1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlskrona

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Karlskrona

Vill du vara säker på att få hyra lägenhet i Karlskrona? Via oss når du 15 hyresvärdar i Karlskrona med just nu 34 lediga lägenheter. Via oss kan du skicka intresseanmälningar till samtliga hyresvärdar i Karlskrona och riskerar aldrig att missa en ledig lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Lärare på 54 år söker 2:a eller 3:a
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 6000 kr

Socionom med stabil ekonomi
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Andra års civilingenjörsstudent söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Nybliven student på BTH söker bostad (studerar industriell ekonomi)
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Karlskronahem
Karlskronas största hyresvärd med 6 lediga lägenheter klara för inflyttning inom de kommande 3 månaderna. Karlskronahem ägs av Karlskrona kommun och förvaltar totalt 3 800 lägenheter på orten.

Heimstaden
Hos Heimstaden finns idag ett stort utbud lediga lägenheter i Karlskrona. Heimstaden är en av de största privata hyresvärdarna i Karlskrona och har alltid ett stort utbud av ansökningsbara lägenheter för dig som söker boende.

Forell Fastigheter
En av Karlskronas största familjeägda hyresvärdar med ett 20-tal bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter. De flesta av lägenheterna ligger på attraktiva adresser i Trossö men Forellen kan även erbjuda bostäder på Björkholmen, Lyckeby samt Saltö.Fler privata hyresvärdar i Karlskrona


Danielssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på Trossö i de centrala delarna av Karlskrona. I sitt fastighetsbestånd har man ett brett utbud av bostäder och kan erbjuda lägenheter från 1 till 7 rum och kök. Om du är intresserad av att hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 0455-25567
E-post: rolf@danielssons.com
Hemsida: www.danielssons.com


Hans Åkesson Fastigheter
Privata hyresvärden Hans Åkesson Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter i centrala Karlskrona och Trossö. Flera av lägenheterna har havsutsikt från sina balkonger. Fyll i en intresseanmälan och berätta vilken typ av lägenhet du söker så tar man kontakt med dig om man får in en bostad som stämmer in på dina önskemål.

Adress: Kungsbrogatan 5, Karlskrona
Telefon: 0455-100 93
E-post: lena@hansakessonfastigheter.se
Hemsida: www.hansakessonfastigheter.se


Faxe Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i följande stadsdelar i Karlskrona: Backabo, Hasslö, Lyckeby, Nättraby, Rödeby, Torhamn och Trossö. Hyr även ut studentbostäder i bostadsområdet Lyckeby. De kommande månaderna kommer ett par lägenheter att bli lediga för nya hyresgäster.

Telefon: 0455-494 26
Hemsida: www.faxefastigheter.se


Hyreshuset
Förvaltar lägenheter i Karlskrona för uthyrning till privatpersoner. Om du vill hyra lägenhet behöver du först fylla i och skicka in en bostadsansökan. I din ansökan skall du uppge telefonnummer till minst en referens samt även ange dina önskemål på den lägenhet du vill hyra.

Telefon: 0470-21300
E-post: info@hyreshuset.net
Hemsida: www.hyreshuset.net


Konradssons Fastigheter
Hyresvärden Konradssons Fastigheter har lägenheter i centrala Karlskrona i stadsdelen Trossö och även bostäder nära Karlskrona högskola i stadsdelen Gräsvik. Om du vill hyra lägenhet kan du registrera dig i deras sökandebank och få erbjudande om hyresbostäder när sådana blir lediga.

Adress: Augerumsvägen 22 B, Lyckeby
Telefon: 0455-333 270
Hemsida: www.konradssonsfastigheter.com


Krebo
Nära Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona har hyresvärden Krebo studentlägenheter om 34-40 kvm. Lägenheterna håller hög standard med stora badrum med dusch samt kök utrustade med spis och kyl/frys.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


KS Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter med god standard i centrala lägen. Från deras bostadsfastighet på Björkholmsplan har du havsutsikt och balkong som vetter mot havet. Lägenheter finns i storlek från 1-4 rum. Fyll i en väntelista om du vill få tillskickat dig erbjudande om att hyra bostad.

