1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kinna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kinna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kinna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Marks Bostad
Det största bostadsbolaget i Marks kommuns är Marks Bostad. Man förvaltar runt 3 700 hyreslägenheter runt om i kommunen. Förutom bostäder i Kinna hittas beståndet i 13 av kommunens andra orter och områden. Söka bostad kan göras direkt på hyresvärdens hemsida.

Knallehem
I Kinna förvaltar Knallehem lägenheter på flertalet adresser på orten. Lägenheterna finns i storlek från ettor till sexrummare för stora familjen. Intresseanmälan görs via Knallehems hemsida, hyresvärden kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Adress: Strömbacken 10, Kinna
Telefon: 0320 159 91
E-post: info@knallehem.se
Hemsida: www.knallehem.se


Ludvigson Invest
Några hundra meter från centrala Kinna förvaltar Ludvigson Invest fyra fastigheter med hyreslägenheter. Storleken på boendena varierar upp till 6 rum och kök. På Boråsvägen har precis en fastighet byggts om till att innehålla 6 lägenheter. Ansökan om bostad kan göras på Ludvigsons hemsida.

Adress: Bangatan 8, Kinna
Telefon: 0320-209200
E-post: info@ludvigsoninvest.com
Hemsida: www.ludvigsoninvest.comHur hittar jag privata hyresvärdar i Kinna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kinna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kinna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kinna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kinna. Hos oss kan du se listor med alla Kinnas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.