1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskrona

Bevaka lediga lägenheter i Karlskrona

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlskrona samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlskrona. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlskronas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Karlskronahem
Kommunalt bostadsbolag med största utbudet av lägenheter bland samtliga hyresvärdar i staden. I Karlskrona förvaltas runt 3 700 lägenheter. Vanliga hyresrätter, omsorgsboenden och studentlägenheter finns att hitta för den som söker bostad.

Heimstaden
På centrala Trossö i Karlskrona förvaltar Heimstaden flera bostadsfastigheter med närhet till havet. Heimstaden äger många äldre fastigheter med tidtypiska lägenheter med hög takhöjd och vackra stuckaturer i centrala Karlskrona.

Forell Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Forell Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i kommunen. Förvaltar över 30 fastigheter med lägenheter i Karlskrona. Intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida så kontaktas du när ledig lägenhet finns.Fler privata hyresvärdar i Karlskrona


Bengt Åkessons Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter invid stortorget på Trossö. Alla lägenheter är fiberanslutna till Karlskronaporten (stadsnätet). Hyresgäster har möjlighet att hyra garage i anslutning till bostadsfastigheten.

Adress: Konstapelsgatan 19, Karlskrona
Telefon: 0455-103 53
E-post: info@bafast.se
Hemsida: www.bafast.se


Danielssons Fastigheter
Danielssons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag. I Karlskrona har hyresvärden bestånd på Trossö i centrala staden. Utöver lägenheter hyr Danielssons även ut lokaler och kontor. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en lägenhetsansökan.

Adress: Gullbergstorpet, Karlskrona
Telefon: 0455-25567
E-post: rolf@danielssons.com
Hemsida: www.danielssons.com


Hans Åkesson Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Karlskrona och på Trossö. Utöver hyreslägenheter förvaltas även lokaler. Lägenheter upp till femrummare kan hyras hos Hans Åkesson Fastigheter. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida eller på deras kontor.

Adress: Kungsbrogatan 5, Karlskrona
Telefon: 0455-100 93
E-post: lena@hansakessonfastigheter.se
Hemsida: www.hansakessonfastigheter.se


Hyreshuset
Hyreshuset förvaltar lägenheter åt andra mindre privata fastighetsägare. För att kunna hyra en av lägenheterna kan du ladda ner och fylla i en blankett som sedan skickas till hyresvärden. Hyreshuset tillämpar inget kösystem utan väljer den hyresgäst de anser mest lämplig.

Telefon: 0470-21300
E-post: camilla.bjorklundh@hyreshuset.net
Hemsida: www.hyreshuset.net


KS Fastigheter
Äger fem fastigheter innehållandes lägenheter i staden. Samtliga är belägna på attraktiva och centrala adresser i Karlskrona och Trossö. Lägenheterna är från storlek 1-4 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till deras väntelista för bostad.

Adress: Kofferdivägen 7, Karlskrona
Telefon: 0708-10 66 45
E-post: kent.svensson@ksfast.se
Hemsida: www.ksfast.se


Lindeberg Fastigheter
Familjeföretag Lindeberg Fastigheter äger 150 lägenheter i Karlskrona. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora och ligger i bostadsområdena Björkholmen och Trossö. I din bostadsansökan skall du ange vilken lägenhetsstorlek du letar efter samt din maxhyra.

Adress: Borgmästarekajen 2, Karlskrona
Telefon: 0455-829 69
E-post: info@lindebergfastigheter.se
Hemsida: www.lindebergfastigheter.se


Linderoth Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag med 98 hyresrätter fördelade mellan 8 bostadsfastigheter på den centrala ön Trossö i Karlskrona. För hyresgäster föreligger möjlighet att hyra garageplats i anslutning till bostaden. Din lägenhetsansökan behöver uppdateras var sjätte månad.

Adress: Norra Smedjegatan 52, Karlskrona
Telefon: 0455‑151 20
E-post: info@linderothfastigheter.se
Hemsida: www.linderothfastigheter.se


Magistratus Fastigheter
Fastighetsbolaget Magistratus har i stadsdelen Galgamarken i Karlskrona hyreslägenheter nära såväl sjukhuset som högskolan. Jobbar du inom vården eller vill hyra en lägenhet nära högskolan kan en bostad från Magistratus Fastigheter vara den boendelösning som du letar efter.

Telefon: 0455-61 72 72
E-post: kontakt@magistratus.se
Hemsida: www.magistratus.se


Gilford Real Estates
Privatägt fastighetsbolag som tillhandahåller möblerade lägenheter på centrala Trossö i Karlskrona. I månadshyran ingår el och internet. Du lämnar din bostadsansökan per telefon eller e-post.

Adress: Drottninggatan 12A, Karlskrona
Telefon: 0708-22 59 34
E-post: info@gre.nu
Hemsida: www.gre.nu


Samfast
Hyresvärden Samfast förvaltar lägenheter på flertalet adresser i Karlskrona. Bostadssökande är välkomna att fylla i en intresseanmälan och ange önskat flyttdatum så kontaktar Samfast er vid vakanser.

