1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlshamn

Alla hyresvärdar i Karlshamn

Med Hyrabostad.se kan du söka 11 lediga lägenheter i Karlshamn. Hos oss hittar du alla vakanta lägenheter samt hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad. Du kan starta bevakning av lägenheter i Karlshamn och få e-mail direkt när en lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Karlshamnsbostäder
Hos den kommunala hyresvärden i Karlshamn hittar du 1 lediga lägenheter. Karlshamn Bostäder har ett brett utbud av inflyttningsklara lägenheter med hyror som ofta ligger lågt. Här kan du ofta hitta ettor med en hyra under 3 000 kr och tvåor med hyra under 4 000 kr.

Hermanssonbolagen
Privat hyresvärd med stort fokus på Karlshamn. Äger ett stort antal hyreslägenheter och fastigheter med centrala lägen i Karlshamn. Totalt äger Hermanssonbolagen ett 30-tal bostadsfastigheter med flera hundra lägenheter.

Trossö Fastigheter
Den privata hyresvärden Trossö Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga bostäder i Karlshamn. Att ansöka om en ledig bostad är enkelt via hemsidan och finns det ingen ledig lägenhet som passar dig just nu kan du istället göra en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Karlshamn


Benny Nilssons Byggnads AB
Fastighetsförvaltaren Benny Nilssons Byggnads är ett av de större privata bostadsbolagen i Karlshamn med 17 bostadsfastigheter, de flesta på centrala adresser. Du kan lämna en lägenhetsansökan om du vill få erbjudande om att hyra bostad.

Telefon: 0454-614 30
E-post: info@bennynilssonbyggab.se
Hemsida: www.bennynilssonbyggab.se


Krebo
I norra Karlshamn, i stadsdelen Asarum, har bostadsbolaget Krebo marklägenheter för uthyrning. Varje lägenhet har 4 rum och kök och egen gräsmatta och uteplats utanför dörren. Dessa marklägenheter passar utmärkt för barnfamiljer som vill bo med villakänsla.

Adress: Södra Stillerydsvägen 52, Karlshamn
Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Lindström Property
Fastighetsbolaget Lindström Property har som uttrycklig ambition att vara en långsiktig förvaltare av sina fastigheter och har därför genom åren satsat stort på upprusta sina bostadsfastigheter. Lindström Property förvaltar flera vackra trä- och stenhus i centrala Karlshamn.

Adress: Boktryckaregatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-84440
E-post: karlshamn@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Strandbergs Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Strandbergs Fastigheter har allt sitt fokus på Karlshamn och etablerades på orten redan 1975. Strandbergs Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning på attraktiva adresser som Drottninggatan, Regeringsgatan och Rådhusgatan.

Adress: Stadportsgatan 12, Karlshamn
Telefon: 0454 - 199 98
E-post: info@strandfast.se
Hemsida: www.strandbergsfastigheter.se


Thernströms Förvaltning
Förvaltar 17 bostadsfastigheter med 100 lägenheter i Karlshamn. Thernströms tar in ett par nya hyresgäster varje månad. Har du en befintlig lägenhet finns även möjlighet att ansöka om lägenhetsbyte med hyresgäst från Thernströms Förvaltning.

Adress: Öresundsvägen 9, Karlshamn
Telefon: 0454-135 18
E-post: info@thernstroms.se
Hemsida: www.thernstroms.se


Wilkon Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Drottninggatan och Kungsgatan i centrala Karlshamn. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Ett enklare basutbud av TV-kanaler ingår i lägenheternas månadshyra.

Adress: Sternövägen 75, Karlshamn
Telefon: 0736 - 87 12 48
E-post: info@wilkon.se
Hemsida: www.wilkon.se