1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskoga

Alla lediga lägenheter i Karlskoga

I Karlskoga finns just nu 15 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du alla hyresvärdar i Karlskoga som kan erbjuda dig boende. På bara ett par minuter kan du via oss skicka din bostadsansökan till 5 privata hyresvärdar i Karlskoga och den kommunala hyresvärden.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Karlskogahem
Med 12 lediga lägenheter i Karlskoga är den kommunala hyresvärden Hyresbostäder i Karlskoga ortens största fastighetsägare. I beståndet finns sammanlagt 2 500 hyresbostäder.

Som blivande hyresgäst har du ett stort utbud av lägenheter att välja mellan: Hyresbostäder i Karlskoga kan erbjuda såväl studentlägenheter, seniorboende, 50+ boende och vanliga hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Karlskoga


Wermlandsfastigheter
Privata hyresvärden Wermlandsfastigheter har ett stort utbud av ettor och tvåor i Karlskoga, bolaget kan även erbjuda ett mindre antal treor och fyror. Lägenheterna ligger på Badstugatan, Bregårdsgatan, Moränvägen och Mineralvägen.

Adress: Bregårdsgatan 12 C, 691 24 Karlskoga
Telefon: 0586-555 50
E-post: wermlandsfastigheter@telia.com
Hemsida: www.wermlandsfastigheter.se


THs Fastigheter
Stort utbud av hyresfastigheter i Karlskoga, just nu har man 1 ledig lägenhet i Karlskoga. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Järvägsgatan 12, 69132 Karlskoga
Telefon: 073-9589992
Hemsida: www.thsfastigheter.se


Pettersson Bygg
De flesta av Pettersson Byggs hyreslägenheter ligger i Örebro men man har även ett litet utbud av hyresrätter i Karlskoga. Är du intresserad att hyra lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 019-13 62 00
E-post: info@opetterssonfast.se
Hemsida: www.pettersson-bygg.se


Min Bostad
Fastighetsbolag med lägenheter och lokaler för uthyrning i Karlskoga, lägenheter kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Telefon: 0586 - 311 50
E-post: anders@min-bostad.com
Hemsida: www.min-bostad.com


John M Andersson Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 71 lägenheter om 1-5 rum belägna på Skolgatan. Som hyresgäst kan du få tillgång till parkering i det garage som hör till fastigheten.

Adress: Järnvägsgatan 11 B, 703 62 Örebro
Telefon: 019-12 40 05
Hemsida: www.johnmandersson.se