1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskoga

Bevaka lediga lägenheter i Karlskoga

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlskoga samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlskoga. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlskogas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlskogahem
Med 18 lediga lägenheter i Karlskoga är den kommunala hyresvärden Hyresbostäder i Karlskoga ortens största fastighetsägare. I beståndet finns sammanlagt 2 500 hyresbostäder.

Karlskogahem förvaltar såväl studentlägenheter, seniorboende, 50+ boende och vanliga hyreslägenheter. All uthyrning sker via webbuthyrningen på karlskogahem.se/hitta-ledigt/Privata hyresvärdar i Karlskoga


Amasten
Amasten är Karlskogas största privata hyresvärd med 129 lägenheter i beståndet. Samtliga lägenheter är anslutna till snabbt bredbandsfiber. Är du intresserad av att hyra kan du ringa till bolaget och efterhöra eventuellt lediga bostäder.

Adress: Bredgårdsgatan 12C, Karlskoga
Telefon: 076-832 42 57
E-post: info@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Karlskoga
HSB förvaltar cirka 100 hyresrätter i Karlskoga, främst i storlek från 1 till 3 rum och kök. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du fyller i en intresseanmälan. Din ansökan är giltig i 6 månader och behöver därefter förnyas om du inte blivit erbjuden lägenhet.

Adress: Bergsmansgatan 1a, Karlskoga
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


John M Andersson Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 71 lägenheter om 1-5 rum belägna på Skolgatan. Som hyresgäst kan du få tillgång till parkering i det garage som hör till fastigheten.

Telefon: 019-12 40 05
Hemsida: www.johnmandersson.se


Stigsdotter Fastigheter
I stadsdelen Kyrkotorp i Karlskoga förvaltar Stigsdotter Fastigheter 43 lägenheter i storlek 1-5 RoK. Hyresvärdens viktigaste mål är nöjda hyresgäster. Fastigheterna är välvårdade med rena utomhusmiljöer.

Telefon: 019-10 78 00
E-post: info@stigsdotter-fastigheter.se
Hemsida: www.stigsdotter-fastigheter.se


THs Fastigheter
Stort utbud av hyresfastigheter i Karlskoga bland annat på centrala Kungsvägen. Hyresvärden tar regelbundet in nya hyresgäster. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 073-958 99 92
Hemsida: www.thsfastigheter.se