1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kiruna

Bevaka lediga lägenheter i Kiruna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kiruna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kiruna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kirunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kirunabostäder
Kommunala hyresvärden Kirunabostäder äger lokaler och hyreslägenheter i Kiruna. Förvaltar runt 2 200 lägenheter och bygger med jämna mellan rum nya bostadsmöjligheter. Nu söks nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter i staden.Privata hyresvärdar i Kiruna


Jakobssons Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd i Kiruna. För information om lediga lägenheter och anmälan av intresse kontaktas hyresbolaget via telefon. Hur kösystemet fungerar besvaras per telefon.

Adress: Hjalmarlundbohmsvägen 53, Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
E-post: malin@Jakobssons.se
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Den privata hyresvärden Fastighetsmästaren äger 13 fastigheter med hyreslägenheter i Kiruna. Utöver lägenheter förvaltas även lokaler. Merparten av utbudet i Kiruna är centralt belägna i staden. På Fastighetsmästarens hemsida kan och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Geologgatan 6, Kiruna
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
För dig som är anställd vid LKAB eller har fått ett jobberbjudande finns möjlighet att hyra lägenhet i Kiruna via LKAB Fastigheter. Bostadsbristen i Kiruna är stor och genom att erbjuda sina anställda möjlighet att hyra lägenhet på orten underlättar man rekryteringsbehovet.

Adress: Bromsgatan 12, Kiruna
Telefon: 0771-760 300
E-post: info.fastigheter@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Svenska Studenthus
Beståndet av 72 studentlägenheter har alla hög standard och eget badrum samt kök. Lägenheterna är fördelade på tre stycken tvåvåningshus. Cykelställ och parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna. Bussförbindelse till Rymdcampus finns i närområdet.

Telefon: 010-510 55 00
E-post: info@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.se