Bostad hos Karlshamnsbostäder

Du som söker boende i Karlshamn bör alltid registrera dig som bostadssökande hos det kommunala hyresbolaget Karlshamnsbostäder. Med en stark och långsiktig ägare i kommunen har Karlshamnsbostäder som målsättning att vara ett föredöme på bostadsmarknaden på orten och verka för såväl nyproduktion av hyresrätter som kontinuerlig upprustning av sitt befintliga lägenhetsbestånd.

Karlshamnsbostäder är den största hyresvärden i Karlshamn med över 2 200 hyresrätter. Just nu söker man 4 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Hos oss kan du se de lägenheter som ligger ute för uthyrning hos Karlshamnsbostäder och skicka en ansökan på den eller de lägenheter du är intresserad av att hyra.

Grundläggande krav för att bli aktuell som hyresgäst hos Karlshamnsbostäder är att du är myndig och kan uppvisa att du har en fast och stabil inkomst. Din chans att bli erbjuden ett förstahandskontrakt på en lägenhet styrs i hög grad av hur länge du varit bostadssökande och visat intresse för Karlshamnsbostäders lägenheter.

Kontakta Karlshamnsbostäder
Adress: Rådhusgatan 28, Karlshamn
Telefon: 0454- 819 00
E-post: info@karlshamnsbostader.se
Hemsida: www.karlshamnsbostader.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Karlshamn