1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlshamn

Alla hyresvärdar i Karlshamn

För dig som är i snabbt behov av att hitta bostad i Karlshamn har vi tagit fram en uppdaterad lista med alla hyresvärdar som har lediga lägenheter i Karlshamn. Via oss når du fastighetsägare som kan erbjuda inflyttningsklara bostäder. I vårt register finns just nu 12 lediga lägenheter i Karlshamn.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Karlshamnsbostäder
Hos den kommunala hyresvärden i Karlshamn hittar du 3 lediga lägenheter. Karlshamn Bostäder har ett brett utbud av inflyttningsklara lägenheter med hyror som ofta ligger lågt. Här kan du ofta hitta ettor med en hyra under 3 000 kr och tvåor med hyra under 4 000 kr.

Hermanssonbolagen
Privat hyresvärd med stort fokus på Karlshamn. Äger ett stort antal hyreslägenheter och fastigheter med centrala lägen i Karlshamn. Totalt äger Hermanssonbolagen ett 30-tal bostadsfastigheter med flera hundra lägenheter.

Trossö Fastigheter
Den privata hyresvärden Trossö Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga bostäder i Karlshamn. Att ansöka om en ledig bostad är enkelt via hemsidan och finns det ingen ledig lägenhet som passar dig just nu kan du istället göra en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Karlshamn


Bodehus
I stadsdelen Högadal i Karlshamn kan privata hyresvärden Bodehus erbjuda ett mindre utbud av hyreslägenheter. Utöver vanliga lägenheter för året-runt-boende har Bodehus även stugor för uthyrning i Karlshamns skärgård under sommaren.

Telefon: 0454-847 60
E-post: bo@bodehus.se
Hemsida: www.bodehus.se


Benny Nilssons Byggnads AB
Fastighetsförvaltaren Benny Nilssons Byggnads är ett av de större privata bostadsbolagen i Karlshamn med 17 bostadsfastigheter, de flesta på centrala adresser. Du kan lämna en lägenhetsansökan om du vill få erbjudande om att hyra bostad.

Telefon: 0454-614 30
E-post: info@bennynilssonbyggab.se
Hemsida: www.bennynilssonbyggab.se


Krebo
I norra Karlshamn, i stadsdelen Asarum, har bostadsbolaget Krebo marklägenheter för uthyrning. Varje lägenhet har 4 rum och kök och egen gräsmatta och uteplats utanför dörren. Dessa marklägenheter passar utmärkt för barnfamiljer som vill bo med villakänsla.

Adress: Södra Stillerydsvägen 52, Karlshamn
Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Lindström Property
Fastighetsbolaget Lindström Property har som uttrycklig ambition att vara en långsiktig förvaltare av sina fastigheter och har därför genom åren satsat stort på upprusta sina bostadsfastigheter så att du som blivande hyresgäst skall trivas med ditt boende. Lindström Property äger idag ett fastighetsbestånd 65 000 kvm varav över 80 % utgörs av hyresrätter.

Adress: Boktryckaregatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-84440
E-post: karlshamn@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Strandbergs Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Strandbergs Fastigheter har allt sitt fokus på Karlshamn och etablerades på orten redan 1975. Strandbergs Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning på attraktiva adresser som Drottninggatan, Regeringsgatan och Rådhusgatan.

Adress: Stadportsgatan 12, Karlshamn
Telefon: 0454 - 199 98
E-post: info@strandfast.se
Hemsida: www.strandbergsfastigheter.se