1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristianstad

Bevaka lediga lägenheter i Kristianstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kristianstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kristianstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Kvinnlig bussförare söker 3 rums lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 100 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kristianstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kristianstadsbyggen
Den kommunala hyresvärden Kristianstadsbyggen är utan tvekan den fastighetsägare med störst bestånd i kommunen. Kristianstadsbyggen har närmare 9 000 lägenheter. De tillhandahåller vanliga hyresrätter, studentlägenheter, senior- och trygghetsboenden.Privata hyresvärdar i Kristianstad


Victoria Park
Kristianstads största privata hyresvärd med hundratals lägenheter runt om i staden. Söker hyresgäster till 2 vakanta lägenheter. Registrerade bostadssökande får e-mail direkt när lediga lägenheter publiceras.

Adress: Björkvägen 1 B, Kristianstad
Telefon: 010 20 93 900
E-post: kristianstad@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Dahlqvists Fastighetsförvaltning
I centrala delarna av Kristianstad har Dahlqvists Fastighetsförvaltning ett lägenhetsbestånd. Bostäderna är från 1-5 RoK. Hyresvärden använder sig inte av någon bostadskö utan vakanser publiceras på deras hemsida där du behöver ansöka på respektive lägenhet.

Adress: Döbelnsgatan 9, Kristianstad
Telefon: 044-18 27 50
E-post: info@dafab.se
Hemsida: www.dafab.se


Sydkusten Fastigheter
Förvaltar 38 hyresrätter i Kristianstads stadskärna. Lägenheterna har ett till fyra rum och kök med perfekt läge för att njuta av den vackra staden. Man erbjuder även bostäder, bland annat i markplan med trädgård, i närliggande tätorter.

Adress: Västra Storgatan 21, Kristianstad
Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Hyresbostäder i Malmö
Hyresbostäder i Malmö förvaltar ett stort antal lägenheter i Kristianstad. Majoriteten av fastigheterna är centralt belägna. Strax utanför centrum erbjuder de nyproducerade lägenheter som färdigställdes 2018. För dig över 55 år har de 58 lägenheter i flerfamiljshus.

Telefon: 040-306676
E-post: info@hyresbostader.net
Hemsida: www.hbim.se


Areskougs Fastigheter
Familjeföretag med bestånd i Kristianstad. Tre fastigheter med lägenheter belägna på Sjöcronas gata och Vasagatan i stadskärnan. Samtliga fastigheter är kulturklassade och har mysiga innergårdar med grönt och bänkar där du som hyresgäst kan njuta av tillvaron.

Adress: Sjöcronas Gata 12B, Kristianstad
Telefon: 044 - 21 33 80
E-post: info@areskougsfastigheter.se
Hemsida: www.areskougsfastigheter.se


K-Fastigheter
K-Fastigheter producerar och förvaltar toppmoderna lägenheter med hög standard i Kristianstad. Hyresvärden bygger just nu ytterligare 123 attraktiva hyreslägenheter. Man har både lägenheter i markplan och hyreshus. K-Fastigheter tillämpar ett flexibelt kösystem.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Christianstads Fastighet
Det privatägda fastighetsbolaget Christianstads Fastighet har koncentrerat sitt bestånd till Kristianstad där både ägar- och hyreslägenheter erbjuds. De 39 hyresbostäderna har 2-3 rum och kök och överst i fastigheten finns tre stycken Penthouselägenheter.

Adress: Lasarettsboulevarden 18, Kristianstad
E-post: cfast@cfast.se
Hemsida: www.cfast.se


Hovby Fastigheter
Hyresvärd med 18 bostadsfastigheter med totalt cirka 100 hyresrätter i Kristianstad. Hovby Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer den bostadssökande som lämnar den bästa ansökan. Gör en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig om ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Salixvägen 6 A, Kristianstad
Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


PA Fastigheter
Litet fastighetsbolag med lägenheter på Arkelstorpsvägen, Fröknegårdsvägen, Skyttevägen och Soldatvägen. Planerar att bygga nya lägenheter. Tar gärna emot din intresseanmälan för att hyra bostad på deras hemsida.

