1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlstad

Alla lediga lägenheter i Karlstad

Hos oss hittar du 109 lediga lägenheter i Karlstad. Via oss kan du söka fritt bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Karlstad och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Marathon löpare söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Kille söker Akut boende, 2 barn varannan helj
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


KBAB
Hos KBAB hittar du som söker bostad 8 lediga lägenheter med förstahandskontrakt. I beståndet om 7400 lägenheter finns såväl hyresrätter, studentbostäder som seniorlägenheter. Lediga lägenheter ligger ute för uthyrning under fem dagar.

Willhem
Fastighetsbolaget Willhem har 16 000 hyresrätter i sitt bostadsbestånd och Karlstad är ett av bolagets viktigaste bostadsområden. Just nu söker Willhem 10 nya hyresgäster till Karlstad. Hos oss kan du se samtliga lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Karlstad


Albèr Fastigheter

Fastighetsbolag med fokus på de 4 stora tätorterna Karlstad, Kil, Kristinehamn och Säffle i Värmland. I Karlstad har man lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Lamberget, Norrstrand och Viken. Lägenheter finns i alla storlekar från 1 till 5 rum.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Balder

Balder är en av de större privata hyresvärdarna i Karlstad med 16 hyresfastigheter och hundratals lägenheter för uthyrning. Man kan erbjuda bostäder på centrala adresser som Drottninggatan och Västra Kanalgatan.

Adress: Sandbäcksgatan 5, Karlstad
Telefon: 054-14 81 80
E-post: info.karlstad@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Berglöf & Velander

Renodlat fastighetsbolag som främst är inriktat på uthyrning av kontorslokaler men som på Järnvägsgatan, Västra Torggatan och Norra Klaragatan kan erbjuda ett mindre utbud av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra lägenhet.

Adress: Trädgårdsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-187090
E-post: info@berglofvelander.se
Hemsida: www.berglofvelander.se


Capriga Fastigheter

Hyresvärd med attraktiva lägenheter på centrala adresser som Drottninggatan och Kungsgatan i Karlstad. Totalt omfattar beståndet 69 hyresrätter. Om du har specifika önskemål på din nästa bostad kan du fylla i en intresseanmälan. Din ansökan måste uppdateras var 3e månad.

Adress: Mossgatan 139, Karlstad
Telefon: 054-21 50 22
E-post: info@capriga.se
Hemsida: www.capriga.se


CIAB Fastigheter

Privata fastighetsbolaget CIAB äger 150 hyreslägenheter med centrala och attraktiva lägen i Karlstad. CIAB strävar efter att alla deras hyresgäster skall trivas och uppskatta sitt boende. Du kan lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Karlbergsgatan 6, Karlstad
Telefon: 054-24 01 40
E-post: info@ciabfastigheter.se
Hemsida: www.ciabfastigheter.se


Hammaröbostäder

På Hammarö, med bekvämt pendlingsavstånd in till centrala Karlstad, förvaltar den kommunala hyresvärden Hammaröbostäder 800 lägenheter för uthyrning. Du behöver först registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Adress: Gamla Hovlandavägen 2, Skoghall
Telefon: 054-51 54 40
Hemsida: www.hammarobostader.se


HSB

Bostadsföreningen HSB Värmland har ett par bostadsfastigheter med hyresrätter i Karlstad. Som medlem i HSB får du förtur till lediga lägenheter men kan också ta del av erbjudanden som föreningen förhandlat fram med lokala näringsidkare på orten.

Adress: Lantvärnsgatan 12, Karlstad
Telefon: 054-198400
E-post: info@varmland.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/varmland


Krebo

På Kvintettgatan och Vintergatan nära Karlstads Universitet kan bostadsbolaget Krebo erbjuda ettor om 34 kvm för uthyrning till studenter. Lägenheterna har avgiftsfria månader under juli och augusti. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med eget kök och badrum.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Lansa Fastigheter

I nybyggda stadsdelen Bryggudden, i Karlstads inre, hamn förvaltar Lansa Fastigheter 167 lägenheter. Samtliga hyresgäster har tillgång till egen balkong och utanför fastigheten finns fina promenadstråk längsmed vattnet. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0735-15 43 80
E-post: hans-erik.hjalmar@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundbergs

I de attraktiva stadsdelarna Haga, Herrhagen och Viken i centrala Karlstad har fastighetsbolaget L E Lundbergs hela 1 000 lägenheter för uthyrning. Du är välkommen att lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 67 55
E-post: anna-lena.rundqvist@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lecab Fastigheter

Nära Karlstads universitet förvaltar Lecab Fastigheter 248 studentlägenheter. Samtliga lägenheter har ett eget litet kök med induktionshäll, kyl/frys samt mikro. I månadshyran ingår el samt bredband. Juli och augusti är hyresfria månader.

