhems hemsida.

Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida. Om du önskar ansöka om en bostad behöver du börja med att registrera dig på deras hemsida. Som registrerad samlar du köpoäng, vilka är avgörande när du söker en lägenhet.

Kontakta Kalmarhem
Adress: Larmtorget 3, Kalmar
Telefon: 0480-44 75 00
E-post: kundservice@kalmarhem.se
Hemsida: www.kalmarhem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kalmarhem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kalmarhem.seVisa fler lediga lägenheter i Kalmar