1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Köping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Köping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Köping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Köpings Bostads AB
Kommunalt bostadsbolag med ett bestånd om cirka 2 700 lägenheter i Köping. Utöver bostäder i centralorten Köping förvaltas även lägenheter i Kolsva och Munktorp. Lägenheterna erbjuds i varierande storlekar, utföranden och lägen.

Dyberg Fastigheter
Fokuserat sitt bestånd till Mälardalsregionen där man totalt äger cirka 20 fastigheter innehållande 400 hyreslägenheter. Köping är en av flera städer där hyresvärden erbjuder hyresrätter. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du önskar bli deras kommande hyresgäst.

Telefon: 0735-07 05 76
E-post: info@dybergfastigheter.se
Hemsida: www.dybergfastigheter.se


Fastighetsbolaget Ormvråken
Äger bostadsfastigheter på Sveavägen och Borgmästaregatan i Köping. Totala beståndet uppgår till 71 hyreslägenheter. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du som bostadssökande även kan göra en generell intresseanmälan.

Telefon: 0221-820 28
E-post: info@ormvraken.se
Hemsida: www.ormvraken.se


Thomas Lundberg Fastigheter
I Köping äger denna privata hyresvärd fyra fastigheter innehållandes 68 hyreslägenheter. Samtliga fastigheter ligger på gångavstånd från centrum och merparten har balkong. Lägenheterna hittas på Sveavägen, Borgmästaregatan och Östanåsgatan.

Telefon: 076 7970648
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Almerssons Hus
Almerssons Hus är en av de mindre fastighetsägarna på orten. Beståndet är fördelat på fyra adresser i staden och består av lägenheter i storlek 2-6 rum och kök. I centrala Köping förvaltas lägenheter med en magnifik takhöjd på 3,5 meter.

Adress: Glasgatan 21, Köping
Telefon: 070-343 86 89
E-post: stefan.almersson@koping.net
Hemsida: www.almerssons.se


Sterner Stenhus Fastigheter
Förvaltar 21 lägenheter på två adresser i centrala Köping. Från bostäderna har du utmärkt läge för shopping, service och kommunikationer i orten. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 08-18 80 08
E-post: forvaltning@stenhusfastigheter.se
Hemsida: www.sternerstenhus.se


Senäte
I Köping förvaltar privata hyresvärden Senäte 21 fastigheter innehållandes hyreslägenheter. Beståndet återfinns i centrala Köping, likaväl som i områden med mer natur i omgivningarna. Bostadssökande kan anmäla sig till Senätes intressebank direkt på deras hemsida.

Adress: Scheelegatan 7, Köping
Telefon: 0221-151 21
E-post: koping@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Gästrike Fastigheter
Bestånd om 27 hyreslägenheter belägna på Glasgatan i Köping. Fastigheten består av fyra våningar och lägenheter i storlek från 2-4 rum och kök. I källaren finns garage för hyresgästerna.

Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


JKJ Förvaltning
Ett mindre privat fastighetsbolag som förvaltar en fastighet i Köping med hyreslägenheter. Fastigheten med 21 lägenheter är belägen i stadsdelen Byjorden. Kontakta hyresvärden om du söker bostad på orten.

Telefon: 076-212 51 78
E-post: info@jkjforvaltning.se
Hemsida: www.jkjforvaltning.se


Victoriahem
I Köping erbjuder Vicgtoriahem hyreslägenheter till dig som söker bostad. Lägenheterna är belägna centralt på orten med gångavstånd till stadskärnan. Vakanser läggs ut på Vicgtoriahems hemsida där du även är välkommen att göra intresseanmälan på objekt.

Adress: Tunadalsgatan 6, Köping
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Medo
Hyr ut radhuslägenheter med hög standard i Köping. Lägenheterna ligger i centrala Köping och är fyror samt femmor. Tack vare sitt läge och bostadstyp är bostäderna omtyckta av barnfamiljer. Lägenheterna har egen liten trädgård och uteplats. Även en etta förvaltas.

Telefon: 0227-128 79
E-post: info@medo.se
Hemsida: www.medo.se


Praxter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Köping. Förvaltar på orten strax över 100 lägenheter. Ett formulär finns på Praxters hemsida att fylla i för den som önskar bli deras nästa hyresgäst.

Telefon: 08-515 177 66
E-post: info@praxter.se
Hemsida: www.praxter.se


Stadskronan Fastigheter
Stradskronan Fastigheter förvaltar ett mindre bostadsbestånd i Köping. På Glasgatan återfinns hyresvärdens 10 lägenheter och 3 lokaler på orten. Lägenheterna är på 2-4 rum och kök. Läget är utmärkt för dig som önskar närhet till restauranger och butiker.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Köping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Köping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Köping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Köping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Köping. Hos oss kan du se listor med alla Köpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.