1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kävlinge

Alla lediga lägenheter i Kävlinge

Kävlinge är en liten ort med få hyresvärdar. Om du söker boende är du hänsvisad till att välja det kommunala bostadsbolaget och två privata hyresvärdar. Ett grundtips när du söker boende är att anmäla ditt intresse för att hyra bostad hos samtliga hyresvärdar på orten. Med det sagt är chansen att bli erbjuden en lägenhet för uthyrning störst hos den kommunala hyresvärden som har flest lediga lägenheter i Kävlinge.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Självförsörjande familj om 3 söker 3:a i Kävlige/Lund område
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar


KKB Fastigheter
Kommunal hyresvärd med bas i tätorten Kävlinge men man har även lägenheter för uthyrning i de närliggande orterna Furulund, Hofterup och Löddeköpinge. I Kävlinge söker man 4 nya hyresgäster till lediga lägenheter.
    Om du vill bo med villakänsla/radhus har Kävlinge Bostad flera områden med radhus: på Blekingegatan, Jakobsgatan och Storgatan har man radhus i familjevänliga områden. Vill du bo nära naturen har man på Arvidsborgsvägen och Svens gränd lägenheter med närhet till lantbruksområden.Privata hyresvärdar i Kävlinge


Svenska Bostadsfonden
Rikstäckande hyresvärden Svenska Bostadsfonden har ett mindre lägenhetsutbud i Kävlinge. Lägenheterna ligger på Olofsgatan, Kvarngatan samt Skomakaregatan. Från fastigheterna har du 300-700 meters gångavstånd till centrum.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Brinova
I slutet av 2018 färdigställde Brinova nyproduktion av 46 hyresrätter i centrala Kävlinge. Fastigheten har 9 våningar med fin utsikt över hela Kävlinge. Alla lägenheter har egen disk- och tvättmaskin samt torktumlare. I beståndet finns tvåor till fyror.

Telefon: 0418-122 22
Hemsida: www.brinova.se