1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Knivsta

Bevaka lediga lägenheter i Knivsta

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Knivsta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Knivsta. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Knivstas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Knivstabostäder
Knivstabostäder ägs av kommunen och är ortens allmännyttiga bostadsbolag. Hyresvärden förvaltar 491 bostadslägenheter fördelat mellan följande stadsdelar: Kvarteret Särsta, Kvarteret Gärdet, Tallbacken och Granbacken.Privata hyresvärdar i Knivsta


Rikshem
Rikshem har bostäder på Häradsvägen och Forsbyvägen i centrala Knvista. Du kan välja mellan radhus eller friliggande hus. Rikshem kan vara den hyresvärd du söker om du vill hyra ett hem med villakänsla.

Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


Forsby Säteri Förvaltning
Hyr ut ett fåtal gårdsstugor på landsbygden mellan Knivsta och Märsta. Passar utmärkt för dig som vill ha tillgång till en stor tomt och bo på landet. Hyresvärden är populär hos barnfamiljer.

Telefon: 018-341 910
E-post: info@forsbysateri.se
Hemsida: www.forsbysateri.se


MIAB Förvaltning
Liten privat hyresvärd med lägenheter på Apoteksvägen och Forsbyvägen i Knivsta. Bägge fastigheterna är centralt belägna och håller god boendestandard. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se