1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Karlskrona


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Karlskrona. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Karlskrona som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Karlskronahem
Kommunalt bostadsbolag med största utbudet av lägenheter bland samtliga hyresvärdar i staden. I Karlskrona förvaltas runt 3 700 lägenheter. Vanliga hyresrätter, omsorgsboenden och studentlägenheter finns att hitta för den som söker bostad.

Heimstaden
Privata hyresvärden Heimstaden äger ett större utbud av hyreslägenheter i Karlskrona. Beståndet är fördelat mellan fem olika områden i staden. Lediga lägenheter publiceras på Heimstadens hemsida där de även kan sökas av dig som bostadssökande.

Forell Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Forell Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i kommunen. Förvaltar över 30 fastigheter med lägenheter i Karlskrona. Intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida så kontaktas du när ledig lägenhet finns.

Bengt Åkessons Fastigheter
Runt Stortorget i Karlskrona förvaltar hyresvärden lägenheter med perfekt läge nära restauranger och shopping. Lägenheterna är anslutna till fibernät vilket ger förstklassig internetuppkoppling. Intresseanmälan fylls smidigt i på hyresvärdens hemsida.

Adress: Konstapelsgatan 19, Karlskrona
Telefon: 0455-103 53
E-post: info@bafast.se
Hemsida: www.bafast.se


Hans Åkesson Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Karlskrona och på Trossö. Utöver hyreslägenheter förvaltas även lokaler. Lägenheter upp till femrummare kan hyras hos Hans Åkesson Fastigheter. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida eller på deras kontor.

Adress: Kungsbrogatan 5, Karlskrona
Telefon: 0455-100 93
E-post: lena@hansakessonfastigheter.se
Hemsida: www.hansakessonfastigheter.se


Danielssons Fastigheter
Danielssons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag. I Karlskrona har hyresvärden bestånd på Trossö i centrala staden. Utöver lägenheter hyr Danielssons även ut lokaler och kontor. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en lägenhetsansökan.

Adress: Gullbergstorpet, Karlskrona
Telefon: 0455-25567
E-post: rolf@danielssons.com
Hemsida: www.danielssons.com


Hyreshuset
Hyreshuset förvaltar lägenheter åt andra mindre privata fastighetsägare. För att kunna hyra en av lägenheterna kan du ladda ner och fylla i en blankett som sedan skickas till hyresvärden. Hyreshuset tillämpar inget kösystem utan väljer den hyresgäst de anser mest lämplig.

Telefon: 0470-21300
E-post: camilla.bjorklundh@hyreshuset.net
Hemsida: www.hyreshuset.net


KS Fastigheter
Äger fem fastigheter innehållandes lägenheter i staden. Samtliga är belägna på attraktiva och centrala adresser i Karlskrona och Trossö. Lägenheterna är från storlek 1-4 rum och kök. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla dig till deras väntelista för bostad.

Adress: Kofferdivägen 7, Karlskrona
Telefon: 0708-10 66 45
E-post: kent.svensson@ksfast.se
Hemsida: www.ksfast.se


Lindeberg Fastigheter
Förvaltar hyresrätter på flertalet adresser på Trossö, centrala Karlskrona. Både serviceutbud och havet nås med en kortare promenad. På hyresvärdens hemsida kan en allmän intresseanmälan skickas in elektroniskt. Du kan även se lediga bostäder direkt på hemsidan.

Adress: Borgmästarekajen 2, Karlskrona
Telefon: 0455-829 69
E-post: info@lindebergfastigheter.se
Hemsida: www.lindebergfastigheter.se


Magistratus Fastigheter
Privat hyresvärd som hyr ut lägenheter i Sunna utanför centrala Karlskrona. För dig som önskar mer närhet till natur förvaltas även en hyresfastighet och radhus i den mindre tätorten Nävragöl i kommunen. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad.

Telefon: 0455-61 72 72
E-post: kontakt@magistratus.se
Hemsida: www.magistratus.se


Linderoth Fastigheter
Familjeföretag som är verksamt inom fastighetsbranschen i Karlskrona. De 8 bostadsfastigheterna i beståndet omfattar närmare 100 lägenheter i varierande storlekar, alla med närhet till stadens service och utbud. Hyresvärden väljer ut den mest lämpade hyresgästen vid vakanser.

Adress: Norra Smedjegatan 52, Karlskrona
Telefon: 0455‑151 20
E-post: info@linderothfastigheter.se
Hemsida: www.linderothfastigheter.se


Gilford Real Estates
Om du är i behov av en mindre lägenhet på 1-2 rum och kök som är möblerad kanske denna hyresvärd kan erbjuda dig en bostad. Blivande hyresgäster förväntas vara djur- och rökfri samt kunna ange referenser. En bostadsansökan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Adress: Drottninggatan 12A, Karlskrona
Telefon: 0708-22 59 34
E-post: info@gre.nu
Hemsida: www.gre.nu


Svenska Bostadsfonden
I Karlskrona förvaltar Svenska Bostadsfonden 270 hyreslägenheter. De är belägna på Polhemsgatan, Snapphanevägen och Norra Smedjegatan. Via hyresvärdens hemsida har du möjlighet att registrera dig och därefter anmäla intresse till lediga lägenheter.

