1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Karlstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Karlstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Karlstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

KBAB
Som bostadssökande i Karlstad är KBAB en god startpunkt. Den kommunala hyresvärden äger och förvaltar runt 7 500 hyreslägenheter, studentboenden och lokaler. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida samt göra en kundanmälan.

Willhem
Det privata fastighetsbolaget Willhem är en av Sveriges största hyresvärdar. I Karlstad erbjuds ett stort utbud av hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i de flesta stadsdelar. På Willhems hemsida kan du hitta 13 lediga lägenheter för tillfället.

Albèr Fastigheter
Fastighetsägare med fokus på Värmland. I Karlstad förvaltas ett utbud av hyreslägenheter. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan du som bostadssökande kan skicka in en allmän intresseanmälan så kontaktar Albér dig när de har ett matchande objekt.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Balder
Sedan 2009 förvaltar Balder hyreslägenheter i Karlstad. Bostäderna i beståndet har varierande storlek och lägen i staden. I nio av stadens stadsdelar är Balders lägenheter belägna, bland annat i centrum, Haga och Herrhagen.

Adress: Sandbäcksgatan 5, Karlstad
Telefon: 054-14 81 80
E-post: info.karlstad@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Berglöf & Velander
Mindre fastighetsbolag verksamt i Karlstad. Är fokuserade på att hyra ut kontorslokaler men erbjuder även ett mindre utbud av hyreslägenheter för privatpersoner. Om du är intresserad av att hyra en bostad hos hyresvärden är du välkommen att ta kontakt med dem.

Adress: Stadsgrädgården, Karlstad
Telefon: 054-187090
E-post: info@berglofvelander.se
Hemsida: www.berglofvelander.se


Capriga Fastigheter
Äger två nybyggda fastigheter på attraktiva adresserna Drottninggatan och Kungsgatan i Karlstad. De 60 nybyggda lägenheterna håller hög och modern standard. På vindsvåningen i fastigheten i korsningen Kungsgatan och Östra kyrkogatan förvaltas 9 stycken ettor och tvåor.

Adress: Drottninggatan 1, Karlstad
Telefon: 054-21 50 22
E-post: info@capriga.se
Hemsida: www.capriga.se


CIAB Fastigheter
CIAB Fastigheter är en av många privata fastighetsägare i Karlstad. Det egna beståndet uppgår till cirka 150 lägenheter i staden. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att skicka in intresseanmälningar på lediga objekt som du är intresserad av.

Adress: Karlbergsgatan 6, Karlstad
Telefon: 054-24 01 40
E-post: info@ciabfastigheter.se
Hemsida: www.ciabfastigheter.se


Carlstaden
I stadsdelarna Herrhagen och Marieberg har det privata fastighetsbolaget Carlstaden ett bestånd av hyreslägenheter. Förvaltar även bostäder för stadens studenter på Triogatan. En generell intresseanmälan kan skickas in via Carlstadens hemsida.

Adress: Gjuterigatan 16, Karlstad
Telefon: 054-13 64 40
E-post: info@carlstaden.se
Hemsida: www.carlstaden.se


Husinvest
Förvaltar hyreslägenheter i Karlstad och Skattkärr som är beläget strax utanför staden. På Triogatan är 80 lägenheter belägna och på Trumslagarens samt Piparens gata återfinns 66 lägenheter i storlek 1-4 rum och kök.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se


KarlstadHus
Förvaltar runt 100 hyreslägenheter i Karlstad. Beståndet omfattar mindre ettor till större femmor. Många av bostäderna som erbjuds har tillgång till egen balkong och grönområden invid fastigheten. På KarlstadHus hemsida är du välkommen att göra en intresseanmälan.

Adress: Industrigatan 1, Karlstad
Telefon: 054-210755
E-post: bostad@karlstadhus.se
Hemsida: www.karlstadhus.se


Klara Förvaltning
Klara Förvaltning hyr ut lägenheter i stadsdelarna Klara, Viken, Herrhagen, Norrstrand, Färjestad samt Bellevue i Karlstad. Hyresrätterna är upp till fyrarummare på 100 kvm. Bostadssökande är välkomna att fylla i ett formulär på hyresvärdens webbplats.

Adress: Norra Klaragatan 4 , Karlstad
Telefon: 054-15 05 63
E-post: info@klaraforvaltning.se
Hemsida: www.klaraforvaltning.se


Lansa Fastigheter
Äger fastigheter på tre adresser i sjöstaden Karlstad. Totala beståndet omfattar 459 hyreslägenheter med hög standard. Bostäderna är ljusa och moderna med parkettgolv i hela lägenheten och majoriteten har disk- samt tvättmaskin.