Adress: Kungsbron 5, Karlskrona
Telefon: 0455-199 01
E-post: info@samfast.com
Hemsida: www.samfast.com


Svenska Bostadsfonden
I Karlskrona förvaltar Svenska Bostadsfonden 270 hyreslägenheter. De är belägna på Polhemsgatan, Snapphanevägen och Norra Smedjegatan. Via hyresvärdens hemsida har du möjlighet att registrera dig och därefter anmäla intresse till lediga lägenheter.

Telefon: 0480-760 798
E-post: ida.sunnebornhall@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Trossö Fastigheter
Förvaltar 26 bostadsfastigheter med hundratalet hyresrätter på Trossö. Från samtliga lägenheter är det gångavstånd till Karlskronas centrala delar. Vill du hyra bostad kan du lämna en ansökan och ange önskat antal rum samt din maxhyra så kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Adress: Landbrogatan 11, Karlskrona
Telefon: 0455 – 828 00
E-post: adm@trossofastigheter.se
Hemsida: www.trossofastigheter.se


Utklippan Fastigheter
Hyresvärden Utklippan har flera bostadsfastigheter med havsutsikt i stadsdelen Trossö. I stadsdelen Galgamarken har man även ett mindre utbud av lägenheter nära Blekinge Tekniska Högskola. Du som söker bostad kan välja mellan 1 till 5-rumslägenheter.

Adress: Bryggaregatan 2, Karlskrona
Telefon: 0455-805 50
E-post: info@utklippan.se
Hemsida: www.utklippanfastigheter.se


Vibo-Hus Fastigheter
Förvaltar attraktiva hyreslägenheter på centralt belägna adresser som Drottninggatan och Östergatan. Ett flertal av hyreslägenheterna har kakelugn. I lägenhetsbeståndet finns 1:or till 3:or.

Adress: Alebrunnsvägen 28, Karlskrona
Telefon: 0455-175 12
E-post: kontakt@vibohus.se
Hemsida: www.vibohus.se


Wahlqvist Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på centrala Trossö. Wahlqvist Fastigheter har telefontid varje vardag mellan kl 09-12 och möjlighet finns då att ringa och anmäla intresse för att hyra eventuella vakanta lägenheter. I beståndet finns lägenheter från ett till fyra rum och kök.

Adress: Västra Köpmansgatan 12, Karlskrona
Telefon: 0455-33 17 00
Hemsida: www.wahlqvistfastigheter.se


Hemudden
Familjeföretag i fastighetsbranschen. Hyr ut villor och lägenheter i havsnära Karlskrona. Lägenheterna finns i storlek om 1-4 RoK. Ingen bostadskö tillämpas utan sökande fyller i en ansökan på Hemuddens hemsida och kontaktas av hyresvärden om de är aktuella för visning.

Telefon: 0455-36 50 50
E-post: info@hemudden.se
Hemsida: www.hemudden.se


SBB
En av Karlskronas större hyresvärdar med 500 lägenehter i staden. Så sent som 2018 förvärvades 114 hyresrätter på centrala adresser i Karlskrona. Strax utanför staden ligger Lyckeby där även ett antal av SBBs lägenheter återfinns.

Adress: Kolonivägen 63, Karlskrona
Telefon: 0455-80 600
E-post: info.karlskrona@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Hermanssonbolagen
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Karlskrona. Här kan du exempelvis bo i fastigheten på Ronnebygatan som fått utmärkelsen för ”Karlskronas vackraste innergård”. Du är välkommen att kontakta Hermanssonbolagen om du söker bostad.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Victoria Park
Victoria Park erbjuder såväl vanliga hyreslägenheter som studentbostäder och ungdomslägenheter i Karlskrona. I bostadsområdet Annebo, nära Blekinge Tekniska Högskola, har man studentlägenheter för uthyrning.

Adress: Drottninggatan 16, Karlskrona
Telefon: 010 20 93 900
E-post: karlskrona@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Stenhusen
På Alamedan hittar du Stenhusens ståtliga fastighet som består av lägenheter. Fastigheten uppfördes under förra seklet vilket förstås när den beskådas både in- och utvändigt. De fem våningsplanen utgörs av lägenheter i storlek från ettor på 40 kvm till en sexa på 268 kvm.

Adress: Häratorp Gård, Karlskrona
Telefon: 0708-19 88 99
E-post: info@stenhusen.se
Hemsida: www.stenhusen.se


Studentbostäder i Sverige
Boende för studenter med närhet till Blekinge Tekniska Högskola. På Minervavägen förvaltas 118 studentbostäder om 1 rum och kök, här betalas ingen hyra under juli och augusti. Majoriteten av beståndet, 240 mindre studentlägenheter, är belägna på Kolonivägen.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se


HSB Sydost
HSB äger en fastighet på Långgatan i Karlskrona med 47 hyreslägenheter. Bostäderna är om storlek från 1-5 rum och kök. Alla lägenheter har privat uteplats eller balkong. För dig med bil finns parkeringsplatser att hyra på källarplan.

Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/Karlskrona