1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlsborg

Sök lediga lägenheter i Karlsborg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Karlsborg. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Karlsborg.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Karlsborgsbostäder
Karlsborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag med 400 lägenheter runt om i kommunen. Bostäder finns utöver i Karlsborg även i Forsvik, Mölltorp och Undenäs. De senaste åren har Karlsborgsbostäder producerat nya lägenhetsfastigheter i kommunen.Privata hyresvärdar i Karlsborg


Locustella Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Karlsborg. I fyra fastigheter på Storgatan, Parkvägen och Mellangatan finns de 35 lägenheterna. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida om du söker boende.

Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Statens Fastighetsverk
I Karlsborgs fästning förvaltar Statens Fastighetsverk runt 120 lägenheter. Bostäderna är från 1 rum och kök, till fristående villor. Renoveringar har gjorts aktsamt och mycket av äldre planlösning och snickerier har bevarats. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-478 74 62
E-post:  pia.lunden@sfv.se
Hemsida: www.sfv.se/sv/lokaler/uthyres/lediga-lagenheter-karlsborgs-fastning1


Wennergrens
I Karlsborg har Wennergrens 137 lägenheter. Bostäderna är centralt belägna vilket ger närhet till butiker, service och Vättern. I Mölltorp förvaltar hyresvärden bostäder med radhuskaraktär. Registrera dig och anmäl ditt intresse på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0503-359 90
Hemsida: www.wennergrens.se