1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Knivsta


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Knivsta. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Knivsta som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Knivstabostäder
Det kommunägda bostadsbolaget Knivstabostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som i kommunen förvaltar runt 500 hyreslägenheter. På sex olika områden på orten hittas hyresvärdens bestånd. Kötiden hos Knivstabostäder är lång och du rekommenderas registrera dig i god tid.

Rikshem
Rikshem förvaltar radhus, låghus och punkthus i Knivsta. Utöver hyresrätter har de även två samhällsfastigheter i staden. Lägenheterna passar dig som ska bo själv, med partner eller familjen, de finns i storlek 1-4 RoK. Vakanser förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.uppsala@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Forsby Säteri Förvaltning
Forsby Säteri har några enstaka fastigheter för uthyrning. För dig som önskar bo lantligt och i hus kan detta vara något då de har villor och småhus på landet mellan Knivsta och Märsta att erbjuda. Kontakta hyresvärden om du är intresserad av boende.

Telefon: 018-341 910
E-post: info@forsbysateri.se
Hemsida: www.forsbysateri.se


MIAB Förvaltning
Fastighetsägare som har bostäder till uthyrning i Uppsala men även några enstaka i Knivsta. På Forsbyvägen i centrala Knivsta hittas fem lägenheter på vindsplan. Alla har varsin balkong med utsikt över centrum. Första och andra plan innehåller butiker och kontor.

Telefon: 018-65 67 80
E-post: info@miabforvaltning.se
Hemsida: www.miabforvaltning.se


Lansa Fastigheter
I Vrå, 3 km norr om centrala Knivsta Förvaltar Lansa en fastighet med 44 hyresrätter. Lägenheterna har hög standard, parkettgolv i hela bostaden, diskmaskin och tvättmaskin. Här återfinns 1-4 rum och kök. För att hyra en bostad behöver du fylla i en anmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771 – 330 300
E-post: anders.woodall@lansa.se
Hemsida: www.lansa.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Knivsta utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Knivsta att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Knivsta. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Knivsta?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Knivsta. Hos oss kan du se listor med alla Knivstas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.