Information om KFAB

KFAB ägs av Katrineholms kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Med ett bestånd på över 1 800 lägenheter är KFAB kommunens största hyresvärd.

I beståndet hittas lägenheter i storlek från ettor upp till femmor. Lägenheterna är belägna både i Katrineholm centrum och närliggande orter vilket gör att du kan välja mellan att bo i en bostad i stadskärnan med butiker utanför dörren eller radhus nära naturen.

KFAB förvaltar ett antal fastigheter med så kallade ungdomsboenden vilket är mindre lägenheter på 1 eller 2 rum och kök. Många av lägenheterna har balkong och samtliga har prisvärda hyror. Dessa bostäder kan sökas för de mellan 18 och 25 år.

Även ett antal seniorboenden ägs av KFAB. Dessa lägenheter har upp till tre rum och kök och avsedde för personer som fyllt 60 år. Boendet bjuder in till gemenskap med övriga hyresgäster samtidigt som de ligger på nära avstånd från stadskärnan.

För att kunna bli hyresgäst hos fastighetsägaren behöver du registrera dig i deras bostadskö vilket görs på KFABs hemsida. Efter det har du möjlighet att se och lämna intresse på vakanta lägenheter.

Kontakta KFAB
Adress: Tegnérvägen 26, Katrineholm
Telefon: 0150-571 00
E-post: bostad@kfab.se
Hemsida: www.kfab.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos KFAB men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kfab.seVisa fler lediga lägenheter i Katrineholm