1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Karlstad

Bevaka lediga lägenheter i Karlstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Karlstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Karlstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Skötsam 24åring söker lägenhet 1-3rum
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Egenföretagande söker 2-3 a Karlstad
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 9000 kr

Söker en 3a i karlstad
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 12000 kr

Pensionerad folkhögskolelärare söker permanent boende 2 rok.
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 9000 kr

Söker 2:a eller 3:a med balkong
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Karlstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
KBAB
KBAB förvaltar 7400 lägenheter i Karlstad fördelat mellan hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter. På hyresvärdens hemsida KBAB.se hittar du 11 lediga lägenheter.

Willhem
Det privata fastighetsbolaget Willhem är en av Sveriges största hyresvärdar. I Karlstad erbjuds ett stort utbud av hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i de flesta stadsdelar. På Willhems hemsida kan du hitta 3 lediga lägenheter för tillfället.Fler privata hyresvärdar i Karlstad


Albèr Fastigheter
Fastighetsägare med fokus på Värmland. I Karlstad förvaltas ett utbud av hyreslägenheter. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan du som bostadssökande kan skicka in en allmän intresseanmälan så kontaktar Albér dig när de har ett matchande objekt.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Balder
Sedan 2009 förvaltar Balder hyreslägenheter i Karlstad. Bostäderna i beståndet har varierande storlek och lägen i staden. I nio av stadens stadsdelar är Balders lägenheter belägna, bland annat i centrum, Haga och Herrhagen.

Adress: Sandbäcksgatan 5, Karlstad
Telefon: 054-14 81 80
E-post: info.karlstad@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Berglöf & Velander

Renodlat fastighetsbolag som främst är inriktat på uthyrning av kontorslokaler men som på Järnvägsgatan, Västra Torggatan och Norra Klaragatan även förvaltar ett mindre bestånd av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra lägenhet.

Adress: Stadsgrädgården, Karlstad
Telefon: 054-187090
E-post: info@berglofvelander.se
Hemsida: www.berglofvelander.se


Capriga Fastigheter

Hyresvärd med attraktiva lägenheter på centrala adresser som Drottninggatan och Kungsgatan i Karlstad. Totalt omfattar beståndet 69 hyresrätter. Om du har specifika önskemål på din nästa bostad kan du fylla i en intresseanmälan på Capriga.se Din ansökan måste uppdateras var 3e månad.

Adress: Drottninggatan 1, Karlstad
Telefon: 054-21 50 22
E-post: info@capriga.se
Hemsida: www.capriga.se


CIAB Fastigheter
CIAB Fastigheter är en av många privata fastighetsägare i Karlstad. Det egna beståndet uppgår till cirka 150 lägenheter i staden. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att skicka in intresseanmälningar på lediga objekt som du är intresserad av.

Adress: Karlbergsgatan 6, Karlstad
Telefon: 054-24 01 40
E-post: info@ciabfastigheter.se
Hemsida: www.ciabfastigheter.se


Carlstaden
I stadsdelarna Herrhagen och Marieberg har det privata fastighetsbolaget Carlstaden ett bestånd av hyreslägenheter. Förvaltar även bostäder för stadens studenter på Triogatan. En generell intresseanmälan kan skickas in via Carlstadens hemsida.

Adress: Gjuterigatan 16, Karlstad
Telefon: 054-13 64 40
E-post: info@carlstaden.se
Hemsida: www.carlstaden.se


Husinvest
Förvaltar hyreslägenheter i Karlstad och Skattkärr som är beläget strax utanför staden. På Triogatan är 80 lägenheter belägna och på Trumslagarens samt Piparens gata återfinns 66 lägenheter i storlek 1-4 rum och kök.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se


KarlstadHus
Förvaltar runt 100 hyreslägenheter i Karlstad. Beståndet omfattar mindre ettor till större femmor. Många av bostäderna som erbjuds har tillgång till egen balkong och grönområden invid fastigheten. På KarlstadHus hemsida är du välkommen att göra en intresseanmälan.

Adress: Industrigatan 1, Karlstad
Telefon: 054-210755
E-post: bostad@karlstadhus.se
Hemsida: www.karlstadhus.se


Klara Förvaltning

Förvaltar hyresrätter i stadsdelarna Bellevue, Färjestad, Herrhagen och Norrstrand. Hyresvärden tar emot bostadsansökningar på sin hemsida. Du kan ange i vilken vilken stadsdel du önskar bo i din ansökan.

Adress: Norra Klaragatan 4 , Karlstad
Telefon: 054-15 05 63
E-post: info@klaraforvaltning.se
Hemsida: www.klaraforvaltning.se


Lansa Fastigheter

I nybyggda stadsdelen Bryggudden, i Karlstads inre, hamn förvaltar Lansa Fastigheter 167 lägenheter. Samtliga hyresgäster har tillgång till egen balkong och utanför fastigheten finns fina promenadstråk längsmed vattnet. Fyll i en intresseanmälan på Lansa.se om du vill hyra bostad.

