1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristianstad

Alla lediga lägenheter i Kristianstad

I Kristianstad finns ett stort antal privata hyresvärdar som kan erbjuda dig hyreslägenheter. Även hos det kommunala bostadsbolaget finns många lediga lägenheter för uthyrning. I Kristianstad finns ingen allmän bostadskö men det är ändå enkelt att bli erbjuden att få hyra lägenhet. Via oss når du 16 privata hyresvärdar i Kristianstad som tillsammans med det kommunala bostadsbolaget just nu söker nya hyresgäster till 39 lediga lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Tilsvidare anställd montör söker en 1 eller 2 i kristianstad
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Pensionspar med god ekonomi
Sökes: Förstahand | 90 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Kristianstadsbyggen
Ingen annan hyresvärd kan mäta sig med antalet lägenheter som förvaltas av Kristianstadsbyggen. Med 8 900 lägenheter för uthyrning är denna kommunalägda hyresvärd ortens största fastighetsägare. Just nu söker man nya hyresgäster till 12 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kristianstad


Victoria Park
Kristianstads största privata hyresvärd med hundratals lägenheter runt om i staden. Söker hyresgäster till 2 vakanta lägenheter. Registrerade bostadssökande får e-mail e-mail direkt när lediga lägenheter läggs ut.

Adress: Björkhemsvägen 15D, Kristianstad
Telefon: 044-20 63 60
E-post: kristianstad@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Dahlqvists Fastighetsförvaltning
Dahlqvists Fastighetsförvaltning har hyresrätter i centrala Kristianstad och i bostadsområdena Söder och på Östermalm. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök.

Adress: Döbelnsgatan 9, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044-18 27 50
E-post: info@dafab.se
Hemsida: www.dafab.se


Sydkusten Fastigheter
Förvaltar ett dussintal lägenheter (1-3 Rok) i centrala Kristianstad. Är du intresserad av att hyra skickar du in en bostadsansökan. Ange din maxhyra och önskad lägenhetsstorlek så kontaktar hyresvärden dig när en vakant lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Västra Storgatan 21, Kristianstad
Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Hyresbostäder i Malmö
Bostadsbolaget Hyresbostäder i Malmö har lägenheter inte enbart i Malmö utan har genom expansion även växt till att bli en betydelsefull privat aktör på hyresmarknaden i Kristianstad. Merparten av lägenheterna är lokaliserade på Östra Storgatan i Kristianstad.

Telefon: 040-306676
E-post: info@hyresbostader.net
Hemsida: www.hbim.se


Areskougs Fastigheter
Familjeföretag i 4e generation som sätter stort värde i att vårda och förvalta sina fastigheter. Äger 4 stora hyresfastigheter i centrala lägen. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Sjöcronas Gata 12B, Kristianstad
Telefon: 044 - 21 33 80
E-post: info@areskougsfastigheter.se
Hemsida: www.areskougsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Kristianstad förvaltar K-Fastigheter 100 moderna hyresrätter. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, helkaklade badrum samt granitskivor i köket. Hyresrätter hos K-Fastigheter har en standard som motsvarar eller överstiger bostadsrättens bekvämligheter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Christianstads Fastighet
Christianstads Fastighet är en liten hyresvärd med fullt fokus på Kristianstad. Hyreslägenheterna ligger i korsningen Lasarettsboulevarden - Snapphanevägen. I fastighetens källare finns gemensamhetslokaler inklusive bastu för hyresgästerna.

Adress: Lasarettsboulevarden 18, Kristianstad
E-post: cfast@cfast.se
Hemsida: www.cfast.se


Hovby Fastigheter
Hyresvärd med 18 bostadsfastigheter med totalt cirka 100 hyresrätter i Kristianstad. Hovby Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer den bostadssökande som lämnar den bästa ansökan. Gör en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig om ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Salixvägen 6 A, Kristianstad
Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


PA Fastigheter
Litet fastighetsbolag med lägenheter på Arkelstorpsvägen, Fröknegårdsvägen, Skyttevägen och Soldatvägen. Planerar att bygga nya lägenheter. Tar gärna emot din intresseanmälan för att hyra bostad på deras hemsida.

Adress: Box 588, 291 26 Kristianstad
Telefon: 0708-940708
E-post: info@pafastigheter.se
Hemsida: www.pafastigheter.se


Byggnads AB Bröderna Persson
Söker hyresgäster som är intresserad av att bli långvariga och trogna hyresgäster. Lägenheterna ligger i såväl centrum som i utkanten av Kristianstad. Har även lägenheter i Sölvesborg och Ystad.

Adress: Döbelnsgatan 10, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Krebo
Nära Högskolan Kristianstad förvaltar Krebo studentbostäder i storlek från 29-34 kvm. Alla lägenheter har eget badrum samt kök med spishäll. Hyresgäster har därutöver tillgång till förråd samt parkeringsplats.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Brönnalyckan
Familjeägd hyresvärd med ett mindre bestånd av lägenheter i centrala Kristianstad. Alla hyresrätter har egen tvättmaskin och torktumlare. I månadshyran ingår ett grundutbud av kabel-TV från ComHem.

Adress: Tivoligatan 9, Kristianstad
Telefon: 0709-10 53 01
E-post: info@bronnalyckan.se
Hemsida: www.bronnalyckan.se


Komper
Lägenheter på Kanalgatan och Lagmansgatan i Kristianstad. Komper är en liten hyresvärd med bara ett par hyresfastigheter på orten. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan som placerar dig i bolagets kö för blivande hyresgäster.

Adress: Box 129, 291 22 Kristianstad
Telefon: 070 - 910 53 02
E-post: info@komper.eu
Hemsida: www.komper.eu


Skorphults Fastigheter
I centralt läge i stadsdelen Vilan i Kristianstad förvaltar Skorphults Fastigheter 11 hyresrätter. Minsta lägenheten är 1 ROK om 35 kvm och den största 4 ROK om 80 kvm. Alla hyresgäster har tillgång till parkeringsplats utanför fastigheten.

Telefon: 070 - 555 32 73
Hemsida: www.skorphultsfastigheter.se


Invectus
Privat fastighetsägare med ett flertal bostadsfastigheter på centrala adresser i Kristianstad samt i närliggande småorter. Från fastigheterna i Kristianstad är det kort avstånd till centrum varvid hyresgästerna ofta väljer cykeln framför bilen.

Adress: Västra Boulevarden 41 (besök endast efter tidsbokning), Kristianstad
Telefon: 044-21 91 91
E-post: info@invectus.net
Hemsida: www.invectus.net


Sölvedals Förvaltning
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter längsmed Västra Storgatan och Vallgatan i centrala Kristianstad. I samtliga lägenheter ingår ett grundutbud av TV-kanaler från Comhem. Sölvedals Förvaltning kan erbjuda en- till femrumslägenheter i Kristianstad.

Telefon: 0456 - 156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se