1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlsborg

Bevaka lediga lägenheter i Karlsborg

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+


Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlsborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlsborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlsborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlsborgsbostäder
Karlsborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag med 400 lägenheter runt om i kommunen. Bostäder finns utöver i Karlsborg även i Forsvik, Mölltorp och Undenäs. De senaste åren har Karlsborgsbostäder producerat nya lägenhetsfastigheter i kommunen.Privata hyresvärdar i Karlsborg


Locustella Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Karlsborg. I fyra fastigheter på Storgatan, Parkvägen och Mellangatan finns de 35 lägenheterna. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida om du söker boende.

Telefon: 0708-82 04 46
E-post: info@locustella.se
Hemsida: www.locustella.se


Statens Fastighetsverk
I Karlsborgs fästning förvaltar Statens Fastighetsverk runt 120 lägenheter. Bostäderna är från 1 rum och kök, till fristående villor. Renoveringar har gjorts aktsamt och mycket av äldre planlösning och snickerier har bevarats. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-478 74 62
E-post:  pia.lunden@sfv.se
Hemsida: www.sfv.se/sv/lokaler/uthyres/lediga-lagenheter-karlsborgs-fastning1


Wennergrens
I Karlsborg har Wennergrens 137 lägenheter. Bostäderna är centralt belägna vilket ger närhet till butiker, service och Vättern. I Mölltorp förvaltar hyresvärden bostäder med radhuskaraktär. Registrera dig och anmäl ditt intresse på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0503-359 90
Hemsida: www.wennergrens.se