1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Karlsborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Karlsborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Karlsborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Karlsborgsbostäder
Karlsborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag med 400 lägenheter runt om i kommunen. Bostäder finns utöver i Karlsborg även i Forsvik, Mölltorp och Undenäs. De senaste åren har Karlsborgsbostäder producerat nya lägenhetsfastigheter i kommunen.

Locustella Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Karlsborg. I fyra fastigheter på Storgatan, Parkvägen och Mellangatan finns de 35 lägenheterna. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida om du söker boende.

Telefon: 0723-299 300
E-post: info@locustella.se
Hemsida: locustella.se


Statens Fastighetsverk
I Karlsborgs fästning förvaltar Statens Fastighetsverk runt 120 lägenheter. Bostäderna är från 1 rum och kök, till fristående villor. Renoveringar har gjorts aktsamt och mycket av äldre planlösning och snickerier har bevarats. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-478 74 62
E-post:  pia.lunden@sfv.se
Hemsida: www.sfv.se/sv/lokaler/uthyres/lediga-lagenheter-karlsborgs-fastning1


Wennergrens
I Karlsborg har Wennergrens 137 lägenheter. Bostäderna är centralt belägna vilket ger närhet till butiker, service och Vättern. I Mölltorp förvaltar hyresvärden bostäder med radhuskaraktär. Registrera dig och anmäl ditt intresse på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0503-359 90
Hemsida: www.wennergrens.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Karlsborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Karlsborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Karlsborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Karlsborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Karlsborg. Hos oss kan du se listor med alla Karlsborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.