Lediga lägenheter Köpings Bostads ABKöpings Bostad är ett av landets äldsta allmännyttiga bostadsbolag. Beståndet i kommunen uppgår till cirka 2 700 lägenheter. Bolaget förvaltar även lokaler, butiker och förråd. Lägenheter erbjuds i Köping, Kolsva och Munktorp.

Majoriteten av hyresvärdens bestånd är beläget i 12 olika områden i Köping. Boenden finns att hyra i mindre ettor, marklägenheter, större etagevåningar och bostäder för äldre. För hyresgäster som fyllt 55 år och inte har hemmavarande barn erbjuds bekvämlighetsboenden där samtliga våningar nås med hiss och hyresgästerna erbjuds möjlighet till gemenskap med jämnåriga. Trygghetsboenden finns tillgängliga för hyresgäster som fyllt 70 år. Boendet innebär att du bor i en vanlig hyresrätt men ges större förutsättning till samvaro med andra och trygghet.

Om du önskar bli hyresgäst hos Köping Bostads behöver du börja med att registrera dig i hyresvärdens bostadskö vilket smidigt görs på deras hemsida. Ett kösystem tillämpas där den som har flest köpoäng erbjuds visning av bostaden som anmälts som intressant. För tillfället finns 11 lägenheter på hyresvärdens hemsida att söka.

Kontakta Köpings Bostads AB
Adress: Sveavägen 18, Köping
Telefon: 0221-250 25
E-post: info@kbab.koping.se
Hemsida: www.kbab.koping.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Köpings Bostads AB men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kbab.koping.se

Visa alla lediga lägenheter i Köping