1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Klippan

Alla lediga lägenheter i Klippan

I Klippan finns 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Treklövern Bostad. Just nu söker dessa hyresvärdar nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter i Klippan. I Klippan finns ingen allmän bostadskö. Att starta ditt bostadssökande hos den kommunala hyresvärden är en god ide men glöm inte att söka bostad även hos de privata hyresvärdarna. Flera av de privata fastighetsägarna i Klippan är i behov av nya hyresgäster.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Treklövern Bostad
Kommunal hyresvärd med bas i Klippan. Treklövern Bostad har över 200 tvårumslägenhet i centrala Klippan och kan därutöver även erbjuda ett stort utbud av lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Totalt har man 452 hyresrätter i centrala lägen i Klippan.Privata hyresvärdar i Klippan


KlippanCentrum Fastigheter
Förvaltar hyresfastigheter med centrala lägen i Klippan. Har genomfört omfattande renoverings- och upprustningsprogram i flera av sina fastigheter. Tar på sin hemsida emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Besöksadress
E-post info@klippancentrum.se
Telefon 0435-66 00 98
Hemsida www.klippancentrum.se


Malmberg Fastighet
Hyresvärd med fokus på centrala Klippan. Äger totalt 39 lägenheter för uthyrning längsmed Åbygatan. Enligt uppgift till oss söker Malmberg nya hyresgäster till 5 av sina lägenheter i Klippan.

Besöksadress Valenciagatan 2, Malmö
E-post fredrik.malmberg@malmbergfastighet.se
Telefon 040-35 85 99
Hemsida www.malmbergfastighet.se


Klinga
En hyresfastighet med 8 lägenheter i centrala Klippan. 4 av lägenheterna är renoverade under de senaste åren. Samtliga hyresgäster förväntas vara rök och husdjursfria.

E-post ingela@klinga.se
Telefon 073-20 130 33
Hemsida www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
Mindre hyresvärd med 18 lägenheter i Klippan, ett par av hyresrätterna är marklägenheter med villakänsla. Om du vill söka bostad tar man i förstahand emot ansökningar via e-mail.

Postadress Box 86, 264 21 Klippan
E-post info@dahlfastighetsab.se
Telefon 0435-71 94 11
Hemsida www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av lägenheter för ett par fastigheter i Klippan. Just nu söker man nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter i Klippan.

Telefon 042-44 22 440
Hemsida www.rexellent.se