1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kinna

Alla lediga lägenheter i Marks kommun

I Marks kommun finns ett stort antal hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad att hyra. Via oss når du 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Marks kommun. I Kinna liksom i närliggande orter i Marks kommun finns många lediga lägenheter och flera hyresvärdar som söker nya hyresgäster. Via oss når du samtliga fastighetsägare som kan erbjuda dig ett eget boende.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Marks Bostad
Kommunala hyresvärden Marks Bostad har ett stort utbud av lägenheter för uthyrning i Kinna. Utöver Kinna har man lägenheter i följande orter i Marks kommun:

Berghem, Björketorp, Fotskäl, Fritsla, Hajom, Horred, Hyssna
Rydal, Skene, Sätila, Torestorp, Örby och Öxabäck.

Marks Bostad har i sitt bestånd 3 100 hyreslägenheter. Just nu söker man nya hyresgäster till 6 lediga lägenheter, 3 av dessa lägenheter ligger i Kinna och resterande i de närliggande orterna i Marks kommun.

Besöksadress Boråsvägen 35, Kinna
E-post marksbostadsab@mark.se
Telefon 0320-21 73 00
Privata hyresvärdar i Kinna


Knallehem
Privatägda hyresvärden Knallehem är en av de största hyresvärdarna i Kinna med lägenheter på följande adresser: Björkängsvägen, Boråsvägen, Kyrkogatan, Lövåsgatan, Mor Kerstins väg, Stationsgatan och Strömbacken.

Besöksadress Strömbacken 10, Kinna
E-post info@knallehem.se
Telefon 0705-837202
Hemsida www.knallehem.se


Derome Förvaltning
I Horred i Marks kommun har privata hyresvärden Derome Förvaltning 16 lägenheter för uthyrning på Sjöby Västerväg. Lägenheterna är fördelade på 6 tvåor och 10 treor. På Deromes hemsida kan du göra en intresseanmälan för att hyra lägenhet i Horred.

E-post info@deromeforvaltning.se
Telefon 0340-66 64 30
Hemsida www.deromeforvaltning.se


Sätila Bygg
Sätila Bygg är ett lokalt fastighetsbolag i Sätila i Marks kommun. På orten har man i centrum 70 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor kring att hyra en bostad skall du i förstahand ringa till Sätila Bygg och anmäla ditt intresse. På deras hemsida kan du även skriva in dig i deras hyreskö.

Besöksadress Fjäråsvägen 8, 511 69 Sätila
E-post info@satilabygg.se
Telefon 0301 - 46 000
Hemsida www.satilabygg.se


Älekullabostäder
I centrala Älekulla i Marks kommun äger Älekullabostäder 2 bostadsfastigheter med totalt 8 hyreslägenheter. 6 av läggenheterna är tvåor om 62-64 kvm och 2 av lägenheterna är treor om 75 kvm. Skicka ett e-mail om du vill sätta upp dig på Älekullabostäders kölista.

E-post info@alekullabostader.se
Telefon 0708-38 98 08
Hemsida www.alekullabostader.se