1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlshamn

Bevaka lediga lägenheter i Karlshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Äldre par söker större lägenhet centralt i Karlshamn
Sökes: Förstahand | 90 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlshamnsbostäder
Hos den kommunala hyresvärden i Karlshamn hittar du lediga lägenheter. Karlshamn Bostäder har ett brett utbud av lägenheter i staden. Karlshamnsbostäder har som allmännyttigt bostadsbolag hyresnivåer för ettor kring 4 000 kr och tvåor kring 5 000 kr.

Hermanssonbolagen
Privat hyresvärd med stort fokus på Karlshamn. Äger ett stort antal hyreslägenheter och fastigheter med centrala lägen i Karlshamn. Totalt äger Hermanssonbolagen ett 30-tal bostadsfastigheter med flera hundra lägenheter.

Trossö Fastigheter
I Karlshamn förvaltar privata hyresvärden Trossö Fastigheter 6 bostadsfastigheter. Vakanta hyreslägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida (trossofastigheter.se). Om det inte ligger ute några lägenheter kan du istället fylla i och lämna in generell intresseanmälan för bostad.Fler privata hyresvärdar i Karlshamn


Benny Nilssons Byggnads AB
Fastighetsförvaltaren Benny Nilssons Byggnads är ett av de större privata bostadsbolagen i Karlshamn med 17 bostadsfastigheter, de flesta på centrala adresser. Du kan lämna en lägenhetsansökan om du vill få erbjudande om att hyra bostad.

Adress: Hantverkaregatan 60, Karlshamn
Telefon: 0454-614 30
E-post: info@bennynilssonbyggab.se
Hemsida: www.bennynilssonbyggab.se


Kjellssons Fastighetsförvaltning
Liten hyresvärd som förvaltar lägenheter på attraktiva adresser i Karlshamn. Nere vid hamnen har man ett hyreshus bestående av 10 lägenheter. Flertalet av lägenheterna har kakelugn, fiskbensparkett och en imponerande takhöjd.

Adress: Boktryckargatan 1, Karlshamn
Telefon: 0766-188 442
E-post: info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.se/hyresfastigheter/


Krebo
I norra Karlshamn, i stadsdelen Asarum, har bostadsbolaget Krebo marklägenheter för uthyrning. Varje lägenhet har 4 rum och kök och egen gräsmatta och uteplats utanför dörren. Dessa marklägenheter passar utmärkt för barnfamiljer som vill bo med villakänsla.

Adress: Södra Stillerydsvägen 52, Karlshamn
Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Nabbagården
Privatägt fastighetsbolag med 80 lägenheter i centrala Karlshamn. Mellan 2014-2018 färdigställde hyresvärden nyproduktion av lägenheter längsmed Kungsgatan. Är du intresserad av att hyra bostad skickar du en ansökan per e-mail.

Telefon: 073-260 10 21
E-post: brittjamstorp@gmail.com
Hemsida: www.nabbagarden.se


Lindström Property
Fastighetsbolaget Lindström Property har som uttrycklig ambition att vara en långsiktig förvaltare av sina fastigheter och har därför genom åren satsat stort på upprusta sina bostadsfastigheter. Lindström Property förvaltar flera vackra trä- och stenhus i centrala Karlshamn.

Adress: Boktryckaregatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-84440
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Strandbergs Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Strandbergs Fastigheter har allt sitt fokus på Karlshamn och etablerades på orten redan 1975. Strandbergs Fastigheter förvaltar lägenheter på attraktiva adresser som Drottninggatan, Regeringsgatan och Rådhusgatan.

Adress: Stadportsgatan 12, Karlshamn
Telefon: 0454 - 199 98
E-post: info@strandfast.se
Hemsida: www.strandbergsfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar 61 lägenheter i storlek 1-5 RoK i Karlshamn. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga och har möjlighet att hyra garageplats i anslutning till fastigheten. Bredbandsbolaget tillhandahåller samtliga lägenheter med bredbandsanslutning och kabel-TV.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se/vara-fastigheter/karlshamn/


Thernströms Förvaltning
Förvaltar 17 bostadsfastigheter med 100 lägenheter i Karlshamn. Thernströms tar in ett par nya hyresgäster varje månad. Har du en befintlig lägenhet finns även möjlighet att ansöka om lägenhetsbyte med hyresgäst från Thernströms Förvaltning.

Adress: Öresundsvägen 9, Karlshamn
Telefon: 0454-135 18
E-post: info@thernstroms.se
Hemsida: www.thernstroms.se


Wilkon Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Drottninggatan och Kungsgatan i centrala Karlshamn. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Ett enklare basutbud av TV-kanaler ingår i lägenheternas månadshyra.

Adress: Sternövägen 75, Karlshamn
Telefon: 0736 - 87 12 48
E-post: info@wilkon.se
Hemsida: www.wilkon.se


Von Bergen Fastigheter
Fastighetsförvaltare i Karlshamn med lägenheter på ett flertal centrala adresser. För att anmäla intresse skickar du ett e-mail till hyresvärden och berättar lite om dig själv samt vad då är intresserad av. Hyresvärden tar kontakt med dig inom 4 månader om en lägenhet blir ledig.

Adress: Ronnebygatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-32 99 19
E-post: info@jnvonbergen.se
Hemsida: www.jnvonbergen.se