1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kiruna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kiruna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kiruna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kirunabostäder
Kommunala hyresvärden Kirunabostäder äger lokaler och hyreslägenheter i Kiruna. Förvaltar runt 2 200 lägenheter och bygger med jämna mellan rum nya bostadsmöjligheter. Nu söks nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter i staden.

Jakobssons Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd i Kiruna. För information om lediga lägenheter och anmälan av intresse kontaktas hyresbolaget via telefon. Hur kösystemet fungerar besvaras per telefon.

Adress: Hjalmarlundbohmsvägen 53, Kiruna
Telefon: 0980 - 842 00
E-post: malin@Jakobssons.se
Hemsida: www.jakobssons.se


Fastighetsmästaren
Den privata hyresvärden Fastighetsmästaren äger 13 fastigheter med hyreslägenheter i Kiruna. Utöver lägenheter förvaltas även lokaler. Merparten av utbudet i Kiruna är centralt belägna i staden. På Fastighetsmästarens hemsida kan och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Geologgatan 6, Kiruna
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


LKAB Fastigheter
Erbjuder boende för anställda på LKAB och privatpersoner. Man förvaltar totalt 2 200 hyreslägenheter, majoriteten belägna i Kiruna där man har både äldre och nyare fastigheter. Du kan registrera dig i hyresvärdens bostadskö för att söka boende. Anställda på LKAB har förtur.

Adress: Bromsgatan 12, Kiruna
Telefon: 0771-760 300
E-post: info.fastigheter@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Svenska Studenthus
För stadens studenter erbjuder Svenska Studenthus 72 stycken studentlägenheter. Alla är moderna och har vitvaror samt tvättmaskin. Vakanser förmedlas först till studenter och forskare vid Rymdcampus och sedan till pendlande gruvarbetare.

Telefon: 010-510 55 00
E-post: info@svenskastudenthus.se
Hemsida: www.svenskastudenthus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Kiruna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kiruna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kiruna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kiruna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kiruna. Hos oss kan du se listor med alla Kirunas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.