1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Klippan

Bevaka lediga lägenheter i Klippan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Klippan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Klippan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Klippans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Treklövern Bostad
Kommunal hyresvärd med bas i Klippan. Treklövern Bostad har över 200 tvårumslägenhet i centrala Klippan och förvaltar även ett stort bestånd av lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Totalt har man 452 hyresrätter i centrala lägen i Klippan.Privata hyresvärdar i Klippan


KlippanCentrum Fastigheter
Förvaltar hyresfastigheter med centrala lägen i Klippan. Har genomfört omfattande renoverings- och upprustningsprogram i flera av sina fastigheter. Tar på sin hemsida emot ansökningar om att hyra bostad.

Telefon: 0435-66 00 98
E-post: info@klippancentrum.se
Hemsida: www.klippancentrum.se


Malmberg Fastighet
Hyresvärd med fokus på centrala Klippan. Äger totalt 39 lägenheter för uthyrning längsmed Åbygatan. Enligt uppgift till oss söker Malmberg nya hyresgäster till 5 av sina lägenheter i Klippan.

Adress: Valenciagatan 2, Malmö
Telefon: 040-35 85 99
E-post: fredrik@malmbergfastighet.se
Hemsida: www.malmbergfastighet.se


Klinga
En hyresfastighet med sju lägenheter i centrala Klippan. Fyra av lägenheterna har nyligen genomgått renovering. Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga hyresgäster förväntas vara rök och husdjursfria.

Telefon: 073-20 130 33
E-post: ingela@klinga.se
Hemsida: www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
Mindre hyresvärd med 18 lägenheter i Klippan, ett par av hyresrätterna är marklägenheter med villakänsla. Om du vill söka bostad tar man i förstahand emot ansökningar via e-mail.

Adress: Storgatan 26, Klippan
Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av lägenheter för ett par fastigheter i Klippan. För att kunna bli aktuell som hyresgäst krävs att du har fast inkomst och saknar betalningsanmärkningar.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se