Lediga lägenheter KKB FastigheterKävlinge kommun är ägare till KKB, vilket är ett allmännyttigt bostadsbolag. Hyresvärden erbjuder 2 584 lägenheter. Utöver bostäder i tätorten Kävlinge finns i beståndet även lägenheter i Furulund, Löddeköpinge och Hofterup.

I beståndet av bostäder hittas vanliga hyresrätter men även radhus med egen täppa för dig som föredrar den boendeformen. Lägenheterna i flerbostadshusen har upp till 5 rum och kök. Seniorlägenheter kan ansökas av dig som fyllt 55 år och inte längre har hemmaboende barn. KKB har även ungdomslägenheter att erbjuda, dessa är tillgängliga för sökande mellan 18 och 28 år.

På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att se vakanta lägenheter som det söks nya hyresgäster till. För att kunna anmäla ditt intresse på ett objekt behöver du registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden, vilket görs på deras hemsida. Minst var sjätte månad behöver din anmälan uppdateras.

Kontakta KKB Fastigheter
Adress: Mårtensgatan 25 B, Kävlinge
Telefon: 046-28 73 100
E-post: bostad@kkb.se
Hemsida: www.kkb.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos KKB Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kkb.se

Visa alla lediga lägenheter i Kävlinge