1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristianstad

Alla lediga lägenheter i Kristianstad

I Kristianstad finns ett stort antal privata hyresvärdar som kan erbjuda dig hyreslägenheter. Även hos det kommunala bostadsbolaget finns många lediga lägenheter för uthyrning. I Kristianstad finns ingen allmän bostadskö men det är ändå enkelt att bli erbjuden att få hyra lägenhet. Via oss når du 14 privata hyresvärdar i Kristianstad som tillsammans med det kommunala bostadsbolaget just nu söker nya hyresgäster till 53 lediga lägenheter.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Musikpedagog söker 1-3 rum centralt city
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 8000 kr

Handbollsspelare söker lägenhet i Kristianstad med omnejd.
Sökes: Förstahand | 35 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Visar 14 av 15 | Visa alla

Kristianstadsbyggen
Ingen annan hyresvärd kan mäta sig med antalet lägenheter som förvaltas av Kristianstadsbyggen. Med 8 900 lägenheter för uthyrning är denna kommunalägda hyresvärd ortens största fastighetsägare. Just nu söker man många nya hyresgäster till lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kristianstad


Sölvedals Förvaltning
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter längsmed Västra Storgatan och Vallgatan i centrala Kristianstad. I samtliga lägenheter ingår ett grundutbud av TV-kanaler från Comhem. Sölvedals Förvaltning kan erbjuda en- till femrumslägenheter i Kristianstad.

Telefon: 0456 - 156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Dahlqvists Fastighetsförvaltning
Dahlqvists Fastighetsförvaltning har hyresrätter i centrala Kristianstad och i bostadsområdena Söder och på Östermalm. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Döbelnsgatan 9, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044-18 27 50
E-post: info@dafab.se
Hemsida: www.dafab.se


Contentus
Hyresvärd med tillväxtambition i Kristianstad, har nyligen färdigställt nybyggnation av en stor hyresfastighet. Äger därutöver sedan tidigare 30 lägenheter för uthyrning i Kristianstad.

Telefon: 0411-727 75
E-post: info@contentus.se
Hemsida: www.contentus.se


Sydkusten Fastigheter
Förvaltar ett dussintal lägenheter (1-3 Rok) i centrala Kristianstad. Är du intresserad av att hyra skickar du in en bostadsansökan. Ange din maxhyra och önskad lägenhetsstorlek så kontaktar hyresvärden dig när en vakant lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Västra Storgatan 21, Kristianstad
Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Hyresbostäder i Malmö
Bostadsbolaget Hyresbostäder i Malmö har lägenheter inte enbart i Malmö utan har genom expansion även växt till att bli en betydelsefull privat aktör på hyresmarknaden i Kristianstad. Merparten av lägenheterna är lokaliserade på Östra Storgatan i Kristianstad.

Telefon: 040-306676
E-post: info@hyresbostader.net
Hemsida: www.hbim.se


Areskougs Fastigheter
Familjeföretag i 4e generation som sätter stort värde i att vårda och förvalta sina fastigheter. Äger 4 stora hyresfastigheter i centrala lägen. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Västra Storgatan 18, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044 - 21 33 80
E-post: areskougs.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.areskougsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Kristianstad förvaltar K-Fastigheter 100 moderna hyresrätter. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, helkaklade badrum samt granitskivor i köket. Hyresrätter hos K-Fastigheter har en standard som motsvarar eller överstiger bostadsrättens bekvämligheter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Tornet
Många fina (22 stycken) hyresfastigheter med bra lägen i Kristianstad. Bygger förnärvarande nya lägenheter på Rydebäcks Stationsgata. Tornet satsar stort på nybyggnation och har som målsättning att bygga minst 500 nya hyresrätter varje år.

Telefon: 040-614 26 80
E-post: info@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Hovby Fastigheter
Hyresvärd med 18 bostadsfastigheter med totalt cirka 100 hyresrätter i Kristianstad. Hovby Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer den bostadssökande som lämnar den bästa ansökan. Gör en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig om ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Salixvägen 6 A, Kristianstad
Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


PA Fastigheter
Litet fastighetsbolag med lägenheter på Arkelstorpsvägen, Fröknegårdsvägen, Skyttevägen och Soldatvägen. Planerar att bygga nya lägenheter. Tar gärna emot din intresseanmälan för att hyra bostad på deras hemsida.

Adress: Box 588, 291 26 Kristianstad
Telefon: 0709-961508
E-post: info@pafastigheter.se
Hemsida: www.pafastigheter.se


Byggnads AB Bröderna Persson
Söker hyresgäster som är intresserad av att bli långvariga och trogna hyresgäster. Lägenheterna ligger i såväl centrum som i utkanten av Kristianstad. Har även lägenheter i Sölvesborg och Ystad.

Adress: Döbelnsgatan 10, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Komper
Lägenheter på Kanalgatan och Lagmansgatan i Kristianstad. Komper är en liten hyresvärd med bara ett par hyresfastigheter på orten. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan som placerar dig i bolagets kö för blivande hyresgäster.

Adress: Box 129, 291 22 Kristianstad
Telefon: 070 - 910 53 02
E-post: info@komper.eu
Hemsida: www.komper.eu


Invectus
Privat fastighetsägare med ett flertal bostadsfastigheter på centrala adresser i Kristianstad samt i närliggande småorter. Från fastigheterna i Kristianstad är det kort avstånd till centrum varvid hyresgästerna ofta väljer cykeln framför bilen.

Adress: Västra Boulevarden 41 (besök endast efter tidsbokning), Kristianstad
Telefon: 044-21 91 91
E-post: info@invectus.net
Hemsida: www.invectus.net