1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Klippan


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Klippan. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Klippan som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Treklövern Bostad
Treklövern Bostad är kommunens allmännyttiga bostadsbolag. Utöver lägenheter i Klippan har de även bostäder i Ljungbyhed, Östra Ljungby och Stidsvig i kommunen. I Klippan finns lägenheter i Centrum, Öst och Stationsområdet.

KlippanCentrum Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Klippan. Hyresvärden är mån om att hyresgästerna ska trivas och erbjuder därför fräscha och ljusa lägenheter, upp till 6 rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0435-66 00 98
E-post: info@klippancentrum.se
Hemsida: www.klippancentrum.se


Heimstaden
I Klippan äger Heimstaden nio fastigheter med lägenheter. Från lägenheterna, som är centralt belägna, har hyresgästerna nära till mataffärer, caféer och service. På hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande se och göra intresseanmälningar på lediga lägenheter.

Telefon: 0770-111 050
E-post: tomas.nystrom@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Klinga
I centrala Klippan förvaltar privata hyresvärden Klinga en fastighet i korsningen Torggatan/Garvaregatan. De sju lägenheterna är ljusa och samtliga är utrustade med tvättmaskin. Fastigheten är allergivänlig vilket innebär att husdjur och rökning inte tillåts.

Adress: Klinga Gård 1008, Klippan
Telefon: 073-20 130 33
E-post: ingela@klinga.se
Hemsida: www.klinga.se


Åke Dahl Fastigheter
I Klippan äger och förvaltar Åke Dahl Fastigheter 18 hyreslägenheter fördelade mellan fyra adresser. På Storgatan har man dels 8 lägenheter i mindre hyreshus men även 7 markplansbostäder med 2-4 rum och kök. Dessa lägenheter har även två uteplatser.

Adress: Storgatan 26, Klippan
Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Rexellent
I centralorten Klippan förvaltar privata hyresvärden Rexellent tio fastigheter med hyreslägenheter. Flera av fastigheterna ligger längs Åbygatan och Allégatan i centrum. Lägenheter upp till sexor går att hyra hos Rexellent.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Klippan utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Klippan att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Klippan. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Klippan?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Klippan. Hos oss kan du se listor med alla Klippans hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.