1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kramfors


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kramfors. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kramfors som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Krambo Bostad
Erbjuder i Kramfors kommun närmare 2 000 hyresrätter. Beståndet är fördelat på följande tätorter i kommunen: Kramfors, Bollstabruk, Nyland, Ullånger, Lunde och Nordingrå. Du kan hitta 18 lediga lägenheter på Krambos hemsida.

Carlsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som erbjuder hyresrätter i Kramfors. Utöver lägenheter återfinns även lokaler i beståndet. Bostäderna är från 1-4 rum och kök. Om du fyller i en intresseanmälan på Carlssons hemsida återkopplar hyresvärden till dig när de har ett ledigt objekt.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Portens Fastigheter
Med målsättning att kunna hyra ut centrala bostäder för skäliga hyror erbjuder Portens Fastigheter lägenheter i ett hyreshus i Kramfors. Storleksmässigt har lägenheterna 1-3 rum och kök och är belägna på Strandgatan. Hyresgäster behöver ha en inkomst på tre gånger hyran.

Telefon: 070-589 05 43
Hemsida: www.portens.n.nuHur hittar jag privata hyresvärdar i Kramfors utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kramfors att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kramfors. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kramfors?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kramfors. Hos oss kan du se listor med alla Kramforss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.