1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kävlinge


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kävlinge. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kävlinge som du kan söka förstahandskontrakt hos.

KKB Fastigheter
Kommunägt bostadsbolag som erbjuder bostäder till uthyrning i Kävlinge, Furulund, Löddeköpinge och Hofterup. Det egna beståndet av lägenheter uppgår till strax över 2 500 hyresrätter. Just nu söks nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter.

Brinova
Brinova har två fastigheter på Olofsgatan och Unionsgatan i Kävlinge. Totalt erbjuds 60 lägenheter varav 46 byggdes år 2018 och har hög standard, balkong/uteplats och tvättmaskin. Lägenheter kan sökas i storlek från två till fyra rum och kök.

Telefon: 010-207 12 30
E-post: info@brinova.se
Hemsida: www.brinova.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Kävlinge utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kävlinge att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kävlinge. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kävlinge?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kävlinge. Hos oss kan du se listor med alla Kävlinges hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.