1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Köping

Sök lediga lägenheter i Köping

I Köping finns 9 lediga lägenheter som blir inflyttningsklara under de kommande 3 månaderna. Via oss når du alla privata och kommunala hyresvärdar i Köping som kan erbjuda dig boende. Via listan nedan kan du komma i kontakt med 6 privata hyresvärdar och allmännyttan i Köping.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Köpings Bostads AB
Kommunalägd hyresvärd i Köping med 2 600 lägenheter för uthyrning. Söker hyresgäster till 6 lediga lägenheter i Köping. Du ansöker om bostad direkt på bolagets hemsida där du även kan läsa mer om varje ledig lägenhet.Privata hyresvärdar i Köping


Dyberg Fastigheter
Privatägda bostadsbolaget Dygberg Fastigheter äger 20 bostadsfastigheter med totalt 400 lägenheter för uthyrning. Har du frågor angående att hyra bostad kan du ringa till Dygberg Fastigheter.

Telefon: 08 – 744 15 00
E-post: info@dybergfastigheter.se
Hemsida: www.dybergfastigheter.se


Fastighetsbolaget Ormvråken
I Köping söker privata hyresvärden Ormvråken ofta nya hyresgäster till lediga hyreslägenheter. Lägenheter för uthyrnin finns på Sveavägen och Borgmästaregatan.

Telefon: 0221-820 28
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Hyresvärd med 4 bostadsfastigheter med totalt 68 lägenheter i Köping. Är du intresserad av att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du anger den lägenhetsstorlek du söker och om du har någon maxhyra.

Telefon: 0708-172600
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Virgatans Fastighet
Mindre fastighetsbolag med lägenheter i centrala Köping. Som litet bostadsbolag strävar man efter att snabbt kunna erbjuda hyresgäster hjälp och service vid eventuella skador på lägenheten.

Telefon: 0221-235 20
E-post: info@virgatan.se
Hemsida: www.virgatan.se


Westlén & Pehrs Fastigheter
Privatägt fatighetsbolag med en större hyresfastighet i Köping. På WPs hemsida ligger 1 ledig lägenhet ute för uthyrning i Köping.

Telefon: 08-646 28 93
E-post: info@wpfastigheter.se
Hemsida: www.wpfastigheter.se


Almerssons Hus
Liten hyresvärd med lägenheter i centrala Köping från 2 till 6 rum och kök. Ring till bolaget och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon: 070-343 86 89
E-post: stefan.almersson@koping.net
Hemsida: www.almerssons.se