Adress: Kofferdivägen 7, Karlskrona
Telefon: 0455-109 05
E-post: kent.svensson@ksfast.se
Hemsida: www.ksfast.se


Lindeberg Fastigheter
Familjeföretag Lindeberg Fastigheter äger 150 lägenheter i Karlskrona. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora och ligger i bostadsområdena Björkholmen och Trossö. I din bostadsansökan skall du ange vilken lägenhetsstorlek du letar efter samt din maxhyra.

Adress: Borgmästarekajen 2, Karlskrona
Telefon: 0455-829 69
E-post: info@lindebergfastigheter.se
Hemsida: www.lindebergfastigheter.se


Linderoth Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag med 98 hyresrätter fördelade mellan 8 bostadsfastigheter på den centrala ön Trossö i Karlskrona. För hyresgäster föreligger möjlighet att hyra garageplats i anslutning till bostaden. Din lägenhetsansökan behöver uppdateras var sjätte månad.

Adress: Norra Smedjegatan 52, Karlskrona
Telefon: 0455‑151 20
E-post: info@linderothfastigheter.se
Hemsida: www.linderothfastigheter.se


Magistratus Fastigheter
Fastighetsbolaget Magistratus har i stadsdelen Galgamarken i Karlskrona hyreslägenheter nära såväl sjukhuset som högskolan. Jobbar du inom vården eller vill hyra en lägenhet nära högskolan kan en bostad från Magistratus Fastigheter vara den boendelösning som du letar efter.

Telefon: 0733-300806
E-post: kontakt@magistratus.se
Hemsida: www.magistratus.se


PBA
Privata hyresvärden PBA erbjuder såväl vanliga hyreslägenheter som studentbostäder och ungdomslägenheter i Karlskrona. I bostadsområdet Annebo, nära Blekinge Tekniska Högskola, har man studentlägenheter för uthyrning. Om du vill hyra lägenheter eller studentboende kan du skicka in en intresseanmälan.

Adress: Ronnebygatan 46 B, Karlskrona
Telefon: 0455-33 71 25
E-post: info@pba.se
Hemsida: www.pba.se


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden förvaltar hyresrätter över hela Sverige. I Karlskrona ligger bostadsbeståndet lokaliserat till Trossö och stadsdelen Galgamarken. Svenska Bostadsfonden tar regelbundet in nya hyresgäster. Under den kommande tremånadersperioden kommer ett tiotal lägenheter att bli lediga.

Telefon: 08-667 10 50
E-post: info@svenskabostadsfonden.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Trossö Fastigheter
Förvaltar 26 bostadsfastigheter med hundratalet hyresrätter på Trossö. Från samtliga lägenheter är det gångavstånd till Karlskronas centrala delar. Vill du hyra bostad kan du lämna en ansökan och ange önskat antal rum samt din maxhyra så kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Adress: Landbrogatan 11, Karlskrona
Telefon: 0455 – 828 00
E-post: margareta@trossofastigheter.se
Hemsida: www.trossofastigheter.se


Utklippan Fastigheter
Hyresvärden Utklippan har flera bostadsfastigheter med havsutsikt i stadsdelen Trossö. I stadsdelen Galgamarken har man även ett mindre utbud av lägenheter nära Blekinge Tekniska Högskola. Du som söker bostad kan välja mellan 1 till 5-rumslägenheter.

Adress: Bryggaregatan 2, Karlskrona
Telefon: 0455-805 50
E-post: info@utklippanfastigheter.se
Hemsida: www.utklippanfastigheter.se


Vibo-Hus Fastigheter
Förvaltar attraktiva hyreslägenheter på centralt belägna adresser som Drottninggatan och Östergatan. Ett flertal av hyreslägenheterna har kakelugn. I lägenhetsbeståndet finns 1:or till 3:or.

Adress: Alebrunnsvägen 28, Karlskrona
Telefon: 0455-175 12
E-post: kontakt@vibohus.se
Hemsida: www.vibohus.se


Wahlqvist Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på centrala Trossö. Wahlqvist Fastigheter har telefontid varje vardag mellan kl 09-12 och möjlighet finns då att ringa och anmäla intresse för att hyra eventuella vakanta lägenheter. I beståndet finns lägenheter från ett till fyra rum och kök.

Adress: Västra Köpmansgatan 12, Karlskrona
Telefon: 0455-33 17 00
Hemsida: www.wahlqvistfastigheter.se