1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristianstad

Bevaka lediga lägenheter i Kristianstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kristianstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kristianstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Vi vill bo i en cetrum
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kristianstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kristianstadsbyggen
Den kommunala hyresvärden Kristianstadsbyggen är utan tvekan den fastighetsägare med störst bestånd i kommunen. Kristianstadsbyggen har närmare 9 000 lägenheter. De tillhandahåller vanliga hyresrätter, studentlägenheter, senior- och trygghetsboenden.Privata hyresvärdar i Kristianstad


Victoria Park
Kristianstads största privata hyresvärd med hundratals lägenheter runt om i staden. Söker hyresgäster till 11 vakanta lägenheter. Registrerade bostadssökande får e-mail direkt när lediga lägenheter publiceras.

Adress: Björkvägen 1 B, Kristianstad
Telefon: 010 20 93 900
E-post: kristianstad@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Dahlqvists Fastighetsförvaltning
I centrala delarna av Kristianstad har Dahlqvists Fastighetsförvaltning ett lägenhetsbestånd. Bostäderna är från 1-5 RoK. Hyresvärden använder sig inte av någon bostadskö utan vakanser publiceras på deras hemsida där du behöver ansöka på respektive lägenhet.

Adress: Döbelnsgatan 9, Kristianstad
Telefon: 044-18 27 50
E-post: info@dafab.se
Hemsida: www.dafab.se


Sydkusten Fastigheter
Förvaltar ett dussintal lägenheter (1-3 Rok) i centrala Kristianstad. Är du intresserad av att hyra skickar du in en bostadsansökan. Ange din maxhyra och önskad lägenhetsstorlek så kontaktar hyresvärden dig när en vakant lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Västra Storgatan 21, Kristianstad
Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Hyresbostäder i Malmö
Hyresbostäder i Malmö förvaltar ett stort antal lägenheter i Kristianstad. Majoriteten av fastigheterna är centralt belägna. Strax utanför centrum erbjuder de nyproducerade lägenheter som färdigställdes 2018. För dig över 55 år har de 58 lägenheter i flerfamiljshus.

Telefon: 040-306676
E-post: info@hyresbostader.net
Hemsida: www.hbim.se


Areskougs Fastigheter
Familjeföretag med bestånd i Kristianstad. Tre fastigheter med lägenheter belägna på Sjöcronas gata och Vasagatan i stadskärnan. Samtliga fastigheter är kulturklassade och har mysiga innergårdar med grönt och bänkar där du som hyresgäst kan njuta av tillvaron.

Adress: Sjöcronas Gata 12B, Kristianstad
Telefon: 044 - 21 33 80
E-post: info@areskougsfastigheter.se
Hemsida: www.areskougsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Kristianstad förvaltar K-Fastigheter 100 moderna hyresrätter. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, helkaklade badrum samt granitskivor i köket. Hyresrätter hos K-Fastigheter har en standard som motsvarar eller överstiger bostadsrättens bekvämligheter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Christianstads Fastighet
Christianstads Fastighet är en liten hyresvärd med fullt fokus på Kristianstad. Hyreslägenheterna ligger i korsningen Lasarettsboulevarden - Snapphanevägen. I fastighetens källare finns gemensamhetslokaler inklusive bastu för hyresgästerna.

Adress: Lasarettsboulevarden 18, Kristianstad
E-post: cfast@cfast.se
Hemsida: www.cfast.se


Hovby Fastigheter
Hyresvärd med 18 bostadsfastigheter med totalt cirka 100 hyresrätter i Kristianstad. Hovby Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer den bostadssökande som lämnar den bästa ansökan. Gör en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig om ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Salixvägen 6 A, Kristianstad
Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


PA Fastigheter
Litet fastighetsbolag med lägenheter på Arkelstorpsvägen, Fröknegårdsvägen, Skyttevägen och Soldatvägen. Planerar att bygga nya lägenheter. Tar gärna emot din intresseanmälan för att hyra bostad på deras hemsida.

