1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kramfors

Sök lediga lägenheter i Kramfors

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kramfors. Du kan fritt söka bland de 47 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Kramfors.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Krambo Bostad
Erbjuder i Kramfors kommun närmare 2 000 hyresrätter. Beståndet är fördelat på följande tätorter i kommunen: Kramfors, Bollstabruk, Nyland, Ullånger, Lunde och Nordingrå. Du kan hitta 33 lediga lägenheter på Krambos hemsida.Privata hyresvärdar i Kramfors


Carlsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som erbjuder hyresrätter i Kramfors. Utöver lägenheter återfinns även lokaler i beståndet. Bostäderna är från 1-4 rum och kök. Om du fyller i en intresseanmälan på Carlssons hemsida återkopplar hyresvärden till dig när de har ett ledigt objekt.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Portens Fastigheter
Med målsättning att kunna hyra ut centrala bostäder för skäliga hyror erbjuder Portens Fastigheter lägenheter i ett hyreshus i Kramfors. Storleksmässigt har lägenheterna 1-3 rum och kök och är belägna på Strandgatan. Hyresgäster behöver ha en inkomst på tre gånger hyran.

Telefon: 070-589 05 43
Hemsida: www.portens.n.nu