Adress: Hagalundsvägen 30, Karlstad
Telefon: 010-47 00 875
E-post: student@lecab.se
Hemsida: www.lecabfastigheter.se


Lönnen Fastigheter

Under 2017 färdigställde Lönnen Fastigheter 122 studentlägenheter. Bostäderna ligger ett stenkast från Karlstads universitet. Lägenheterna är 22 kvm stora och har eget kök. Samtliga lägenheter är ansluta till Karlstads stadsnät med bredbandsfiber.

Adress: Våxnäsgatan 4, Karlstad
E-post: info@lonnenfastigheter.se
Hemsida: www.lonnenfastigheter.se


Nischer Properties

Nischer Properties uppför just nu 128 hyresrätter i närheten av Karlstad universitet. Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara under sista kvartalet 2018. Lägenheterna lämpar sig utmärkt för studenter och ungdomar som söker en mindre bostad till låg hyra.

Telefon: 0708-811 063
E-post: info@nischer.se
Hemsida: www.nischer.se


Paritt Fastighetsförvaltning

Färdigställde under 2016 nyproduktion av moderna hyresrätter i korsningen Västra Torggatan och Drottninggatan. Samtliga lägenheter har balkong, helkaklade badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt kök från Marbodal.

Adress: Herrgårdsgatan 6A, Karlstad
Telefon: 070-660 65 00
E-post: britt.eriksson@paritt.se
Hemsida: www.paritt.se


Prime Living

Hyr ut 140 studentlägenheter endast 800 meter från Karlstad Universitet. Samtliga studentbostäder är fullt utrustade med eget kök med kyl och spishäll samt badrum med tvättmaskin. Prime Living tar emot bostadsansökningar per e-post.

Telefon: 08-410 491 30
E-post: karlstad@primeliving.se
Hemsida: www.primeliving.se


Profil Invest

Profil Invest är ett av Värmlands största privatägda fastighetsbolag med verksamhet i Karlstad och Kil. Bostadsbeståndet omfattar 26 000 kvm lägenhetsyta. I Karlstad har Profil Invest lägenheter i bostadsområdena Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta.

Adress: Hööksgatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu


Rohm & Co

I Karlstad kan fastighetsförvaltaren Rohm & Co erbjuda hyreslägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Kvarnberget, Lamberget, och Tingvallastaden. Merparten av fastigheterna är lokaliserade till de centrala områdena av Karlstad.

Adress: Pelletsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-850 200
E-post: info@rohm.se
Hemsida: www.rohm.se


Slättö Förvaltning

Fastighetsbolaget Slätt Förvaltning uppför just nu 356 hyresrätter i Karlstad med beräknad inflyttning under sensommaren 2018. Det finns fortfarande vakanta lägenheter att anmäla sig till. Bostadsområdet ligger i stadsdelen Bryggudden med utsikt över Vänern.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se/karlstad


Stiftelsen Karlstadshus

I Karlstad kan Stiftelsen Karlstadshus erbjuda lägenheter för uthyrning i följande stadsdelar: Färjestaden, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand och Gruvlyckan. Antalet lägenheter uppgår till 2 500. Vill du hyra bostad kan du ringa till Karlstadshus och fråga om man söker nya hyresgäster.

Adress: Våxnäsgatan 2, Karlstad
Telefon: 054-29 34 40
E-post: karlstadshus@riksbyggen.se
Hemsida: www.stiftelsen-karlstadshus.se


Wermlands Invest

Wermlands Invest är en av Karlstads största privata fastighetsägare med ett stort utbud av lägenheter i centrum. Hyresvärden har inget kösystem utan väljer de sökande som kan uppvisa fast inkomst och en bra personlig bostadsansökan. Flera av hyresrätterna ligger längsmed Drottninggatan.

Adress: Älvgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 25 80
E-post: info@wermlandsinvest.se
Hemsida: www.wermlandsinvest.se