1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Knivsta

Alla lediga lägenheter i Knivsta

I Knivsta kan du som söker bostad via oss välja mellan 3 hyresvärdar - 2 privata och det kommunala bostadsbolaget. Sök bostad hos samtliga hyresvärdar i Knivsta om du vill ha ett snabbt erbjudande om att få hyra lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Knivstabostäder
Sedan 2003 äger Knivsta kommun ett eget bostad - Knivstabostäder. Här hittar du 491 bostadslägenheter för uthyrning. Knivstabostäder har lägenheter i följande stadsdelar av Knivsta: Kvarteret Särsta, Kvarteret Gärdet, Tallbacken och Granbacken.Privata hyresvärdar i Knivsta


Rikshem
Rikshem har bostäder på Häradsvägen och Forsbyvägen i centrala Knvista. Du kan välja mellan radhus eller friliggande hus. Rikshem kan vara den hyresvärd du söker om du vill hyra ett hem med villakänsla.

Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


Forsby Säteri Förvaltning
Hyr ut ett fåtal gårdsstugor på landsbygden mellan Knivsta och Märsta. Passar utmärkt för dig som vill ha tillgång till en stor tomt och bo på landet. Hyresvärden är populär hos barnfamiljer.

Telefon: 018-341 910
E-post: info@forsbysateri.se
Hemsida: www.forsbysateri.se


MIAB Förvaltning
Liten privat hyresvärd med lägenheter på Apoteksvägen och Forsbyvägen i Knivsta. Bägge fastigheterna är centralt belägna och håller god boendestandard. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se