Bostad hos KFAB

Katrineholms Fastigheter är den största hyresvärden i Katrineholm och ägs av kommunen. Med 2 000 lägenheter i det egna beståndet har man ständigt ett stort behov av att ta in nya hyresgäster.

Just nu söker Katrineholms Fastigheter nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Du kan se alla lägenheter i listan här till höger och skicka in ansökningar för de lägenheter som passar dina behov och önskemål.

Utöver vanliga hyresrätter kan Katrineholms Fastigheter även erbjuda ungdomslägenheter och seniorbostäder. Detta är lägenheter som är särskilt anpassade för den yngre respektive äldres hyresgästens behov.

Ungdomslägenheterna kan ansökas av dig under 26 år och är enkla och små lägenheter men med låg hyra. Seniorlägenheterna är avsedda för dig som fyllt 55 år och har en genomtänkt planlösning med stora badrum, borttagna trösklar och hiss i fastigheten.

Merparten av hyreslägenheter ligger i tätorten Katrineholm men man kan även erbjuda ett litet bostadsutbud i de närliggande småorterna Björkvik, Forssjö, Julita, Valla och Visa.

Kontakta KFAB
Adress: Tegnérvägen 26, Katrineholm
Telefon: 0150-571 00
E-post: bostad@kfab.se
Hemsida: www.kfab.seLediga lägenheter
Visa alla lediga lägenheter i Katrineholm