1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskrona

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Karlskrona

Vill du vara säker på att få hyra lägenhet i Karlskrona? Via oss når du 15 hyresvärdar i Karlskrona med just nu 39 lediga lägenheter. Via oss kan du skicka intresseanmälningar till samtliga hyresvärdar i Karlskrona och riskerar aldrig att missa en ledig lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Familj söker boende för läsåret 2017/2018
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 12000 kr

Yrkesofficer söker lägenhet i karlskrona 2-3rum
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 11000 kr

Kvinnlig doktorand söker boende i Karlskrona
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Tjej söker lägenhet akut
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Karlskronahem
Karlskronas största hyresvärd med 9 lediga lägenheter klara för inflyttning inom de kommande 3 månaderna. Karlskronahem ägs av Karlskrona kommun och förvaltar totalt 3 800 lägenheter på orten.

Heimstaden
Hos Heimstaden finns idag ett stort utbud lediga lägenheter i Karlskrona. Heimstaden är en av de största privata hyresvärdarna i Karlskrona och har alltid ett stort utbud av ansökningsbara lägenheter för dig som söker boende.

Forell Fastigheter
En av Karlskronas största familjeägda hyresvärdar med ett 20-tal bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter. De flesta av lägenheterna ligger på attraktiva adresser i Trossö men Forellen kan även erbjuda bostäder på Björkholmen, Lyckeby samt Saltö.Fler privata hyresvärdar i Karlskrona


CA Fastigheter
Hyresvärden CA Fastigheter är främst inriktat på förvaltning av butiks- och kontorslokaler i centrala shoppinglägen i Karlskrona men i kvarteret Nordstjärnen kan man erbjuda ett litet utbud av nybyggda och moderna hyresrätter i stadskärnan.

Besöksadress Ronnebygatan 49, Karlskrona
E-post pernilla.toresten@cafastigheter.se
Telefon 0455-827 75
Hemsida www.cafastigheter.se


Danielssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Trossö i de centrala delarna av Karlskrona. I sitt fastighetsbestånd har man ett brett utbud av bostäder och kan erbjuda lägenheter från 1 till 7 rum och kök. Om du är intresserad av att hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

E-post rolf@danielssons.com
Telefon 0455-25567
Hemsida www.danielssons.com


Hans Åkesson Fastigheter
Privata hyresvärden Hans Åkesson Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter i centrala Karlskrona och Trossö. Flera av lägenheterna har havsutsikt från sina balkonger. Fyll i en intresseanmälan och berätta vilken typ av lägenhet du söker så tar man kontakt med dig om man får in en bostad som stämmer in på dina önskemål.

Besöksadress Kungsbrogatan 5, Karlskrona
E-post lena@hansakessonfastigheter.se
Telefon 0455-100 93
Hemsida www.hansakessonfastigheter.se


Faxe Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i följande stadsdelar i Karlskrona: Backabo, Hasslö, Lyckeby, Nättraby, Rödeby, Torhamn och Trossö. Hyr även ut studentbostäder i bostadsområdet Lyckeby. De kommande månaderna kommer ett par lägenheter att bli lediga för nya hyresgäster.

Telefon 0455-494 26
Hemsida www.faxefastigheter.se


Hyreshuset
Förvaltar lägenheter i Karlskrona för uthyrning till privatpersoner. Om du vill hyra lägenhet behöver du först fylla i och skicka in en bostadsansökan. I din ansökan skall du uppge telefonnummer till minst en referens samt även ange dina önskemål på den lägenhet du vill hyra.

E-post info@hyreshuset.net
Telefon 0470-21300
Hemsida www.hyreshuset.net


Konradssons Fastigheter
Hyresvärden Konradssons Fastigheter har lägenheter i centrala Karlskrona i stadsdelen Trossö och även bostäder nära Karlskrona högskola i stadsdelen Gräsvik. Om du vill hyra lägenhet kan du registrera dig i deras sökandebank och få erbjudande om hyresbostäder när sådana blir lediga.

Besöksadress Augerumsvägen 22 B, Lyckeby
Telefon 0455-333 270
Hemsida www.konradssonsfastigheter.com


KS Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter med god standard i centrala lägen. Från deras bostadsfastighet på Björkholmsplan har du havsutsikt och balkong som vetter mot havet. Lägenheter finns i storlek från 1-4 rum. Fyll i en väntelista om du vill få tillskickat dig erbjudande om att hyra bostad.

Besöksadress Kofferdivägen 7, Karlskrona
E-post kent.svensson@ksfast.se
Telefon 0455-109 05
Hemsida www.ksfast.se


Lindeberg Fastigheter
Familjeföretag Lindeberg Fastigheter äger 150 lägenheter i Karlskrona. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora och ligger i bostadsområdena Björkholmen och Trossö. I din bostadsansökan skall du ange vilken lägenhetsstorlek du letar efter samt din maxhyra.

Besöksadress Borgmästarekajen 2, Karlskrona
E-post info@lindebergfastigheter.se
Telefon 0455-829 69
Hemsida www.lindebergfastigheter.se


Magistratus Fastigheter
Fastighetsbolaget Magistratus har i stadsdelen Galgamarken i Karlskrona hyreslägenheter nära såväl sjukhuset som högskolan. Jobbar du inom vården eller vill hyra en lägenhet nära högskolan kan en bostad från Magistratus Fastigheter vara den boendelösning som du letar efter.

E-post kontakt@magistratus.se
Telefon 0733-300806
Hemsida www.magistratus.se


PBA
Privata hyresvärden PBA erbjuder såväl vanliga hyreslägenheter som studentbostäder och ungdomslägenheter i Karlskrona. I bostadsområdet Annebo, nära Blekinge Tekniska Högskola, har man studentlägenheter för uthyrning. Om du vill hyra lägenheter eller studentboende kan du skicka in en intresseanmälan.

Besöksadress Ronnebygatan 46 B, Karlskrona
E-post info@pba.se
Telefon 0455-33 71 25
Hemsida www.pba.se


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden förvaltar hyresrätter över hela Sverige. I Karlskrona ligger bostadsbeståndet lokaliserat till Trossö och stadsdelen Galgamarken. Svenska Bostadsfonden tar regelbundet in nya hyresgäster. Under den kommande tremånadersperioden kommer ett tiotal lägenheter att bli lediga.

E-post info@svenskabostadsfonden.se
Telefon 08-667 10 50
Hemsida www.sbfbostad.se


Utklippan Fastigheter
Hyresvärden Utklippan har flera bostadsfastigheter med havsutsikt i stadsdelen Trossö. I stadsdelen Galgamarken har man även ett mindre utbud av lägenheter nära Blekinge Tekniska Högskola. Du som söker bostad kan välja mellan 1 till 5-rumslägenheter.

Besöksadress Bryggaregatan 2, Karlskrona
E-post info@utklippanfastigheter.se
Telefon 0455-805 50
Hemsida www.utklippanfastigheter.se