1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Köping

Sök lediga lägenheter i Köping

I Köping finns 11 lediga lägenheter som blir inflyttningsklara under de kommande 3 månaderna. Via oss når du alla privata och kommunala hyresvärdar i Köping som kan erbjuda dig boende. Via listan nedan kan du komma i kontakt med 6 privata hyresvärdar och allmännyttan i Köping.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Hyra
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Köpings Bostads AB
Kommunalägd hyresvärd i Köping med 2 600 lägenheter för uthyrning. Söker hyresgäster till 6 lediga lägenheter i Köping. Du ansöker om bostad direkt på bolagets hemsida där du även kan läsa mer om varje ledig lägenhet.Privata hyresvärdar i Köping


Dyberg Fastigheter
Privatägda bostadsbolaget Dygberg Fastigheter äger 20 bostadsfastigheter med totalt 400 lägenheter för uthyrning. Har du frågor angående att hyra bostad kan du ringa till Dygberg Fastigheter.

E-post info@dybergfastigheter.se
Telefon 08 – 744 15 00
Hemsida www.dybergfastigheter.se


Fastighetsbolaget Ormvråken
I Köping söker privata hyresvärden Ormvråken ofta nya hyresgäster till lediga hyreslägenheter. Lägenheter för uthyrnin finns på Sveavägen och Borgmästaregatan.

E-post info@ormvraken.se
Telefon 0221-820 28
Hemsida www.ormvraken.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Hyresvärd med 4 bostadsfastigheter med totalt 68 lägenheter i Köping. Är du intresserad av att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du anger den lägenhetsstorlek du söker och om du har någon maxhyra.

E-post thomas@lundbergfastigheter.se
Telefon 0708-172600
Hemsida www.lundbergfastigheter.se


Virgatans Fastighet
Mindre fastighetsbolag med lägenheter i centrala Köping. Som litet bostadsbolag strävar man efter att snabbt kunna erbjuda hyresgäster hjälp och service vid eventuella skador på lägenheten.

E-post info@virgatan.se
Telefon 0221-235 20
Hemsida www.virgatan.se


Westlén & Pehrs Fastigheter
Privatägt fatighetsbolag med en större hyresfastighet i Köping. På WPs hemsida ligger 1 ledig lägenhet ute för uthyrning i Köping.

Besöksadress
E-post info@wpfastigheter.se
Telefon 08-646 28 93
Hemsida www.wpfastigheter.se


Almerssons Hus
Liten hyresvärd med lägenheter i centrala Köping från 2 till 6 rum och kök. Ring till bolaget och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

E-post stefan.almersson@koping.net
Telefon 070-343 86 89
Hemsida www.almerssons.se