1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kiruna

Bevaka lediga lägenheter i Kiruna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kiruna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kiruna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Sökar bostäd
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Lärare i Kiruna
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kirunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kirunabostäder
Kommunalägd hyresvärd i Kiruna med 2 200 lägenheter i egna beståndet. Som student har du även möjlighet att ansöka om studentlägenheter på orten. Hyresvärden har 6 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kiruna


Jakobssons Fastigheter
En av få privata hyresvärdar i centrala Kiruna. För att söka bostad och för att registrera dig i deras kösystem behöver du ringa till bolaget och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Hjalmarlundbohmsvägen 53, Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
E-post: malin@Jakobssons.se
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsägare i norra Sverige med ett mindre utbud av lägenheter och lokaler i Kiruna. Du kan söka efter lediga lägenheter och lokaler på Fastighetsmästarens hemsida.

Adress: Geologgatan 6, Kiruna
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
För dig som är anställd vid LKAB eller har fått ett jobberbjudande finns möjlighet att hyra lägenhet i Kiruna via LKAB Fastigheter. Bostadsbristen i Kiruna är stor och genom att erbjuda sina anställda möjlighet att hyra lägenhet på orten underlättar man rekryteringsbehovet.

Adress: Bromsgatan 12, Kiruna
Telefon: 0771-760 300
E-post: info.fastigheter@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Svenska Studenthus
Förvaltar 72 nybyggda studentlägenheter i Kiruna. Bostäderna håller hög kvalitet med eget kök samt badrum med tvättmaskin. Bostäderna ligger i området Nya Kiruna. I anslutning till fastigheten går det regelbundet bussar till Rymdcampus.

Telefon: 010-510 55 00
E-post: annika.knaust@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se