1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Knivsta

Sök lediga lägenheter i Knivsta

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Knivsta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Knivsta.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Knivstabostäder
Det kommunägda bostadsbolaget Knivstabostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som i kommunen förvaltar runt 500 hyreslägenheter. På sex olika områden på orten hittas hyresvärdens bestånd. Kötiden hos Knivstabostäder är lång och du rekommenderas registrera dig i god tid.Privata hyresvärdar i Knivsta


Rikshem
Rikshem förvaltar radhus, låghus och punkthus i Knivsta. Utöver hyresrätter har de även två samhällsfastigheter i staden. Lägenheterna passar dig som ska bo själv, med partner eller familjen, de finns i storlek 1-4 RoK. Vakanser förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.uppsala@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Forsby Säteri Förvaltning
Forsby Säteri har några enstaka fastigheter för uthyrning. För dig som önskar bo lantligt och i hus kan detta vara något då de har villor och småhus på landet mellan Knivsta och Märsta att erbjuda. Kontakta hyresvärden om du är intresserad av boende.

Telefon: 018-341 910
E-post: info@forsbysateri.se
Hemsida: www.forsbysateri.se


MIAB Förvaltning
Fastighetsägare som har bostäder till uthyrning i Uppsala men även några enstaka i Knivsta. På Forsbyvägen i centrala Knivsta hittas fem lägenheter på vindsplan. Alla har varsin balkong med utsikt över centrum. Första och andra plan innehåller butiker och kontor.

Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se


Lansa Fastigheter
I Vrå, 3 km norr om centrala Knivsta Förvaltar Lansa en fastighet med 44 hyresrätter. Lägenheterna har hög standard, parkettgolv i hela bostaden, diskmaskin och tvättmaskin. Här återfinns 1-4 rum och kök. För att hyra en bostad behöver du fylla i en anmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se