1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlstad

Alla lediga lägenheter i Karlstad

Hos oss hittar du 62 lediga lägenheter i Karlstad. Via oss kan du söka fritt bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Karlstad och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Mamma och 3 årig son söker boende.
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Akut behov av lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2

Hyresvärdar


KBAB
För dig som letar bostad i Karlstad är en bra startpunkt det kommunala fastighetsbolaget Karlstads Bostad som har 7 000 lägenheter för uthyrning. Via oss kan du se alla lediga lägenheter som Karlstads Bostad söker nya hyresgäster till.

Willhem
Fastighetsbolaget Willhem har 16 000 hyresrätter i sitt bostadsbestånd och Karlstad är ett av bolagets viktigaste bostadsområden. Just nu söker Willhem 10 nya hyresgäster till Karlstad. Hos oss kan du se samtliga lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Karlstad


Albèr Fastigheter

Fastighetsbolag med fokus på de 4 stora tätorterna Karlstad, Kil, Kristinehamn och Säffle i Värmland. I Karlstad har man lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Lamberget, Norrstrand och Viken. Lägenheter finns i alla storlekar från 1 till 5 rum.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Berglöf & Velander

Renodlat fastighetsbolag som främst är inriktat på uthyrning av kontorslokaler men som på Järnvägsgatan, Västra Torggatan och Norra Klaragatan kan erbjuda ett mindre utbud av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra lägenhet.

Adress: Trädgårdsgatan 1,
Telefon: 054-187090
E-post: info@berglofvelander.se
Hemsida: www.berglofvelander.se


CIAB Fastigheter

Privata fastighetsbolaget CIAB äger 150 hyreslägenheter med centrala och attraktiva lägen i Karlstad. CIAB strävar efter att alla deras hyresgäster skall trivas och uppskatta sitt boende. Du kan lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Karlbergsgatan 6,
Telefon: 054-24 01 40
E-post: info@ciabfastigheter.se
Hemsida: www.ciabfastigheter.se


Balder

Balder är en av de större privata hyresvärdarna i Karlstad med 16 hyresfastigheter och hundratals lägenheter för uthyrning. Man kan erbjuda bostäder på centrala adresser som Drottninggatan och Västra Kanalgatan.

Adress: Sandbäcksgatan 5,
Telefon: 054-14 81 80
Hemsida: www.balder.se


Hammaröbostäder

På Hammarö, med bekvämt pendlingsavstånd in till centrala Karlstad, förvaltar den kommunala hyresvärden Hammaröbostäder 800 lägenheter för uthyrning. Du behöver först registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Adress: Gamla Hovlandavägen 2, Skoghall
Telefon: 054-51 54 40
Hemsida: www.hammarobostader.se


HSB

Bostadsföreningen HSB Värmland har ett par bostadsfastigheter med hyresrätter i Karlstad. Som medlem i HSB får du förtur till lediga lägenheter men kan också ta del av erbjudanden som föreningen förhandlat fram med lokala näringsidkare på orten.

Adress: Lantvärnsgatan 12,
Telefon: 054-198400
E-post: info@varmland.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/varmland


L E Lundbergs

I de attraktiva stadsdelarna Haga, Herrhagen och Viken i centrala Karlstad har fastighetsbolaget L E Lundbergs hela 1 000 lägenheter för uthyrning. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 27,
Telefon: 054 - 15 67 55
E-post: anna.nordholm@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Profil Invest

Profil Invest är ett av Värmlands största privatägda fastighetsbolag med verksamhet i Karlstad och Kil. Bostadsbeståndet omfattar 26 000 kvm lägenhetsyta. I Karlstad har Profil Invest lägenheter i bostadsområdena Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta.

Adress: Hööksgatan 27,
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu


Rohm & Co

I Karlstad kan fastighetsförvaltaren Rohm & Co erbjuda hyreslägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Kvarnberget, Lamberget, och Tingvallastaden. Merparten av fastigheterna är lokaliserade till de centrala områdena av Karlstad.

Adress: Pelletsgatan 1,
Telefon: 054-850 200
E-post: lisa@rohm.se
Hemsida: www.rohm.se


RudsGård Fastigheter

RudsGård är ett medelstort bostadsbolag i Karlstad med många nybyggda fastigheter. Bostadsbeståndet omfattar 244 lägenheter för uthyrning och lägenheter kan fås med 2 till 4 rum. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Mossgatan 139,
Telefon: 054 21 50 22
E-post: info@rudsgard.se
Hemsida: www.rudsgard.se


Stiftelsen Karlstadshus

I Karlstad kan Stiftelsen Karlstadshus erbjuda lägenheter för uthyrning i följande stadsdelar: Färjestaden, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand och Gruvlyckan. Antalet lägenheter uppgår till 2 500. Vill du hyra bostad kan du ringa till Karlstadshus och fråga om man söker nya hyresgäster.

Adress: Våxnäsgatan 2,
Telefon: 054-29 34 40
E-post: karlstadshus@riksbyggen.se
Hemsida: www.stiftelsen-karlstadshus.se


Krebo

På Kvintettgatan och Vintergatan nära Karlstads Universitet kan bostadsbolaget Krebo erbjuda ettor om 34 kvm för uthyrning till studenter. Lägenheterna har avgiftsfria månader under juli och augusti. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med eget kök och badrum.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se