1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Köping

Bevaka lediga lägenheter i Köping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Köping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Köping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Köpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Köpings Bostads AB
Kommunalägd hyresvärd i Köping med 2600 lägenheter. Du ansöker om bostad direkt på bolagets hemsida kbab.koping.sePrivata hyresvärdar i Köping


Dyberg Fastigheter
Privatägda bostadsbolaget Dygberg Fastigheter äger 20 bostadsfastigheter med totalt 400 lägenheter för uthyrning. Har du frågor angående att hyra bostad kan du ringa till Dygberg Fastigheter.

Telefon: 0735-07 05 76
E-post: info@dybergfastigheter.se
Hemsida: www.dybergfastigheter.se


Fastighetsbolaget Ormvråken
I Köping söker privata hyresvärden Ormvråken ofta nya hyresgäster till lediga hyreslägenheter. Lägenheter för uthyrning finns på Sveavägen och Borgmästaregatan.

Telefon: 0221-820 28
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Hyresvärd med 4 bostadsfastigheter med totalt 68 lägenheter i Köping. Är du intresserad av att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du anger den lägenhetsstorlek du söker och om du har någon maxhyra.

Telefon: 08-208 355
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Virgatans Fastighet
Mindre fastighetsbolag med lägenheter i centrala Köping. Som litet bostadsbolag strävar man efter att snabbt kunna erbjuda hyresgäster hjälp och service vid eventuella skador på lägenheten.

Telefon: 0221-235 20
E-post: info@virgatan.se
Hemsida: www.virgatan.se


Almerssons Hus
Liten hyresvärd med lägenheter i centrala Köping från 2 till 6 rum och kök. Ring till bolaget och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon: 070-343 86 89
E-post: stefan.almersson@koping.net
Hemsida: www.almerssons.se


Senäte
Hyresvärden Senäte äger ett hundratal lägenheter i Köping. Bostadsfastigheterna håller hög standard och merparten av alla lägenheter har balkong. Senäte tillämpar ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Adress: Scheelegatan 7, Köping
Telefon: 0221-151 21
E-post: koping@senate.se
Hemsida: www.senate.se