Information om Rikshem

Med fastigheter i hela landet har man även ett bestånd av bostäder i Kalmar. Fastigheterna i staden ligger i fyra olika områden, lägenheter finns även i de närliggande orterna Lindsdal och Smedby.

Förutom i de närliggande orterna hittas lägenheter i Djurängen, Centrum, Norrliden och Snurrom. Som fastighetsägare arbetar man aktivt med nyförvärv och nyproduktion av fastigheter. I områdena Djurängen och Snurrom erbjuder man flera fastigheter som är byggda de senaste åren. Dessa är stilrena och håller hög standard. Hos Rikshem kan du hyra lägenheter upp till fyra rum och kök. Hyresvärdens studentbostäder hittas i de centrala delarna av Kalmar.

För att söka en bostad hos Rikshem behöver du anmäla dig till deras bostadskö vilket görs på Rikshems webbplats. Man använder sig av ett kösystem där du samlar ett köpoäng för varje dag i bostadskön. När du söker en vakant bostad på Rikshems hemsida fördelas den efter alla sökandes kötid, under förutsättning att grundkraven är uppfyllda.

Kontakta Rikshem
Adress: Norravägen 37, Kalmar
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.kalmar@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Rikshem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.rikshem.seVisa fler lediga lägenheter i Kalmar