1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Knivsta

Sök lediga lägenheter i Knivsta

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Knivsta. Du kan fritt söka bland de 78 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Knivsta.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Knivstabostäder
Det kommunägda bostadsbolaget Knivstabostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som i kommunen förvaltar runt 500 hyreslägenheter. På sex olika områden på orten hittas hyresvärdens bestånd. Kötiden hos Knivstabostäder är lång och du rekommenderas registrera dig i god tid.Privata hyresvärdar i Knivsta


Rikshem
Rikshem förvaltar radhus, låghus och punkthus i Knivsta. Utöver hyresrätter har de även två samhällsfastigheter i staden. Lägenheterna passar dig som ska bo själv, med partner eller familjen, de finns i storlek 1-4 RoK. Vakanser förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.uppsala@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Forsby Säteri Förvaltning
Forsby Säteri har några enstaka fastigheter för uthyrning. För dig som önskar bo lantligt och i hus kan detta vara något då de har villor och småhus på landet mellan Knivsta och Märsta att erbjuda. Kontakta hyresvärden om du är intresserad av boende.

Telefon: 018-341 910
E-post: info@forsbysateri.se
Hemsida: www.forsbysateri.se


MIAB Förvaltning
Fastighetsägare som har bostäder till uthyrning i Uppsala men även några enstaka i Knivsta. På Forsbyvägen i centrala Knivsta hittas fem lägenheter på vindsplan. Alla har varsin balkong med utsikt över centrum. Första och andra plan innehåller butiker och kontor.

Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se


Lansa Fastigheter
I Vrå, 3 km norr om centrala Knivsta Förvaltar Lansa en fastighet med 44 hyresrätter. Lägenheterna har hög standard, parkettgolv i hela bostaden, diskmaskin och tvättmaskin. Här återfinns 1-4 rum och kök. För att hyra en bostad behöver du fylla i en anmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se