1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kiruna

Bevaka lediga lägenheter i Kiruna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kiruna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kiruna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kirunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kirunabostäder
Kommunalägd hyresvärd i Kiruna med 2 200 lägenheter i egna beståndet. Som student har du även möjlighet att ansöka om studentlägenheter på orten. Hyresvärden har 1 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kiruna


Jakobssons Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd i Kiruna. För information om lediga lägenheter och anmälan av intresse kontaktas hyresbolaget via telefon. Hur kösystemet fungerar besvaras per telefon.

Adress: Hjalmarlundbohmsvägen 53, Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
E-post: malin@Jakobssons.se
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsägare i norra Sverige med ett mindre utbud av lägenheter och lokaler i Kiruna. Du kan söka efter lediga lägenheter och lokaler på Fastighetsmästarens hemsida.

Adress: Geologgatan 6, Kiruna
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
För dig som är anställd vid LKAB eller har fått ett jobberbjudande finns möjlighet att hyra lägenhet i Kiruna via LKAB Fastigheter. Bostadsbristen i Kiruna är stor och genom att erbjuda sina anställda möjlighet att hyra lägenhet på orten underlättar man rekryteringsbehovet.

Adress: Bromsgatan 12, Kiruna
Telefon: 0771-760 300
E-post: info.fastigheter@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Svenska Studenthus
Beståndet av 72 studentlägenheter har alla hög standard och eget badrum samt kök. Lägenheterna är fördelade på tre stycken tvåvåningshus. Cykelställ och parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Bussförbindelse till Rymdcampus finns i närområdet.

Telefon: 010-510 55 00
E-post: info@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se