1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Klippan

Bevaka lediga lägenheter i Klippan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Klippan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Klippan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Klippans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Treklövern Bostad
Kommunal hyresvärd med bas i Klippan. Treklövern Bostad har över 200 tvårumslägenhet i centrala Klippan och förvaltar även ett stort bestånd av lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Totalt har man 452 hyresrätter i centrala lägen i Klippan.Privata hyresvärdar i Klippan


KlippanCentrum Fastigheter
Förvaltar hyresfastigheter med centrala lägen i Klippan. Har genomfört omfattande renoverings- och upprustningsprogram i flera av sina fastigheter. Tar på sin hemsida emot ansökningar om att hyra bostad.

Telefon: 0435-66 00 98
E-post: info@klippancentrum.se
Hemsida: www.klippancentrum.se


Malmberg Fastighet
Hyresvärd med fokus på centrala Klippan. Äger totalt 39 lägenheter för uthyrning längsmed Åbygatan. Enligt uppgift till oss söker Malmberg nya hyresgäster till 5 av sina lägenheter i Klippan.

Adress: Valenciagatan 2, Malmö
Telefon: 040-35 85 99
E-post: fredrik@malmbergfastighet.se
Hemsida: www.malmbergfastighet.se


Klinga
En hyresfastighet med sju lägenheter i centrala Klippan. Fyra av lägenheterna har nyligen genomgått renovering. Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga hyresgäster förväntas vara rök och husdjursfria.

Telefon: 073-20 130 33
E-post: ingela@klinga.se
Hemsida: www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
Mindre hyresvärd med 18 lägenheter i Klippan, ett par av hyresrätterna är marklägenheter med villakänsla. Om du vill söka bostad tar man i förstahand emot ansökningar via e-mail.

Adress: Storgatan 26, Klippan
Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av lägenheter för ett par fastigheter i Klippan. För att kunna bli aktuell som hyresgäst krävs att du har fast inkomst och saknar betalningsanmärkningar.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se