1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlstad

Bevaka lediga lägenheter i Karlstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Läkare söker 2-3 rok i Karlstad
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Mormor söker 2:a i centrala Karlstad
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

Söker hyresrätt i Karlstadområdet
Sökes: Första- & andrahand

Ensamboende kvinna söker 2:a eller 3:a med balkong
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 10000 kr

Familj om 3 söker en 3:a eller större i Karlstad.
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
KBAB
KBAB förvaltar 7400 lägenheter i Karlstad fördelat mellan hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter. På hyresvärdens hemsida KBAB.se hittar du 2 lediga lägenheter.

Willhem
Fastighetsbolaget Willhem har 16 000 hyresrätter i sitt bostadsbestånd och Karlstad är ett av bolagets viktigaste bostadsområden. Just nu söker hyresvärden på Willhem.se 3 nya hyresgäster till Karlstad.Fler privata hyresvärdar i Karlstad


Albèr Fastigheter

Fastighetsbolag med fokus på de 4 stora tätorterna Karlstad, Kil, Kristinehamn och Säffle i Värmland. I Karlstad har man lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Lamberget, Norrstrand och Viken. Lägenheter finns i storlekar från 1 till 5 rum.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Balder

Balder är en av de större privata hyresvärdarna i Karlstad med 16 hyresfastigheter och hundratals lägenheter i det egna beståndet. Hyresvärden förvaltar bostäder på centrala adresser som Drottninggatan och Västra Kanalgatan.

Adress: Sandbäcksgatan 5, Karlstad
Telefon: 054-14 81 80
E-post: info.karlstad@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Berglöf & Velander

Renodlat fastighetsbolag som främst är inriktat på uthyrning av kontorslokaler men som på Järnvägsgatan, Västra Torggatan och Norra Klaragatan även förvaltar ett mindre bestånd av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra lägenhet.

Adress: Trädgårdsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-187090
E-post: info@berglofvelander.se
Hemsida: www.berglofvelander.se


Capriga Fastigheter

Hyresvärd med attraktiva lägenheter på centrala adresser som Drottninggatan och Kungsgatan i Karlstad. Totalt omfattar beståndet 69 hyresrätter. Om du har specifika önskemål på din nästa bostad kan du fylla i en intresseanmälan på Capriga.se Din ansökan måste uppdateras var 3e månad.

Adress: Mossgatan 139, Karlstad
Telefon: 054-21 50 22
E-post: info@capriga.se
Hemsida: www.capriga.se


CIAB Fastigheter

Privata fastighetsbolaget CIAB äger 150 hyreslägenheter i centrala och attraktiva lägen i Karlstad. CIAB strävar efter att alla deras hyresgäster skall trivas och uppskatta sitt boende. Du kan lämna en intresseanmälan på deras hemsida om du vill hyra bostad.

Adress: Karlbergsgatan 6, Karlstad
Telefon: 054-24 01 40
E-post: info@ciabfastigheter.se
Hemsida: www.ciabfastigheter.se


Hammaröbostäder

På Hammarö, med bekvämt pendlingsavstånd in till centrala Karlstad, förvaltar den kommunala hyresvärden Hammaröbostäder 800 lägenheter. Du behöver först registrera dig som bostadssökande hos HammaröBostäder om du vill ansöka.

Adress: Gamla Hovlandavägen 2, Skoghall
Telefon: 054-51 54 40
Hemsida: www.hammarobostader.se


HSB

Bostadsföreningen HSB Värmland har ett par bostadsfastigheter med hyresrätter i Karlstad. Som medlem på HSB.se får du förtur till lediga lägenheter men kan också ta del av erbjudanden som föreningen förhandlat fram med lokala näringsidkare på orten.

Adress: Lantvärnsgatan 12, Karlstad
Telefon: 054-198400
E-post: info@varmland.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/varmland


Klara Förvaltning

Förvaltar hyresrätter i stadsdelarna Bellevue, Färjestad, Herrhagen och Norrstrand. Hyresvärden tar emot bostadsansökningar på sin hemsida. Du kan ange i vilken vilken stadsdel du önskar bo i din ansökan.

Adress: Norra Klaragatan 4 , Karlstad
Telefon: 054-15 05 63
E-post: info@klaraforvaltning.se
Hemsida: www.klaraforvaltning.se


Krebo

På Kvintettgatan och Vintergatan nära Karlstads Universitet förvaltar bostadsbolaget Krebo ettor om 34 kvm för uthyrning till studenter. Lägenheterna har avgiftsfria månader under juli och augusti. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med eget kök och badrum.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Lansa Fastigheter

I nybyggda stadsdelen Bryggudden, i Karlstads inre, hamn förvaltar Lansa Fastigheter 167 lägenheter. Samtliga hyresgäster har tillgång till egen balkong och utanför fastigheten finns fina promenadstråk längsmed vattnet. Fyll i en intresseanmälan på Lansa.se om du vill hyra bostad.