Telefon: 0708-940708
E-post: info@pafastigheter.se
Hemsida: www.pafastigheter.se


Byggnads AB Bröderna Persson
Söker hyresgäster som är intresserad av att bli långvariga och trogna hyresgäster. Lägenheterna ligger i såväl centrum som i utkanten av Kristianstad. Har även lägenheter i Sölvesborg och Ystad.

Adress: Döbelnsgatan 10, Kristianstad
Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Brönnalyckan
Familjeägd hyresvärd med ett mindre bestånd av lägenheter i centrala Kristianstad. Alla hyresrätter har egen tvättmaskin och torktumlare. I månadshyran ingår ett grundutbud av kabel-TV från ComHem.

Adress: Södra Kaserngatan 9, Kristianstad
Telefon: 0709-10 53 01
E-post: info@bronnalyckan.se
Hemsida: www.bronnalyckan.se


Komper
Lägenheter på Kanalgatan och Lagmansgatan i Kristianstad. Komper är en liten hyresvärd med bara ett par hyresfastigheter på orten. Om du vill kan du lämna en intresseanmälan som placerar dig i bolagets kö för blivande hyresgäster.

Adress: Tyggårdsgatan 1, Kristianstad
Telefon: 070 - 910 53 02
E-post: info@komper.eu
Hemsida: www.komper.eu


Skorphults Fastigheter
I centralt läge i stadsdelen Vilan i Kristianstad förvaltar Skorphults Fastigheter 11 hyresrätter. Minsta lägenheten är 1 ROK om 35 kvm och den största 4 ROK om 80 kvm. Alla hyresgäster har tillgång till parkeringsplats utanför fastigheten.

Telefon: 070 - 555 32 73
E-post: victor@pathos.se
Hemsida: www.skorphultsfastigheter.se


Invectus
Privat fastighetsägare med ett flertal bostadsfastigheter på centrala adresser i Kristianstad samt i närliggande småorter. Från fastigheterna i Kristianstad är det kort avstånd till centrum varvid hyresgästerna ofta väljer cykeln framför bilen.

Adress: Västra Boulevarden 41, Kristianstad
Telefon: 044-21 91 91
E-post: info@invectus.net
Hemsida: www.invectus.net


Sölvedals Förvaltning
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter längsmed Västra Storgatan och Vallgatan i centrala Kristianstad. I samtliga lägenheter ingår ett grundutbud av TV-kanaler från Comhem. Sölvedals Förvaltning äger en- till femrumslägenheter i Kristianstad.

Telefon: 0456 - 156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Gauffinska Gården Fastigheter
I centrala Kristianstad har vi vackra Gauffinska Gården som är ett kulturminne. Vi hittar här lägenheter från 35 till 200 kvm. De senaste åren har majoriteten av lägenheterna renoverats. Kontakta hyresvärden via mail eller telefon om du är intresserad av en lägenhet.

Telefon: 070-5355074
E-post: mail@twetman.com
Hemsida: www.gauffinskagarden.se


Brinova
I Kristianstad har Brinova ett utbud av hyresrätter. I Beståndet finns både enplansvillor, parhus och nyproducerade lägenheter. De nybyggda bostäderna har 1-3RoK, hög standard med diskmaskin och helkaklade badrum. För barnen finns en lekplats på innergården.

Adress: Björkhemsvägen 15D, Kristianstad
Telefon: 044 – 781 19 00
E-post: sofia.gustavsson@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


HSB Skåne
HSB Skåne har i Kristianstad ett fastighetsbestånd på 198 hyresrätter. Samtliga ligger i centrala delarna av staden. I beståndet hittar du både marklägenheter, våningshus och äldre fastigheter. Under 2017 färdigställdes nyproducerade radhus med hyresrätter i Hammarslund.

Telefon: 046-210 84 23
E-post: hyresratt-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/kristianstad/


Studentbostäder i Sverige
Fastighetsägare med studentlägenheter i Kristianstad nära universitetet och högskolan. Bostäderna har 1 rum och kök på 29 respektive 34 kvm. Som boende i dessa lägenheter betalar du ingen hyra under juni och juli.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se