1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlshamn

Bevaka lediga lägenheter i Karlshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlshamnsbostäder
Karlshamnsbostäder är det kommunala hyresbolaget i Karlshamn. De tillhandahåller bostäder för dig genom hela livet, från ungdomsboende till trygghetsboende. Hyresvärden erbjuder ett brett utbud av lägenheter runt om i staden.

Hermanssonbolagen
Denna privata hyresvärd förvaltar fastigheter i flera städer i Blekinge. Beståndet i Karlshamn består av 11 fastigheter med bostäder och ett stort antal med lokaler och vårdfastigheter. Hyresvärden är måna om att genomföra underhåll på sina fastigheter.

Trossö Fastigheter
Trossö Fastigheter är en av flera privata hyresvärdar i staden. I Karlshamn äger och förvaltar man sex fastigheter bestående av hyreslägenheter. Lediga lägenheter publiceras löpande på Trossös hemsida där du även kan ansöka om dem.Fler privata hyresvärdar i Karlshamn


Benny Nilssons Byggnads AB
Benny Nilssons Byggnads erbjuder ett stort utbud av hyresrätter för dig som letar nytt boende. Beståndet består av 1-4 RoK, både i centrala Karlshamn som några kilometer utanför centrum. De förvaltar även etagelägenheter- marklägenheter.

Adress: Hantverkaregatan 60, Karlshamn
Telefon: 0708-60 25 55
E-post: info@bennynilssonbyggab.se
Hemsida: www.bennynilssonbyggab.se


Kjellssons Fastighetsförvaltning
Liten hyresvärd som förvaltar lägenheter på attraktiva adresser i Karlshamn. Nere vid hamnen har man ett hyreshus bestående av 10 lägenheter. Flertalet av lägenheterna har kakelugn, fiskbensparkett och en imponerande takhöjd.

Adress: Boktryckargatan 1, Karlshamn
Telefon: 0766-188 442
E-post: info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.se/hyresfastigheter/


Nabbagården
Privatägt fastighetsbolag med 80 lägenheter i centrala Karlshamn. Mellan 2014-2018 färdigställde hyresvärden nyproduktion av lägenheter längsmed Kungsgatan. Är du intresserad av att hyra bostad skickar du en ansökan per e-mail.

Telefon: 073-260 10 21
E-post: brittjamstorp@gmail.com
Hemsida: www.nabbagarden.se


Lindström Property
Lindström Property är en privat hyresvärd som fokuserat sig på Skåne och Blekinge. I Karlshamn förvaltar de många fastigheter i centrala delarna av staden. Förutom bostäder förvaltar de även lokaler för skilda ändamål. Du kan enkelt skriva upp dig i bostadskön på deras hemsida.

Adress: Boktryckaregatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Strandbergs Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Strandbergs Fastigheter har allt sitt fokus på Karlshamn och etablerades på orten redan 1975. Strandbergs Fastigheter förvaltar lägenheter på attraktiva adresser som Drottninggatan, Regeringsgatan och Rådhusgatan.

Adress: Stadportsgatan 12, Karlshamn
Telefon: 0454 - 199 98
E-post: info@strandfast.se
Hemsida: www.strandbergsfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar 61 lägenheter i storlek 1-5 RoK i Karlshamn. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga och har möjlighet att hyra garageplats i anslutning till fastigheten. Bredbandsbolaget tillhandahåller samtliga lägenheter med bredbandsanslutning och kabel-TV.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se/vara-fastigheter/karlshamn/


Thernströms Förvaltning
Förvaltar 17 bostadsfastigheter med 100 lägenheter i Karlshamn. Thernströms tar in ett par nya hyresgäster varje månad. Har du en befintlig lägenhet finns även möjlighet att ansöka om lägenhetsbyte med hyresgäst från Thernströms Förvaltning.

Adress: Öresundsvägen 9, Karlshamn
Telefon: 0454-135 18
E-post: info@thernstroms.se
Hemsida: www.thernstroms.se


Wilkon Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Drottninggatan och Kungsgatan i centrala Karlshamn. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Ett enklare basutbud av TV-kanaler ingår i lägenheternas månadshyra.

Adress: Sternövägen 75, Karlshamn
Telefon: 0736 - 87 12 48
E-post: info@wilkon.se
Hemsida: www.wilkon.se


HSB Sydost
På centrala Regeringsgatan i Karlshamn hittar du HSB Sydosts lägenhetsbestånd. De förvaltar totalt 36 hyresrätter. Merparten är tvåor men de tillhandahåller även treor. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsplatser att tillgå.

Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/Karlskrona/


Sölvegards Fastigheter
I centrala Karlshamn tillhandahåller Sölvegårds Fastigheter hyresbostäder. Här kan du hitta lägenheter upp till 6 RoK. Flera av fastigheterna ligger i grönområden och passar barnfamiljer.

Adress: Varvsgatan 6, Karlshamn
Telefon: 0709-65 99 91
E-post: solvegards@solvegards.se
Hemsida: www.solvegards.se


Tefab
Hyresvärden Trefab hyr i Karlshamn ut nya lägenheter. Samtliga hyresrätter i beståndet kommer med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har 2-4 rum och kök. I Asarum utanför Karlshamn förvaltar Trefab 19 marklägenheter med 3 RoK samt egen uteplats.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.tefab.se


Von Bergen Fastigheter
Fastighetsförvaltare i Karlshamn med lägenheter på ett flertal centrala adresser. För att anmäla intresse skickar du ett e-mail till hyresvärden och berättar lite om dig själv samt vad du är intresserad av. Hyresvärden tar kontakt med dig inom 4 månader om en lägenhet blir ledig.

Adress: Ronnebygatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-32 99 19
E-post: info@jnvonbergen.se
Hemsida: www.jnvonbergen.se