Telefon: 0480-760 798
E-post: ida.sunnebornhall@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Trossö Fastigheter
I Karlskrona förvaltar privata hyresvärden Trossö Fastigheter 26 fastigheter med hyreslägenheter. Huvudsakliga beståndet återfinns på Trossö men enstaka fastigheter hittas även på Pantarholmen. Inget kösystem tillämpas utan hyresvärden väljer blivande hyresgäst.

Adress: Landbrogatan 11, Karlskrona
Telefon: 0455 – 828 00
E-post: adm@trossofastigheter.se
Hemsida: www.trossofastigheter.se


Samfast
I attraktiva fastigheter i Karlskrona hyr privata hyresvärden Samfast ut lägenheter. Bostäderna är moderna och trivsamma i varierande storlekar. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar elektroniskt direkt på sin webbplats.

Adress: Kungsbron 5, Karlskrona
Telefon: 0455-199 01
E-post: info@samfast.com
Hemsida: www.samfast.com


Utklippan Fastigheter
Om du söker bostad i den gemytliga kuststaden Karlskrona har denna hyresvärd lägenheter som kan passa dig. Flest lägenheter har man centralt på Trossö men mindre bestånd återfinns även på Björkholmen och Lyckeby. Bostadsansökan kan göras direkt på egna hemsidan.

Adress: Bryggaregatan 2, Karlskrona
Telefon: 0455-805 50
E-post: info@utklippan.se
Hemsida: www.utklippanfastigheter.se


Vibo-Hus Fastigheter
Mindre familjeföretag som i Karlskrona erbjuder hyreslägenheter på centrala adresser i staden. Man har sju fastigheter med bostäder i storlek upp till treor. En av fastigheterna är den vackra hörnbyggnaden på Drottninggatan där flera lägenheter har hög takhöjd och kakelugn.

Adress: Alebrunnsvägen 28, Karlskrona
Telefon: 0455-175 12
E-post: kontakt@vibohus.se
Hemsida: www.vibohus.se


Wahlqvist Fastigheter
Familjeföretag som är verksamt inom fastighetsbranschen och äger 11 fastigheter i centrala Karlskrona. De omfattar lägenheter i alla storlekar. Vakanser läggs ut på egna hemsidan men det är även möjligt att skicka in en allmän bostadsansökan via hemsidan.

Adress: Västra Köpmansgatan 12, Karlskrona
Telefon: 0455-33 17 00
Hemsida: www.wahlqvistfastigheter.se


Hemudden
Familjeföretag i fastighetsbranschen. Hyr ut villor och lägenheter i havsnära Karlskrona. Lägenheterna finns i storlek om 1-4 RoK. Ingen bostadskö tillämpas utan sökande fyller i en ansökan på Hemuddens hemsida och kontaktas av hyresvärden om de är aktuella för visning.

Telefon: 0455-36 50 50
E-post: info@hemudden.se
Hemsida: www.hemudden.se


SBB
En av Karlskronas större hyresvärdar med 500 lägenehter i staden. Så sent som 2018 förvärvades 114 hyresrätter på centrala adresser i Karlskrona. Strax utanför staden ligger Lyckeby där även ett antal av SBBs lägenheter återfinns.

Adress: Kolonivägen 63, Karlskrona
Telefon: 0455-80 600
E-post: info.karlskrona@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Hermanssonbolagen
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Karlskrona. Här kan du exempelvis bo i fastigheten på Ronnebygatan som fått utmärkelsen för ”Karlskronas vackraste innergård”. Du är välkommen att kontakta Hermanssonbolagen om du söker bostad.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Victoria Park
I Karlskrona har den privata hyresvärden Victoria Park runt 1 350 hyreslägenheter. Förutom att man har bostäder på Trossö förvaltas även bostäder i områden utanför centrala staden, så som i Rödeby och Jämjö. Efter att ha skapat ett konto på hemsidan kan du ansöka om lägenheter.

Adress: Drottninggatan 16, Karlskrona
Telefon: 010 20 93 900
E-post: karlskrona@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Stenhusen
På Alamedan hittar du Stenhusens ståtliga fastighet som består av lägenheter. Fastigheten uppfördes under förra seklet vilket förstås när den beskådas både in- och utvändigt. De fem våningsplanen utgörs av lägenheter i storlek från ettor på 40 kvm till en sexa på 268 kvm.

Adress: Häratorp Gård, Karlskrona
Telefon: 0708-19 88 99
E-post: info@stenhusen.se
Hemsida: www.stenhusen.se


Studentbostäder i Sverige
Boende för studenter med närhet till Blekinge Tekniska Högskola. På Minervavägen förvaltas 118 studentbostäder om 1 rum och kök, här betalas ingen hyra under juli och augusti. Majoriteten av beståndet, 240 mindre studentlägenheter, är belägna på Kolonivägen.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se


HSB Sydost
HSB äger en fastighet på Långgatan i Karlskrona med 47 hyreslägenheter. Bostäderna är om storlek från 1-5 rum och kök. Alla lägenheter har privat uteplats eller balkong. För dig med bil finns parkeringsplatser att hyra på källarplan.

Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/KarlskronaHur hittar jag privata hyresvärdar i Karlskrona utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Karlskrona att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Karlskrona. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Karlskrona?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Karlskrona. Hos oss kan du se listor med alla Karlskronas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.