1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskrona

Bevaka lediga lägenheter i Karlskrona

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlskrona samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlskrona. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Student söker boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Student söker boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlskronas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlskronahem
Karlskronas största hyresvärd med ett bestånd omfattande 3 800 lägenheter. På Karlskronahems hemsida hittar du 7 lediga lägenheter med inflyttning inom den kommande tremånadersperioden.

Heimstaden
På centrala Trossö i Karlskrona förvaltar Heimstaden flera bostadsfastigheter med närhet till havet. Heimstaden äger många äldre fastigheter med tidtypiska lägenheter med hög takhöjd och vackra stuckaturer i centrala Karlskrona.

Forell Fastigheter
En av Karlskronas största familjeägda hyresvärdar med ett 20-tal bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter. De flesta av lägenheterna ligger på attraktiva adresser i Trossö men Forellen förvaltar även bostäder på Björkholmen, Lyckeby samt Saltö.Fler privata hyresvärdar i Karlskrona


Bengt Åkessons Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter invid stortorget på Trossö. Alla lägenheter är fiberanslutna till Karlskronaporten (stadsnätet). Hyresgäster har möjlighet att hyra garage i anslutning till bostadsfastigheten.

Adress: Konstapelsgatan 19, Karlskrona
Telefon: 0455-103 53
E-post: info@bafast.se
Hemsida: www.bafast.se


Danielssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Trossö i de centrala delarna av Karlskrona. I sitt fastighetsbestånd har man ett brett utbud av bostäder och förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 7 rum och kök. Om du är intresserad av att hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 0455-25567
E-post: rolf@danielssons.com
Hemsida: www.danielssons.com


Hans Åkesson Fastigheter
Privata hyresvärden Hans Åkesson Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter i centrala Karlskrona och Trossö. Flera av lägenheterna har havsutsikt från sina balkonger. Fyll i en intresseanmälan och berätta vilken typ av lägenhet du söker så tar man kontakt med dig om man får in en bostad som stämmer in på dina önskemål.

Adress: Kungsbrogatan 5, Karlskrona
Telefon: 0455-100 93
E-post: lena@hansakessonfastigheter.se
Hemsida: www.hansakessonfastigheter.se


Faxe Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i följande stadsdelar i Karlskrona: Backabo, Hasslö, Lyckeby, Nättraby, Rödeby, Torhamn och Trossö. Hyr även ut studentbostäder i bostadsområdet Lyckeby. De kommande månaderna kommer ett par lägenheter att bli lediga för nya hyresgäster.

Telefon: 0455-494 26
Hemsida: www.faxefastigheter.se


Hyreshuset
Förvaltar lägenheter i Karlskrona för uthyrning till privatpersoner. Om du vill hyra lägenhet behöver du först fylla i och skicka in en bostadsansökan. I din ansökan skall du uppge telefonnummer till minst en referens samt även ange dina önskemål på den lägenhet du vill hyra.

Telefon: 0470-21300
E-post: camilla.bjorklundh@hyreshuset.net
Hemsida: www.hyreshuset.net


Konradssons Fastigheter
Hyresvärden Konradssons Fastigheter har lägenheter i centrala Karlskrona i stadsdelen Trossö och även bostäder nära Karlskrona högskola i stadsdelen Gräsvik. Om du vill hyra lägenhet kan du registrera dig i deras sökandebank och få erbjudande om hyresbostäder när sådana blir lediga.

Adress: Ostermansgatan 13, Karlskrona
Telefon: 0455-333 270
E-post: info@konradssonsfastigheter.com
Hemsida: www.konradssonsfastigheter.com


Krebo
Nära Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona har hyresvärden Krebo studentlägenheter om 34-40 kvm. Lägenheterna håller hög standard med stora badrum med dusch samt kök utrustade med spis och kyl/frys.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


KS Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter med god standard i centrala lägen. Från deras bostadsfastighet på Björkholmsplan har du havsutsikt och balkong som vetter mot havet. Lägenheter finns i storlek från 1-4 rum. Fyll i en väntelista om du vill få tillskickat dig erbjudande om att hyra bostad.

Adress: Kofferdivägen 7, Karlskrona
Telefon: 0708-10 66 45
E-post: kent.svensson@ksfast.se
Hemsida: www.ksfast.se


Lindeberg Fastigheter
Familjeföretag Lindeberg Fastigheter äger 150 lägenheter i Karlskrona. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora och ligger i bostadsområdena Björkholmen och Trossö. I din bostadsansökan skall du ange vilken lägenhetsstorlek du letar efter samt din maxhyra.

