Information om KFAB

Katrineholms Fastigheter är den största hyresvärden i Katrineholm och ägs av kommunen. Med 2000 lägenheter är man den största hyresvärden i Katrineholm.

Utöver vanliga hyresrätter förvaltar KFAB även ungdomslägenheter och seniorbostäder. Detta är lägenheter som är särskilt anpassade för den yngre respektive äldres hyresgästens behov.

Ungdomslägenheterna kan ansökas av dig under 26 år och är enkla och små lägenheter men med låg hyra. Seniorlägenheterna är avsedda för dig som fyllt 55 år och har en genomtänkt planlösning med stora badrum, borttagna trösklar och hiss i fastigheten.

Merparten av hyresbeståndet ligger i tätorten Katrineholm men man förvaltar även ett litet bostadsbestånd i de närliggande småorterna Björkvik, Forssjö, Julita, Valla och Visa.

Du registrerar dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida: Kfab.se

Kontakta KFAB
Adress: Tegnérvägen 26, Katrineholm
Telefon: 0150-571 00
E-post: bostad@kfab.se
Hemsida: www.kfab.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos KFAB men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kfab.se.Visa fler lediga lägenheter i Katrineholm