Telefon: 0771 – 330 300
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundbergs

I de attraktiva stadsdelarna Haga, Herrhagen och Viken i centrala Karlstad förvaltar fastighetsbolaget L E Lundbergs hela 1 000 lägenheter. Du lämnar din intresseanmälan direkt på Lundbergs hemsida om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 67 55
E-post: karlstad@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lecab Fastigheter

Nära Karlstads universitet förvaltar Lecab Fastigheter 248 studentlägenheter. Samtliga lägenheter har ett eget litet kök med induktionshäll, kyl/frys samt mikro. I månadshyran ingår el samt bredband. Juli och augusti är hyresfria månader.

Adress: Hagalundsvägen 30, Karlstad
Telefon: 010-47 00 875
E-post: student@lecab.se
Hemsida: www.lecabfastigheter.se


Lönnen Fastigheter

Under 2017 färdigställde Lönnen Fastigheter 122 studentlägenheter. Bostäderna ligger ett stenkast från Karlstads universitet. Lägenheterna är 22 kvm stora och har eget kök. Samtliga lägenheter är ansluta till Karlstads stadsnät med bredbandsfiber.

Telefon: 054-29 34 70
E-post: lonnen@riksbyggen.se
Hemsida: www.lonnenfastigheter.se


Nischer Properties
Nischer Properties producerar 128 nya lägenheter i Karlstad. Hyresrätterna ingår i konceptet Start Living vilket innebär att du för en rimlig hyra får en mindre lägenhet med genomtänkt planlösning. Bostäderna är på 22-25 kvm och har alla balkong.

Telefon: 070-316 44 45
E-post: info@nischer.se
Hemsida: www.nischer.se


Paritt Fastighetsförvaltning

Förvaltar hyreslägenheter med hög standard i korsningen Drottninggatan och Västra Torggatan i Karlstads stadskärna. Badrummen är utrustade med både tvätt- och torkmaskin och i köken finns diskmaskin. Alla lägenheter har fransk balkong.

Adress: Herrgårdsgatan 6A, Karlstad
Telefon: 070-660 65 00
E-post: britt.eriksson@paritt.se
Hemsida: www.paritt.se


Profil Invest

Profil Invest är ett av Värmlands största privatägda fastighetsbolag med verksamhet i Karlstad och Kil. Bostadsbeståndet omfattar 26 000 kvm lägenhetsyta. I Karlstad har Profil Invest lägenheter i bostadsområdena Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta.

Adress: Hööksgatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu


Pråmkanalen Fastigheter
Fastighetsägarens bestånd är beläget i de tre stadsdelarna Herrhagen, Norrstand och Viken. Du kan välja område och lägenhet efter dina behov och önskemål. Samtliga fastigheter ligger nära matbutiker, barnomsorg och skola. Formulär för intresseanmälan finns på hyresvärdens hemsida.

Adress: Lagmansgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 16 00
E-post: info@pramkanalen.se
Hemsida: www.pramkanalen.se


Rohm & Co

I Karlstad förvaltar hyresvärden Rohm & Co lägenheter i stadsdelarna Herrhagen, Kvarnberget, Lamberget, och Tingvallastaden. Merparten av fastigheterna är lokaliserade till de centrala områdena av Karlstad.

Adress: Pelletsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-850 200
E-post: info@rohm.se
Hemsida: www.rohmforvaltning.se


Studentbostäder i Sverige
Studentbostäder i Sverige (SBS) förvaltar ett större antal studentlägenheter på attraktiva adresser i Karlstad. Bostäderna ligger på korta avstånd från universitetet, centrum och naturområden. SBS har dels lägenheter med 1 rum och kokvrå, men även med 1 rum och kök.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se


Stiftelsen Karlstadshus

I Karlstad förvaltar Stiftelsen Karlstadshus lägenheter i följande stadsdelar: Färjestaden, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Norrstrand och Gruvlyckan. Antalet lägenheter uppgår till 2 500. Vill du hyra bostad kan du ringa till Karlstadshus och fråga om man söker nya hyresgäster.

Telefon: 054-29 34 40
E-post: karlstadshus@riksbyggen.se
Hemsida: www.stiftelsen-karlstadshus.se


Wermlands Invest

Wermlands Invest är en av Karlstads största privata fastighetsägare med ett stort utbud av lägenheter i centrum. Hyresvärden har inget kösystem utan väljer de sökande som kan uppvisa fast inkomst och en bra personlig bostadsansökan. Flera av hyresrätterna ligger längsmed Drottninggatan.

Adress: Älvgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 25 80
E-post: info@wermlandsinvest.se
Hemsida: www.wermlandsinvest.se