1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Klippan

Sök lediga lägenheter i Klippan

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Klippan. Du kan fritt söka bland de 21 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Klippan.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Treklövern Bostad
Treklövern Bostad är kommunens allmännyttiga bostadsbolag. Utöver lägenheter i Klippan har de även bostäder i Ljungbyhed, Östra Ljungby och Stidsvig i kommunen. I Klippan finns lägenheter i Centrum, Öst och Stationsområdet.Privata hyresvärdar i Klippan


KlippanCentrum Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Klippan. Hyresvärden är mån om att hyresgästerna ska trivas och erbjuder därför fräscha och ljusa lägenheter, upp till 6 rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0435-66 00 98
E-post: info@klippancentrum.se
Hemsida: www.klippancentrum.se


Heimstaden
I Klippan äger Heimstaden nio fastigheter med lägenheter. Från lägenheterna, som är centralt belägna, har hyresgästerna nära till mataffärer, caféer och service. På hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande se och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter.

Telefon: 0770-111 050
E-post: tomas.nystrom@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Klinga
I centrala Klippan förvaltar privata hyresvärden Klinga en fastighet i korsningen Torggatan/Garvaregatan. De sju lägenheterna är ljusa och samtliga är utrustade med tvättmaskin. Fastigheten är allergivänlig vilket innebär att husdjur och rökning inte tillåts.

Adress: Klinga Gård 1008, Klippan
Telefon: 073-20 130 33
E-post: ingela@klinga.se
Hemsida: www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
I Klippan äger och förvaltar Åke Dahl Fastigheter 18 hyreslägenheter fördelade mellan fyra adresser. På Storgatan har man dels 8 lägenheter i mindre hyreshus men även 7 markplansbostäder med 2-4 rum och kök. Dessa lägenheter har även två uteplatser.

Adress: Storgatan 26, Klippan
Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
I centralorten Klippan förvaltar privata hyresvärden Rexellent tio fastigheter med hyreslägenheter. Flera av fastigheterna ligger längs Åbygatan och Allégatan i centrum. Lägenheter upp till sexor går att hyra hos Rexellent.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se