1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Karlshamn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Karlshamn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Karlshamn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Karlshamnsbostäder
Karlshamnsbostäder är det kommunala hyresbolaget i Karlshamn. De tillhandahåller bostäder för dig genom hela livet, från ungdomsboende till trygghetsboende. Hyresvärden erbjuder ett brett utbud av lägenheter runt om i staden.

Hermanssonbolagen
Denna privata hyresvärd förvaltar fastigheter i flera städer i Blekinge. Beståndet i Karlshamn består av 11 fastigheter med bostäder och ett stort antal med lokaler och vårdfastigheter. Hyresvärden är måna om att genomföra underhåll på sina fastigheter.

Trossö Fastigheter
Trossö Fastigheter är en av flera privata hyresvärdar i staden. I Karlshamn äger och förvaltar man sex fastigheter bestående av hyreslägenheter. Lediga lägenheter publiceras löpande på Trossös hemsida där du även kan ansöka om dem.

Benny Nilssons Byggnads AB
Benny Nilssons Byggnads erbjuder ett stort utbud av hyresrätter för dig som letar nytt boende. Beståndet består av 1-4 RoK, både i centrala Karlshamn som några kilometer utanför centrum. De förvaltar även etagelägenheter- marklägenheter.

Adress: Hantverkaregatan 60, Karlshamn
Telefon: 0708-60 25 55
E-post: info@bennynilssonbyggab.se
Hemsida: www.bennynilssonbyggab.se


Kjellssons Fastighetsförvaltning
Mindre hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter på flera populära adresser i Karlshamn. Man har bland annat en fastighet som inrymmer 10 lägenheter på Ronnebygatan vid hamnen med en vacker fasad. Hyresvärden har även möjlighet att hyra ut en villa i centrala staden.

Adress: Boktryckargatan 1, Karlshamn
Telefon: 0766-188 442
E-post: info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.se/hyresfastigheter/


Lindström Property
Lindström Property är en privat hyresvärd som fokuserat sig på Skåne och Blekinge. I Karlshamn förvaltar de många fastigheter i centrala delarna av staden. Förutom bostäder förvaltar de även lokaler för skilda ändamål. Du kan enkelt skriva upp dig i bostadskön på deras hemsida.

Adress: Boktryckaregatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Nabbagården
Privat hyresvärd som hyr ut mysiga och trivsamma lägenheter i Karlshamn. Bostäderna som uppgår till cirka 80 stycken är centralt belägna på Norra Fogdelyckegatan, Drottninggatan och Kungsgatan. Intresseanmälningar tas emot via mail.

Telefon: 073-260 10 21
E-post: brittjamstorp@gmail.com
Hemsida: www.nabbagarden.se


Strandbergs Fastigheter
Förvaltar bostäder i Karlshamn och ett mindre utbud i Åryd. I Karlshamn är lägenheterna fördelade mellan 11 adresser i staden, samtliga nära centrum och dess service. Du är välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan direkt på Strandbergs hemsida.

Adress: Stadportsgatan 12, Karlshamn
Telefon: 0454 - 199 98
E-post: info@strandfast.se
Hemsida: www.strandbergsfastigheter.se


Thernströms Förvaltning
I Karlshamn har denna privata hyresvärd 17 fastigheter med hyresrätter. Några är byggda med äldre charmig stil och kullerstenar utanför medan andra fastigheter är omringade av gräsmattor. På hyresvärdens hemsida kan en intresseanmälan skickas in.

Adress: Öresundsvägen 9, Karlshamn
Telefon: 0454-135 18
E-post: info@thernstroms.se
Hemsida: www.thernstroms.se


Sölvedals Förvaltning
Har 61 lägenheter till uthyrning i Karlshamn. Bostäderna ligger i vackra områden med grönska utanför dörren samtidigt som de är centralt belägna. Storleksmässigt har man lägenheter från ettor till femmor. Du kan skicka in en intresseanmälan på Sölvedals hemsida.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se/vara-fastigheter/karlshamn/


Wilkon Fastigheter
Förvaltar ett bestånd av fastigheter i Karlshamn. Merparten omfattar lokaler för kommersiellt bruk men ett mindre antal bostäder hyrs också ut. Lägenheterna hittar du längs Drottninggatan och Kungsgatan i Karlshamns stadskärna.

Adress: Sternövägen 75, Karlshamn
Telefon: 0736 - 87 12 48
E-post: info@wilkon.se
Hemsida: www.wilkon.se


HSB Sydost
På centrala Regeringsgatan i Karlshamn hittar du HSB Sydosts lägenhetsbestånd. De förvaltar totalt 36 hyresrätter. Merparten är tvåor men de tillhandahåller även treor. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsplatser att tillgå.

Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/Karlskrona/


Sölvegards Fastigheter
I centrala Karlshamn tillhandahåller Sölvegårds Fastigheter hyresbostäder. Här kan du hitta lägenheter upp till 6 RoK. Flera av fastigheterna ligger i grönområden och passar barnfamiljer.

Adress: Varvsgatan 6, Karlshamn
Telefon: 0709-65 99 91
E-post: solvegards@solvegards.se
Hemsida: www.solvegards.se


Tefab
Hyresvärden Trefab hyr i Karlshamn ut nya lägenheter. Samtliga hyresrätter i beståndet kommer med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har 2-4 rum och kök. I Asarum utanför Karlshamn förvaltar Trefab 19 marklägenheter med 3 RoK samt egen uteplats.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.tefab.se


Von Bergen Fastigheter
Förvaltar fastigheter med lokaler och lägenheter i Karlshamn. Bostäderna hittas i trivsamma områden nära centrum och service. Genom att skicka ett mail till hyresvärden placeras du i deras bostadskö. För att stå kvar i kön behöver du kontakta hyresvärden inom 4 månader.

Adress: Ronnebygatan 1, Karlshamn
Telefon: 0454-32 99 19
E-post: info@jnvonbergen.se
Hemsida: www.jnvonbergen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Karlshamn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Karlshamn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Karlshamn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Karlshamn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Karlshamn. Hos oss kan du se listor med alla Karlshamns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.