1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kinna

Bevaka lediga lägenheter i Kinna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kinna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kinna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kinnas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Marks Bostad
Kommunala hyresvärden Marks Bostad har ett stort utbud av lägenheter i Kinna. Utöver Kinna förvaltar man lägenheter i följande orter i Marks kommun:

Berghem, Björketorp, Fotskäl, Fritsla, Hajom, Horred, Hyssna
Rydal, Skene, Sätila, Torestorp, Örby och Öxabäck.

Marks Bostad har i sitt bestånd 3100 hyreslägenheter. På hyresvärdens hemsida hittar du 1 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kinna


Knallehem
I Kinna förvaltar Knallehem lägenheter på flertalet adresser på orten. Lägenheterna finns i storlek från ettor till sexrummare för stora familjen. Intresseanmälan görs via Knallehems hemsida, hyresvärden kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Adress: Strömbacken 10, Kinna
Telefon: 0320 159 91
E-post: info@knallehem.se
Hemsida: www.knallehem.se


Ludvigson Invest
Några hundra meter från centrala Kinna förvaltar Ludvigson Invest fyra fastigheter med hyreslägenheter. Storleken på boendena varierar upp till 6 rum och kök. På Boråsvägen har precis en fastighet byggts om till att innehålla 6 lägenheter. Ansökan om bostad kan göras på Ludvigsons hemsida.

Adress: Bangatan 8, Kinna
Telefon: 0320-209200
E-post: info@ludvigsoninvest.com
Hemsida: www.ludvigsoninvest.com