Telefon: 0708-940708
E-post: info@pafastigheter.se
Hemsida: www.pafastigheter.se


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjeägt fastighetsbolag i tredje generationen med fastigheter i Skåne och Blekinge. Hyreslägenheterna är belägna i centrala staden samt utkanten. Du kan på hyresvärdens hemsida registrera dig för att göra intresseanmälningar på lediga bostäder.

Adress: Döbelnsgatan 10, Kristianstad
Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Brönnalyckan
Familjeägd hyresvärd med ett mindre bestånd av lägenheter i centrala Kristianstad. Alla hyresrätter har egen tvättmaskin och torktumlare. I månadshyran ingår ett grundutbud av kabel-TV från ComHem.

Adress: Södra Kaserngatan 9, Kristianstad
Telefon: 0709-10 53 01
E-post: info@bronnalyckan.se
Hemsida: www.bronnalyckan.se


Komper
Som hyresvärd har man målsättningen att hyra ut tilltalande hyreslägenheter i Kristianstad. De 50 lägenheterna i beståndet har mellan 1 och 5 RoK. Några av bostäderna är utrustade med kakelugn som ökar mysfaktorn. På hemsidan kan du göra en intresseanmälan.

Adress: Tyggårdsgatan 1, Kristianstad
Telefon: 070 - 910 53 02
E-post: info@komper.eu
Hemsida: www.komper.eu


Skorphults Fastigheter
I centralt läge i stadsdelen Vilan i Kristianstad förvaltar Skorphults Fastigheter 11 hyresrätter. Minsta lägenheten är 1 ROK om 35 kvm och den största 4 ROK om 80 kvm. Alla hyresgäster har tillgång till parkeringsplats utanför fastigheten.

Telefon: 070 - 555 32 73
E-post: victor@pathos.se
Hemsida: www.skorphultsfastigheter.se


Invectus
Bygg- och fastighetsbolag med fokus på Kristianstad och närliggande mindre orter. I centrala Kristianstad erbjuder man lägenheter på attraktiva adresser nära stadens utbud av service. Lediga lägenheter publiceras direkt på Invectus hemsida.

Adress: Västra Boulevarden 41, Kristianstad
Telefon: 044-21 91 91
E-post: info@invectus.net
Hemsida: www.invectus.net


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar strax över 250 hyreslägenheter i Kristianstad. Lägenheter finns från små ettor väl lämpade för ensamhushållet upp till femrumslägenheter passande för barnfamiljer. På hyresvärdens hemsida kan du genom att fylla i ett formulär visa att du söker bostad.

Telefon: 0456 - 156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Gauffinska Gården Fastigheter
I centrala Kristianstad har vi vackra Gauffinska Gården som är ett kulturminne. Vi hittar här lägenheter från 35 till 200 kvm. De senaste åren har majoriteten av lägenheterna renoverats. Kontakta hyresvärden via mail eller telefon om du är intresserad av en lägenhet.

Telefon: 070-5355074
E-post: mail@twetman.com
Hemsida: www.gauffinskagarden.se


Brinova
I Kristianstad har Brinova ett utbud av hyresrätter. I Beståndet finns både enplansvillor, parhus och nyproducerade lägenheter. De nybyggda bostäderna har 1-3RoK, hög standard med diskmaskin och helkaklade badrum. För barnen finns en lekplats på innergården.

Adress: Björkhemsvägen 15D, Kristianstad
Telefon: 044 – 781 19 00
E-post: sofia.gustavsson@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


HSB Skåne
HSB Skåne har i Kristianstad ett fastighetsbestånd på 198 hyresrätter. Samtliga ligger i centrala delarna av staden. I beståndet hittar du både marklägenheter, våningshus och äldre fastigheter. Under 2017 färdigställdes nyproducerade radhus med hyresrätter i Hammarslund.

Telefon: 046-210 84 23
E-post: hyresratt-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/kristianstad/


Studentbostäder i Sverige
Fastighetsägare med studentlägenheter i Kristianstad nära universitetet och högskolan. Bostäderna har 1 rum och kök på 29 respektive 34 kvm. Som boende i dessa lägenheter betalar du ingen hyra under juni och juli.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se