1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kiruna

Alla lediga lägenheter i Kiruna

I Kiruna finns 12 lediga lägenheter att hyra. Hos oss får du detaljerad information om alla hyresvärdar i Kiruna som regelbundet söker nya hyresgäster till sina lägenheter. Vi följer 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Kiruna.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker 1a/ 2a-handskontrakt
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Kirunabostäder
Kommunal hyresvärd i Kiruna med 2 200 lägenheter för uthyrning. Som student har du även möjlighet att ansöka om studentlägenheter på orten. Just nu har man 9 lediga lägenheter i centrala Kiruna.Privata hyresvärdar i Kiruna


Jakobssons Fastigheter
En av få privata hyresvärdar i centrala Kiruna. För att söka bostad och för att registrera dig i deras kösystem behöver du ringa till bolaget och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Hjalmarlundbohmsvägen 53, Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
E-post: malin@Jakobssons.se
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsägare i norra Sverige med ett mindre utbud av lägenheter och lokaler i Kiruna. Du kan söka efter lediga lägenheter och lokaler på Fastighetsmästarens hemsida.

Adress: Geologgatan 6, Kiruna
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
För dig som är anställd vid LKAB eller har fått ett jobberbjudande finns möjlighet att hyra lägenhet i Kiruna via LKAB Fastigheter. Bostadsbristen i Kiruna är stor och genom att erbjuda sina anställda möjlighet att hyra lägenhet på orten underlättar man rekryteringsbehovet.

Adress: Bromsgatan 12, Kiruna
Telefon: 0771-760 300
E-post: info.fastigheter@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Svenska Studenthus
Förvaltar 72 nybyggda studentlägenheter i Kiruna. Bostäderna håller hög kvalitet med eget kök samt badrum med tvättmaskin. Bostäderna ligger i området Nya Kiruna. I anslutning till fastigheten går det regelbundet bussar till Rymdcampus.

Telefon: 010-510 55 00
E-post: annika.knaust@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se