1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Klippan

Bevaka lediga lägenheter i Klippan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Klippan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Klippan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Klippans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Treklövern Bostad
Treklövern Bostad är kommunens allmännyttiga bostadsbolag. Utöver lägenheter i Klippan har de även bostäder i Ljungbyhed, Östra Ljungby och Stidsvig i kommunen. I Klippan finns lägenheter i Centrum, Öst och Stationsområdet.Privata hyresvärdar i Klippan


KlippanCentrum Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Klippan. Hyresvärden är mån om att hyresgästerna ska trivas och erbjuder därför fräscha och ljusa lägenheter, upp till 6 rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0435-66 00 98
E-post: info@klippancentrum.se
Hemsida: www.klippancentrum.se


Heimstaden
I Klippan äger Heimstaden nio fastigheter med lägenheter. Från lägenheterna, som är centralt belägna, har hyresgästerna nära till mataffärer, caféer och service. På hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande se och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter.

Telefon: 0770-111 050
E-post: tomas.nystrom@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Klinga
En hyresfastighet med sju lägenheter i centrala Klippan. Fyra av lägenheterna har nyligen genomgått renovering. Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga hyresgäster förväntas vara rök- och husdjursfria.

Adress: Klinga Gård 1008, Klippan
Telefon: 073-20 130 33
E-post: ingela@klinga.se
Hemsida: www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
Mindre hyresvärd med 18 lägenheter i Klippan, ett par av hyresrätterna är marklägenheter med villakänsla. Om du vill söka bostad tar man i förstahand emot ansökningar via e-mail.

Adress: Storgatan 26, Klippan
Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
I centralorten Klippan förvaltar privata hyresvärden Rexellent tio fastigheter med hyreslägenheter. Flera av fastigheterna ligger längs Åbygatan och Allégatan i centrum. Lägenheter upp till sexor går att hyra hos Rexellent.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se