1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kinna

Alla lediga lägenheter i Marks kommun

I Marks kommun finns ett stort antal hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad att hyra. Via oss når du 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Marks kommun. I Kinna liksom i närliggande orter i Marks kommun finns många lediga lägenheter och flera hyresvärdar som söker nya hyresgäster. Via oss når du samtliga fastighetsägare som kan erbjuda dig ett eget boende.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Marks Bostad
Kommunala hyresvärden Marks Bostad har ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Kinna. Utöver Kinna har man lägenheter i följande orter i Marks kommun:

Berghem, Björketorp, Fotskäl, Fritsla, Hajom, Horred, Hyssna
Rydal, Skene, Sätila, Torestorp, Örby och Öxabäck.

Marks Bostad har i sitt bestånd 3 100 hyreslägenheter. Just nu söker man nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter, 3 av dessa lägenheter ligger i Kinna och resterande i de närliggande orterna i Marks kommun.Privata hyresvärdar i Kinna


Knallehem
Privatägda hyresvärden Knallehem är en av de största hyresvärdarna i Kinna med lägenheter på följande adresser: Björkängsvägen, Boråsvägen, Kyrkogatan, Lövåsgatan, Mor Kerstins väg, Stationsgatan och Strömbacken.

Adress: Strömbacken 10, Kinna
Telefon: 0705-837202
E-post: info@knallehem.se
Hemsida: www.knallehem.se


Derome Förvaltning
I Horred i Marks kommun har privata hyresvärden Derome Förvaltning 16 lägenheter för uthyrning på Sjöby Västerväg. Lägenheterna är fördelade på 6 tvåor och 10 treor. På Deromes hemsida kan du göra en intresseanmälan för att hyra lägenhet i Horred.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: info@deromeforvaltning.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Sätila Bygg
Sätila Bygg är ett lokalt fastighetsbolag i Sätila i Marks kommun. På orten har man i centrum 70 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor kring att hyra en bostad skall du i förstahand ringa till Sätila Bygg och anmäla ditt intresse. På deras hemsida kan du även skriva in dig i deras hyreskö.

Adress: Fjäråsvägen 8, 511 69 Sätila
Telefon: 0301 - 46 000
E-post: info@satilabygg.se
Hemsida: www.satilabygg.se


Älekullabostäder
I centrala Älekulla i Marks kommun äger Älekullabostäder 2 bostadsfastigheter med totalt 8 hyreslägenheter. 6 av läggenheterna är tvåor om 62-64 kvm och 2 av lägenheterna är treor om 75 kvm. Skicka ett e-mail om du vill sätta upp dig på Älekullabostäders kölista.

Telefon: 0708-38 98 08
E-post: info@alekullabostader.se
Hemsida: www.alekullabostader.se