1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kinna

Bevaka lediga lägenheter i Kinna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kinna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kinna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kinnas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Marks Bostad
Kommunala hyresvärden Marks Bostad har ett stort utbud av lägenheter i Kinna. Utöver Kinna förvaltar man lägenheter i följande orter i Marks kommun:

Berghem, Björketorp, Fotskäl, Fritsla, Hajom, Horred, Hyssna
Rydal, Skene, Sätila, Torestorp, Örby och Öxabäck.

Marks Bostad har i sitt bestånd 3100 hyreslägenheter. På hyresvärdens hemsida hittar du 3 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kinna


Knallehem
Privatägda hyresvärden Knallehem är en av de största hyresvärdarna i Kinna med lägenheter på följande adresser: Björkängsvägen, Boråsvägen, Kyrkogatan, Lövåsgatan, Mor Kerstins väg, Stationsgatan och Strömbacken.

Adress: Strömbacken 10, Kinna
Telefon: 0705-837202
E-post: info@knallehem.se
Hemsida: www.knallehem.se


Derome Förvaltning
I Horred i Marks kommun har privata hyresvärden Derome Förvaltning 16 lägenheter för uthyrning på Sjöby Västerväg. Lägenheterna är fördelade på 6 tvåor och 10 treor. På Deromes hemsida kan du göra en intresseanmälan för att hyra lägenhet i Horred.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: info@deromeforvaltning.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Sätila Bygg
Sätila Bygg är ett lokalt fastighetsbolag i Sätila i Marks kommun. På orten har man i centrum 70 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor kring att hyra en bostad skall du i förstahand ringa till Sätila Bygg och anmäla ditt intresse. På deras hemsida kan du även skriva in dig i deras hyreskö.

Adress: Fjäråsvägen 8, 511 69 Sätila
Telefon: 0301 - 46 000
E-post: info@satilabygg.se
Hemsida: www.satilabygg.se


Älekullabostäder
I centrala Älekulla i Marks kommun äger Älekullabostäder 2 bostadsfastigheter med totalt 8 hyreslägenheter. 6 av läggenheterna är tvåor om 62-64 kvm och 2 av lägenheterna är treor om 75 kvm. Skicka ett e-mail om du vill sätta upp dig på Älekullabostäders kölista.

Telefon: 0708-38 98 08
E-post: info@alekullabostader.se
Hemsida: www.alekullabostader.se