1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Köping

Bevaka lediga lägenheter i Köping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Köping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Köping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Köpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Köpings Bostads AB
Kommunalägd hyresvärd i Köping med 2600 lägenheter. Du ansöker om bostad direkt på bolagets hemsida kbab.koping.sePrivata hyresvärdar i Köping


Dyberg Fastigheter
Privatägda bostadsbolaget Dygberg Fastigheter äger 20 bostadsfastigheter med totalt 400 lägenheter för uthyrning. Har du frågor angående att hyra bostad kan du ringa till Dygberg Fastigheter.

Telefon: 0735-07 05 76
E-post: info@dybergfastigheter.se
Hemsida: www.dybergfastigheter.se


Fastighetsbolaget Ormvråken
I Köping söker privata hyresvärden Ormvråken ofta nya hyresgäster till lediga hyreslägenheter. Lägenheter för uthyrning finns på Sveavägen och Borgmästaregatan.

Telefon: 0221-820 28
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Hyresvärd med 4 bostadsfastigheter med totalt 68 lägenheter i Köping. Är du intresserad av att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du anger den lägenhetsstorlek du söker och om du har någon maxhyra.

Telefon: 08-208 355
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Virgatans Fastighet
Mindre fastighetsbolag med lägenheter i centrala Köping. Som litet bostadsbolag strävar man efter att snabbt kunna erbjuda hyresgäster hjälp och service vid eventuella skador på lägenheten.

Telefon: 0221-235 20
E-post: info@virgatan.se
Hemsida: www.virgatan.se


Almerssons Hus
Liten hyresvärd med lägenheter i centrala Köping från 2 till 6 rum och kök. Ring till bolaget och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon: 070-343 86 89
E-post: stefan.almersson@koping.net
Hemsida: www.almerssons.se


Senäte
Hyresvärden Senäte äger ett hundratal lägenheter i Köping. Bostadsfastigheterna håller hög standard och merparten av alla lägenheter har balkong. Senäte tillämpar ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Adress: Scheelegatan 7, Köping
Telefon: 0221-151 21
E-post: koping@senate.se
Hemsida: www.senate.se