1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Karlskoga


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Karlskoga. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Karlskoga som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Karlskogahem
Den kommunala hyresvärden Karlskogahem är största fastighetsägaren på orten med över 2 000 lägenheter. Utöver bostäder förvaltas lokaler, garage och vårdfastigheter. Med sitt rikliga bestånd av bostäder erbjuds något för alla i 12 olika områden i kommunen.

Amasten
Den privata hyresvärden Amasten förvaltar ett bestånd av 149 hyreslägenheter i Karlskoga. Storleksmässigt har lägenheterna 1-5 rum och kök men majoriteten är ettor och tvåor. Lediga lägenheter publiceras och ansöks direkt på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hangarvägen 27, Karlskoga
E-post: karlskoga@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Karlskoga
I Karlskoga förvaltar HSB lägenheter på fem adresser. Här har du möjlighet att hyra en lägenhet i storlek från ettor upp till treor. Ansökan om en bostad sker elektroniskt på hyresvärdens hemsida. Du behöver förnya intresseanmälan efter 6 månader om du inte fått en bostad.

Adress: Bergsmansgatan 1a, Karlskoga
Telefon: 0586 - 362 90
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


Stigsdotter Fastigheter
Stigsdotter Fastigheter förvaltar 43 lägenheter i området Kyrktorp. Hyresrätterna på 1-5 rum och kök är lättskötta och belägna i trivsamt område. Hyresvärden är måna om att att både fastigheter och utomhusmiljön ska vara rena.

Telefon: 019-10 78 00
E-post: info@stigsdotter-fastigheter.se
Hemsida: www.stigsdotter-fastigheter.se


THs Fastigheter
THs Fastigheters bestånd i Karlskoga ger dig många valmöjligheter. Flera av fastigheterna är centralt belägna, medan andra har en trädgård, öppen spis eller balkong. Förutom vanliga hyresrätter hyr de även ut några hus. Intresseanmälan fylls i på deras hemsida.

Telefon: 073-958 99 92
Hemsida: www.thsfastigheter.se


PJ Fastigheter
PJ Fastigheter har ett litet bestånd av lägenheter i Karlskoga. Deras fyra lägenheter är fördelade i två radhus på 77 alternativt 120 kvm. Lägenheterna har garage eller carport samt förråd som ingår. För att ansöka om bostad behöver du fylla i en intresseanmälan online.

Adress: Härdverksplan 9, Karlskoga
Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Rosengrens Fastigheter
På Kungsvägen och Skolgatan i centrala Karlskoga har Resengrens Fastigheter hyresrätter. På Kungsvägen hittar du 3-5 RoK och centrum utanför dörren. På Skolgatan förvaltar de totalt 71 lägenheter om 1-5 RoK. Du har närhet till centrum, dagis och grönområden.

Telefon: 019-12 40 05
E-post: info@rosengrensfastigheter.se
Hemsida: www.rosengrensfastigheter.se


Malmhagens Radhus
I naturnära Karlberg förvaltar Malmhagens Radhus 48 hyresrätter. 20 stycken av bostäderna är treor och resterande fyror belägna i radhus med två våningar. Samtliga lägenheter har uteplats och i området finns lekplats för de små.

Telefon: 019-57 98 00
E-post: info@malmhagensradhus.se
Hemsida: www.malmhagensradhus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Karlskoga utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Karlskoga att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Karlskoga. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Karlskoga?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Karlskoga. Hos oss kan du se listor med alla Karlskogas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.