1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kiruna

Alla lediga lägenheter i Kiruna

I Kiruna finns 24 lediga lägenheter att hyra. Hos oss får du detaljerad information om alla hyresvärdar i Kiruna som regelbundet söker nya hyresgäster till sina lägenheter. Vi följer 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Kiruna.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Kirunabostäder
Kommunal hyresvärd i Kiruna med 2 200 lägenheter för uthyrning. Som student har du även möjlighet att ansöka om studentlägenheter på orten. Just nu har man 11 lediga lägenheter i centrala Kiruna.Privata hyresvärdar i Kiruna


Jakobssons Fastigheter
En av få privata hyresvärdar i centrala Kiruna. För att söka bostad och för att registrera dig i deras kösystem behöver du ringa till bolaget och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Bergmästaregatan 7, 981 33 Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsägare i norra Sverige med ett mindre utbud av lägenhet och lokaler i Kiruna. Du kan söka efter lediga lägenheter och lokaler på Fastighetsmästarens hemsida.

Telefon: 0980-780 80
E-post: kundservice.norr@hsb.se
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
För dig som är anställd vid LKAB eller har fått ett jobberbjudande finns möjlighet att hyra lägenhet i Kiruna via LKAB Fastigheter. Bostadsbristen i Kiruna är stor och genom att erbjuda sina anställda möjlighet att hyra lägenhet på orten underlättar man rekryteringsbehovet.

Telefon: 0771-760 000
E-post: info@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se