1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kramfors

Bevaka lediga lägenheter i Kramfors

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kramfors samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kramfors. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kramfors hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Krambo Bostad
Erbjuder i Kramfors kommun närmare 2 000 hyresrätter. Beståndet är fördelat på följande tätorter i kommunen: Kramfors, Bollstabruk, Nyland, Ullånger, Lunde och Nordingrå. Du kan hitta 41 lediga lägenheter på Krambos hemsida.Privata hyresvärdar i Kramfors


Carlsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som erbjuder hyresrätter i Kramfors. Utöver lägenheter återfinns även lokaler i beståndet. Bostäderna är från 1-4 rum och kök. Om du fyller i en intresseanmälan på Carlssons hemsida återkopplar hyresvärden till dig när de har ett ledigt objekt.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Portens Fastigheter
Med målsättning att kunna hyra ut centrala bostäder för skäliga hyror erbjuder Portens Fastigheter lägenheter i ett hyreshus i Kramfors. Storleksmässigt har lägenheterna 1-3 rum och kök och är belägna på Strandgatan. Hyresgäster behöver ha en inkomst på tre gånger hyran.

Telefon: 070-589 05 43
Hemsida: www.portens.n.nu