Lediga lägenheter KirunabostäderKirunabostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av kommunen. Det totala beståndet av bostäder uppgår till cirka 2 200 stycken. För tillfället byggs nya bostäder i två områden med beräknad inflytt under 2020.

Till ytan sett är Kiruna en stor kommun vilket innebär att förvaltningsområdet sträcker sig från riksgränsen i norr till Karesuando i öster. Bostäder finns i Kiruna, på Lombolo, i Tuolluvaara och Jukkasjärvi. På landsbygden hittas lägenheter i Abisko, Svappavaara, Vittangi och Karesuando. Hos Kirunabostäder har du möjlighet att välja om du vill bo naturnära, i centrum eller nära ditt arbete. Bostäder som erbjuds är vanliga hyresrätter, studentbostäder, seniorboenden och parhus. Både äldre och nyare fastigheter hittas i beståndet.

Lediga lägenheter listas på hyresvärdens hemsida där du som är registrerad och börjat samla köpoäng kan söka boende. Just nu ligger 4 vakanser ute på Kirunabostäders hemsida.

Kontakta Kirunabostäder
Adress: Gruvvägen 3, Kiruna
Telefon: 0980-708 50
E-post: info@kirunabostader.se
Hemsida: www.kirunabostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kirunabostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kirunabostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Kiruna