1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kramfors

Sök lediga lägenheter i Kramfors

I Kramfors hittar du via oss 13 lediga lägenheter. Du som söker bostad i Kramfors kan söka lägenhet hos 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. Kramfors har en av landets lägsta hyresnivåer. Som bostadssökande har du många lägenheter att välja mellan.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Krambo Bostad
Krambo Bostad kan erbjuda länets lägsta hyror i jämförelse med de andra kommunala bostadsbolagen. Just nu söker man nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter. Hyrorna startar från under 2 000 kr för ettorna upp till strax över 5 000 kr för stora lägenheter.

Besöksadress Biblioteksgatan 10, 872 30 Kramfors
E-post info@krambo.se
Telefon 0612-71 77 00
Privata hyresvärdar i Kramfors


Norells Fastighetsförvaltning
I Kramfors har privata fastighetsägaren Norells 51 lägenheter för uthyrning. Fyll i en bostadsansökan på Norells hemsida där du anger vilken storlek på lägenhet som du söker (från 1 till 4 rum och kök).

E-post info@norells.net
Telefon 0620-123 45
Hemsida www.norells.net
LE Byggnads
Tar emot bostadsansökningar för att hyra lägenhet i Kramfors. Har 4 bostadsfastigheter med totalt 66 hyreslägenheter. I din ansökan kan du skriva utförligt om vilken typ av lägenhet som du söker.

E-post info@lebygg.com
Telefon 0612-71 14 10
Hemsida www.lebygg.com
Stefan Lindkvist Fastigheter
Om du vill bo i en villa kan hyresvärden Stefan Lindkvist Fastigheter vara den fastighetsägare som du söker. Här kan du hyra villor i centrala Kramfors.

E-post lindkvistfastigheter@hotmail.com
Telefon 072-5554144
Hemsida www.stefanlindkvistfastigheter.se