Adress: Borgmästarekajen 2, Karlskrona
Telefon: 0455-829 69
E-post: info@lindebergfastigheter.se
Hemsida: www.lindebergfastigheter.se


Linderoth Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag med 98 hyresrätter fördelade mellan 8 bostadsfastigheter på den centrala ön Trossö i Karlskrona. För hyresgäster föreligger möjlighet att hyra garageplats i anslutning till bostaden. Din lägenhetsansökan behöver uppdateras var sjätte månad.

Adress: Norra Smedjegatan 52, Karlskrona
Telefon: 0455‑151 20
E-post: ulrika@linderothfastigheter.se
Hemsida: www.linderothfastigheter.se


Magistratus Fastigheter
Fastighetsbolaget Magistratus har i stadsdelen Galgamarken i Karlskrona hyreslägenheter nära såväl sjukhuset som högskolan. Jobbar du inom vården eller vill hyra en lägenhet nära högskolan kan en bostad från Magistratus Fastigheter vara den boendelösning som du letar efter.

Telefon: 0455-61 72 72
E-post: kontakt@magistratus.se
Hemsida: www.magistratus.se


Resoli
Privatägt fastighetsbolag som tillhandahåller möblerade lägenheter på centrala Trossö i Karlskrona. I månadshyran ingår el och internet. Du lämnar din bostadsansökan per telefon eller e-post.

Telefon: 0708-22 59 34
E-post: ulf.gilford@telia.com
Hemsida: www.resoli.se


Samfast
Hyresvärden Samfast förvaltar lägenheter på flertalet adresser i Karlskrona. Bostadssökande är välkomna att fylla i en intresseanmälan och ange önskat flyttdatum så kontaktar Samfast er vid vakanser.

Adress: Kungsbron 5, Karlskrona
Telefon: 0455-199 01
E-post: info@samfast.com
Hemsida: www.samfast.com


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden förvaltar hyresrätter över hela Sverige. I Karlskrona ligger bostadsbeståndet lokaliserat till Trossö och stadsdelen Galgamarken. Svenska Bostadsfonden tar regelbundet in nya hyresgäster. Under den kommande tremånadersperioden kommer ett tiotal lägenheter att bli lediga.

Telefon: 0480-760 798
E-post: ida.sunnebornhall@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Trossö Fastigheter
Förvaltar 26 bostadsfastigheter med hundratalet hyresrätter på Trossö. Från samtliga lägenheter är det gångavstånd till Karlskronas centrala delar. Vill du hyra bostad kan du lämna en ansökan och ange önskat antal rum samt din maxhyra så kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Adress: Landbrogatan 11, Karlskrona
Telefon: 0455 – 828 00
E-post: margareta@trossofastigheter.se
Hemsida: www.trossofastigheter.se


Utklippan Fastigheter
Hyresvärden Utklippan har flera bostadsfastigheter med havsutsikt i stadsdelen Trossö. I stadsdelen Galgamarken har man även ett mindre utbud av lägenheter nära Blekinge Tekniska Högskola. Du som söker bostad kan välja mellan 1 till 5-rumslägenheter.

Adress: Bryggaregatan 2, Karlskrona
Telefon: 0455-805 50
E-post: info@utklippanfastigheter.se
Hemsida: www.utklippanfastigheter.se


Vibo-Hus Fastigheter
Förvaltar attraktiva hyreslägenheter på centralt belägna adresser som Drottninggatan och Östergatan. Ett flertal av hyreslägenheterna har kakelugn. I lägenhetsbeståndet finns 1:or till 3:or.

Adress: Alebrunnsvägen 28, Karlskrona
Telefon: 0455-175 12
E-post: kontakt@vibohus.se
Hemsida: www.vibohus.se


Wahlqvist Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på centrala Trossö. Wahlqvist Fastigheter har telefontid varje vardag mellan kl 09-12 och möjlighet finns då att ringa och anmäla intresse för att hyra eventuella vakanta lägenheter. I beståndet finns lägenheter från ett till fyra rum och kök.

Adress: Västra Köpmansgatan 12, Karlskrona
Telefon: 0455-33 17 00
Hemsida: www.wahlqvistfastigheter.se


Victoria Park
Victoria Park erbjuder såväl vanliga hyreslägenheter som studentbostäder och ungdomslägenheter i Karlskrona. I bostadsområdet Annebo, nära Blekinge Tekniska Högskola, har man studentlägenheter för uthyrning.

Adress: Drottninggatan 16, Karlskrona
Telefon: 0455-33 71 25
E-post: karlskrona@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se