Information om Rikshem

Den rikstäckande hyresvärden Rikshem förvaltar lägenheter i centrala Kalmar och i de närliggande bostadsområdena Lindsdal och Smedby.

I stadsdelen Malmen i centrala Kalmar förvaltar Rikshem 133 lägenheter fördelade på 1 - 4 rum och kök. I närområdet ligger flera restauranger och butiker och barnfamiljer har nära till såväl skola som vårdcentral.

Malmen är en trygg och eftertraktad stadsdel i Kalmar. Från lägenheterna har du endast 5 minuters promenad till centralstationen.

All förmedling av lediga lägenheter hos Rikshem sker via webbuthyrning på hyresvärdens hemsida. Rikshem tillämpar bostadskö och väljer sökande med längst kötid. Den dag som du registrerar dig som bostadssökande på Rikshem.se börjar du samla köpoäng. Det är din kötid som styr din möjlighet att få komma på visning hos Rikshem.

Kontakta Rikshem
Adress: Stortorget 36, Kalmar
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.kalmar@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Rikshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.rikshem.se.Visa fler lediga lägenheter i Kalmar