1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskoga

Alla lediga lägenheter i Karlskoga

I Karlskoga finns just nu 16 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du alla hyresvärdar i Karlskoga som kan erbjuda dig boende. På bara ett par minuter kan du via oss skicka din bostadsansökan till 5 privata hyresvärdar i Karlskoga och den kommunala hyresvärden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Karlskogahem
Med 8 lediga lägenheter i Karlskoga är den kommunala hyresvärden Hyresbostäder i Karlskoga ortens största fastighetsägare. I beståndet finns sammanlagt 2 500 hyresbostäder.

Som blivande hyresgäst har du ett stort utbud av lägenheter att välja mellan: Hyresbostäder i Karlskoga kan erbjuda såväl studentlägenheter, seniorboende, 50+ boende och vanliga hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Karlskoga


Amasten
Amasten är Karlskogas största privata hyresvärd med 129 lägenheter i beståndet. Samtliga lägenheter är anslutna till snabbt bredbandsfiber. Är du intresserad av att hyra kan du ringa till bolaget och efterhöra eventuellt lediga bostäder.

Adress: Bredgårdsgatan 12C, Karlskoga
Telefon: 076-832 42 57
E-post: info@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Karlskoga
HSB förvaltar cirka 100 hyresrätter i Karlskoga, främst i storlek från 1 till 3 rum och kök. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du fyller i en intresseanmälan. Din ansökan är giltig i 6 månader och behöver därefter förnyas om du inte blivit erbjuden lägenhet.

Adress: Bergsmansgatan 1a, Karlskoga
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


John M Andersson Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 71 lägenheter om 1-5 rum belägna på Skolgatan. Som hyresgäst kan du få tillgång till parkering i det garage som hör till fastigheten.

Telefon: 019-12 40 05
Hemsida: www.johnmandersson.se


Stigsdotter Fastigheter
I stadsdelen Kyrkotorp i Karlskoga förvaltar Stigsdotter Fastigheter 43 lägenheter i storlek 1-5 RoK. Hyresvärdens viktigaste mål är nöjda hyresgäster. Fastigheterna är välvårdade med rena utomhusmiljöer.

Telefon: 019-10 78 00
E-post: info@stigsdotter-fastigheter.se
Hemsida: www.stigsdotter-fastigheter.se


THs Fastigheter
Stort utbud av hyresfastigheter i Karlskoga bland annat på centrala Kungsvägen. Hyresvärden tar regelbundet in nya hyresgäster. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 073-958 99 92
Hemsida: www.thsfastigheter.se