Telefon: 0771 – 330 300
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundbergs
Privat hyresvärd som förvaltar nära 1 000 hyreslägenheter i Karlstad. Bostäderna återfinns i områdena Haga, Inre Hamnen, Viken och Herrhagen. För att söka bostad behöver du registrera dig på Lundbergs hemsida.

Adress: Drottninggatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 67 55
E-post: karlstad@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lecab Fastigheter
Erbjuder närmare 250 moderna studentlägenheter på 20-25 kvm intill universitetet. Lägenheterna är ljusa och har fullt utrustade kök, kaklade badrum och gemensam tvättstuga. Under juli och augusti betalar du ingen hyra. Anmäl ditt intresse på Lecabs hemsida.

Adress: Hagalundsvägen 30, Karlstad
Telefon: 010-47 00 875
E-post: student@lecab.se
Hemsida: www.lecabfastigheter.se


Lönnen Fastigheter
Har 122 lägenheter som stod klara under 2017. De håller hög standard och ligger nära både stadens universitet och kommunikationer om du behöver ta dig någon annanstans. Bostäderna har öppen planlösning på 22 kvm och ansöks smidigt via ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 054-29 34 70
E-post: lonnen@riksbyggen.se
Hemsida: www.lonnenfastigheter.se


Paritt Fastighetsförvaltning
År 2016 stod Paritts hyreslägenheter klara för inflytt. De är belägna centralt med ingång på Västra Torggatan. Samtliga lägenheter har privat balkong och håller hög standard med genomgående ekparkettgolv i bostaden samt helkaklade badrum med tvättmaskin.

Adress: Herrgårdsgatan 6A, Karlstad
Telefon: 070-660 65 00
E-post: britt.eriksson@paritt.se
Hemsida: www.paritt.se


Pråmkanalen Fastigheter
Fastighetsägarens bestånd är beläget i de tre stadsdelarna Herrhagen, Norrstand och Viken. Du kan välja område och lägenhet efter dina behov och önskemål. Samtliga fastigheter ligger nära matbutiker, barnomsorg och skola. Formulär för intresseanmälan finns på hyresvärdens hemsida.

Adress: Lagmansgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 16 00
E-post: info@pramkanalen.se
Hemsida: www.pramkanalen.se


Profil Invest
En av de större hyresvärdarna i Värmland är Profil Invest som i Karlstad har ett omfattande bestånd av bostäder. Lägenheterna återfinns i Centrum, Haga, Herrhagen, Marieberg, Romstad och Sundsta. Lediga lägenheter publiceras på egna hemsidan.

Adress: Hööksgatan 27, Karlstad
Telefon: 054 - 15 57 57
E-post: info@profilinvest.nu
Hemsida: www.profilinvest.nu


Rohm & Co
Äger egna fastigheter i staden och förvaltar både egna samt andra fastighetsägares hyresfastigheter. Som blivande hyresgäst kan du välja mellan lägenhet i någon av följande stadsdelar i Karlstad: Herrhagen, Tingvallastaden, Lamberget eller Norrstrand. Ansökan görs elektroniskt.

Adress: Pelletsgatan 1, Karlstad
Telefon: 054-850 200
E-post: info@rohm.se
Hemsida: www.rohmforvaltning.se


Studentbostäder i Sverige
Studentbostäder i Sverige (SBS) förvaltar ett större antal studentlägenheter på attraktiva adresser i Karlstad. Bostäderna ligger på korta avstånd från universitetet, centrum och naturområden. SBS har dels lägenheter med 1 rum och kokvrå, men även med 1 rum och kök.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se


Stiftelsen Karlstadshus
Fördelat mellan åtta områden, huvudsakligen utanför centrum har stiftelsen närmare 2 600 lägenheter till uthyrning. Förutom vanliga hyresrätter förvaltas även studentlägenheter och seniorboenden. Registrering krävs på hemsidan för att kunna söka en bostad.

Telefon: 054-29 34 40
E-post: karlstadshus@riksbyggen.se
Hemsida: www.stiftelsen-karlstadshus.se


Wermlands Invest
På centrala adresser i Karlstad erbjuder Wermlands Invest hyreslägenheter. Merparten av bostäderna återfinns i större hyreshus men man har även ett antal i mindre fastigheter med villakänsla. Blivande hyresgäster behöver ha en god inkomst och vara skuldfri.

Adress: Älvgatan 17, Karlstad
Telefon: 054-21 25 80
E-post: info@wermlandsinvest.se
Hemsida: www.wermlandsinvest.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Karlstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Karlstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Karlstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Karlstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Karlstad. Hos oss kan du se listor med alla Karlstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.