1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlstad

Alla lediga lägenheter i Karlstad

Hos oss hittar du 31 lediga lägenheter i Karlstad. Via oss kan du söka fritt bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Karlstad och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Skötsam kille söker lägenhet centralt
Sökes: Förstahand | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


Karlstads Bostads
För dig som letar bostad i Karlstad är en bra startpunkt det kommunala fastighetsbolaget Karlstads Bostad som har 7 000 lägenheter för uthyrning. Via oss kan du se alla lediga lägenheter som Karlstads Bostad söker nya hyresgäster till.

Willhem
Fastighetsbolaget Willhem har 16 000 hyresrätter i sitt bostadsbestånd och Karlstad är ett av bolagets viktigaste bostadsområden. Just nu söker Willhem 2 nya hyresgäster till Karlstad. Hos oss kan du se samtliga lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Karlstad


Albèr Fastigheter

Fastighetsbolag med fokus på de 4 stora tätorterna Karlstad, Kil, Kristinehamn och Säffle i Värmland. I Karlstad har man lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Lamberget, Norrstrand och Viken. Lägenheter finns i alla storlekar från 1 till 5 rum.

E-post karen@alber.se
Telefon 054 - 21 70 75
Hemsida www.alber.se


Berglöf & Velander

Renodlat fastighetsbolag som främst är inriktat på uthyrning av kontorslokaler men som på Järnvägsgatan, Västra Torggatan och Norra Klaragatan kan erbjuda ett mindre utbud av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra lägenhet.

Besöksadress Trädgårdsgatan 1
E-post info@berglofvelander.se
Telefon 054-187090
Hemsida www.berglofvelander.se


CIAB Fastigheter

Privata fastighetsbolaget CIAB äger 150 hyreslägenheter med centrala och attraktiva lägen i Karlstad. CIAB strävar efter att alla deras hyresgäster skall trivas och uppskatta sitt boende. Du kan lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Besöksadress Karlbergsgatan 6
E-post info@ciabfastigheter.se
Telefon 054-24 01 40
Hemsida www.ciabfastigheter.se


Balder

Balder är en av de större privata hyresvärdarna i Karlstad med 16 hyresfastigheter och hundratals lägenheter för uthyrning. Man kan erbjuda bostäder på centrala adresser som Drottninggatan och Västra Kanalgatan.

Besöksadress Sandbäcksgatan 5
Telefon 054-14 81 80
Hemsida www.balder.se


Hammaröbostäder

På Hammarö, med bekvämt pendlingsavstånd in till centrala Karlstad, förvaltar den kommunala hyresvärden Hammaröbostäder 800 lägenheter för uthyrning. Du behöver först registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Besöksadress Gamla Hovlandavägen 2, Skoghall
Telefon 054-51 54 40
Hemsida www.hammarobostader.se


HSB

Bostadsföreningen HSB Värmland har ett par bostadsfastigheter med hyresrätter i Karlstad. Som medlem i HSB får du förtur till lediga lägenheter men kan också ta del av erbjudanden som föreningen förhandlat fram med lokala näringsidkare på orten.

Besöksadress Lantvärnsgatan 12
E-post info@varmland.hsb.se
Telefon 054-198400
Hemsida www.hsb.se/varmland


L E Lundbergs

I de attraktiva stadsdelarna Haga, Herrhagen och Viken i centrala Karlstad har fastighetsbolaget L E Lundbergs hela 1 000 lägenheter för uthyrning. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Besöksadress Drottninggatan 27
E-post anna.nordholm@lundbergs.se
Telefon 054 - 15 67 55
Hemsida www.lundbergs.se


Profil Invest

Profil Invest är ett av Värmlands största privatägda fastighetsbolag med verksamhet i Karlstad och Kil. Bostadsbeståndet omfattar 26 000 kvm lägenhetsyta. I Karlstad har Profil Invest lägenheter i bostadsområdena Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta.

Besöksadress Hööksgatan 27
E-post info@profilinvest.nu
Telefon 054 - 15 57 57
Hemsida www.profilinvest.nu


Rohm & Co

I Karlstad kan fastighetsförvaltaren Rohm & Co erbjuda hyreslägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Kvarnberget, Lamberget, och Tingvallastaden. Merparten av fastigheterna är lokaliserade till de centrala områdena av Karlstad.

Besöksadress Pelletsgatan 1
E-post lisa@rohm.se
Telefon 054-850 200
Hemsida www.rohm.se


RudsGård Fastigheter

RudsGård är ett medelstort bostadsbolag i Karlstad med många nybyggda fastigheter. Bostadsbeståndet omfattar 244 lägenheter för uthyrning och lägenheter kan fås med 2 till 4 rum. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Besöksadress Mossgatan 139
E-post info@rudsgard.se
Telefon 054 21 50 22
Hemsida www.rudsgard.se


Stiftelsen Karlstadshus

I Karlstad kan Stiftelsen Karlstadshus erbjuda lägenheter för uthyrning i följande stadsdelar: Färjestaden, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand och Gruvlyckan. Antalet lägenheter uppgår till 2 500. Vill du hyra bostad kan du ringa till Karlstadshus och fråga om man söker nya hyresgäster.

Besöksadress Våxnäsgatan 2
E-post karlstadshus@riksbyggen.se
Telefon 054-29 34 40
Hemsida www.stiftelsen-karlstadshus.se


Krebo

På Kvintettgatan och Vintergatan nära Karlstads Universitet kan bostadsbolaget Krebo erbjuda ettor om 34 kvm för uthyrning till studenter. Lägenheterna har avgiftsfria månader under juli och augusti. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med eget kök och badrum.

E-post info@krebo.se
Telefon 0454-585 000
Hemsida www.krebo.se