Telefon: 0735-15 43 80
E-post: hans-erik.hjalmar@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundbergs

I de attraktiva stadsdelarna Haga, Herrhagen och Viken i centrala Karlstad förvaltar fastighetsbolaget L E Lundbergs hela 1 000 lägenheter. Du lämnar din intresseanmälan direkt på Lundbergs hemsida om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 67 55
E-post: anna-lena.rundqvist@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lecab Fastigheter

Nära Karlstads universitet förvaltar Lecab Fastigheter 248 studentlägenheter. Samtliga lägenheter har ett eget litet kök med induktionshäll, kyl/frys samt mikro. I månadshyran ingår el samt bredband. Juli och augusti är hyresfria månader.

Adress: Hagalundsvägen 30, Karlstad
Telefon: 010-47 00 875
E-post: student@lecab.se
Hemsida: www.lecabfastigheter.se


Lönnen Fastigheter

Under 2017 färdigställde Lönnen Fastigheter 122 studentlägenheter. Bostäderna ligger ett stenkast från Karlstads universitet. Lägenheterna är 22 kvm stora och har eget kök. Samtliga lägenheter är ansluta till Karlstads stadsnät med bredbandsfiber.

Adress: Våxnäsgatan 4, Karlstad
E-post: info@lonnenfastigheter.se
Hemsida: www.lonnenfastigheter.se


Nischer Properties

Nischer Properties uppför just nu 128 hyresrätter i närheten av Karlstad universitet. Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara under sista kvartalet 2018. Lägenheterna lämpar sig utmärkt för studenter och ungdomar som söker en mindre bostad till låg hyra.

Telefon: 0708-811 063
E-post: info@nischer.se
Hemsida: www.nischer.se


Paritt Fastighetsförvaltning

Förvaltar hyreslägenheter med hög standard i korsningen Drottninggatan och Västra Torggatan i Karlstads stadskärna. Badrummen är utrustade med både tvätt- och torkmaskin och i köken finns diskmaskin. Alla lägenheter har fransk balkong.

Adress: Herrgårdsgatan 6A, Karlstad
Telefon: 070-660 65 00
E-post: britt.eriksson@paritt.se
Hemsida: www.paritt.se


Prime Living

Förvaltar 140 studentlägenheter endast 800 meter från Karlstad Universitet. Samtliga studentbostäder är fullt utrustade med eget kök med kyl och spishäll samt badrum med tvättmaskin. Prime Living tar emot bostadsansökningar per e-post.

Telefon: 08-410 491 30
E-post: karlstad@primeliving.se
Hemsida: www.primeliving.se


Profil Invest

Profil Invest är ett av Värmlands största privatägda fastighetsbolag med verksamhet i Karlstad och Kil. Bostadsbeståndet omfattar 26 000 kvm lägenhetsyta. I Karlstad har Profil Invest lägenheter i bostadsområdena Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta.

Adress: Hööksgatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu


Rohm & Co

I Karlstad förvaltar hyresvärden Rohm & Co lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Kvarnberget, Lamberget, och Tingvallastaden. Merparten av fastigheterna är lokaliserade till de centrala områdena av Karlstad.

Adress: Pelletsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-850 200
E-post: info@rohm.se
Hemsida: www.rohm.se


Slättö Förvaltning

Fastighetsbolaget Slätt Förvaltning uppförde 356 hyresrätter i Karlstad med inflyttning under sensommaren 2018. Eventuella vakanser återfins på Slättös hemsida. Bostadsområdet ligger i stadsdelen Bryggudden med utsikt över Vänern.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se/karlstad


Stiftelsen Karlstadshus

I Karlstad förvaltar Stiftelsen Karlstadshus lägenheter i följande stadsdelar: Färjestaden, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand och Gruvlyckan. Antalet lägenheter uppgår till 2 500. Vill du hyra bostad kan du ringa till Karlstadshus och fråga om man söker nya hyresgäster.

Adress: Våxnäsgatan 2, Karlstad
Telefon: 054-29 34 40
E-post: karlstadshus@riksbyggen.se
Hemsida: www.stiftelsen-karlstadshus.se


Wermlands Invest

Wermlands Invest är en av Karlstads största privata fastighetsägare med ett stort utbud av lägenheter i centrum. Hyresvärden har inget kösystem utan väljer de sökande som kan uppvisa fast inkomst och en bra personlig bostadsansökan. Flera av hyresrätterna ligger längsmed Drottninggatan.

Adress: Älvgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 25 80
E-post: info@wermlandsinvest.se
Hemsida: www.wermlandsinvest.se