1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kävlinge

Bevaka lediga lägenheter i Kävlinge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kävlinge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kävlinge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Penisonär Har sålt mitt Hus behöver en lägenhet omgående
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kävlinges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
KKB Fastigheter
Kommunal hyresvärd med bas i tätorten Kävlinge men förvaltar även lägenheter i de närliggande orterna Furulund, Hofterup och Löddeköpinge. Utöver lägenheter äger KKB även ett mindre utbud av radhus. På hyresvärdes hemsida hittar du 8 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kävlinge


Svenska Bostadsfonden
Rikstäckande hyresvärden Svenska Bostadsfonden har ett mindre lägenhetsutbud i Kävlinge. Lägenheterna ligger på Olofsgatan, Kvarngatan samt Skomakaregatan. Från fastigheterna har du 300-700 meters gångavstånd till centrum.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Brinova
I slutet av 2018 färdigställde Brinova nyproduktion av 46 hyresrätter i centrala Kävlinge. Fastigheten har 9 våningar med fin utsikt över hela Kävlinge. Alla lägenheter har egen disk- och tvättmaskin samt torktumlare. I beståndet finns tvåor till fyror.

Telefon: 0418-122 22
Hemsida: www.brinova.se