1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kävlinge

Alla lediga lägenheter i Kävlinge

Kävlinge är en liten ort med få hyresvärdar. Om du söker boende är du hänsvisad till att välja det kommunala bostadsbolaget och två privata hyresvärdar. Ett grundtips när du söker boende är att anmäla ditt intresse för att hyra bostad hos samtliga hyresvärdar på orten. Med det sagt är chansen att bli erbjuden en lägenhet för uthyrning störst hos den kommunala hyresvärden som har flest lediga lägenheter i Kävlinge.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Andrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par med 1 katt söker bostad
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar


KKB Fastigheter
Kommunal hyresvärd med bas i tätorten Kävlinge men man har även lägenheter för uthyrning i de närliggande orterna Furulund, Hofterup och Löddeköpinge. I Kävlinge söker man 1 nya hyresgäster till lediga lägenheter.
    Om du vill bo med villakänsla/radhus har Kävlinge Bostad flera områden med radhus: på Blekingegatan, Jakobsgatan och Storgatan har man radhus i familjevänliga områden. Vill du bo nära naturen har man på Arvidsborgsvägen och Svens gränd lägenheter med närhet till lantbruksområden.Privata hyresvärdar i Kävlinge


Svenska Bostadsfonden
Rikstäckande hyresvärden Svenska Bostadsfonden har ett mindre lägenhetsutbud i Kävlinge. Lägenheterna ligger på Olofsgatan, Kvarngatan samt Skomakaregatan. Från fastigheterna har du 300-700 meters gångavstånd till centrum.

E-post: info@svenskabostadsfonden.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Akropol Fastigheter
19 lägenheter fördelade mellan en etta, sjutton tvåor och en fyra på Kvarngatan i Kävlinge. Krav på samtliga blivande hyresgäster är att man är myndig med god betalningsförmåga. Tar emot intresseanmälningar för att hyra lägenhet på sin hemsida.

Telefon: 0733 - 55 82 52
E-post: info@akropol.se
Hemsida: www.akropol.se