1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kristianstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kristianstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kristianstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kristianstadsbyggen
Den kommunala hyresvärden Kristianstadsbyggen är utan tvekan den fastighetsägare med störst bestånd i kommunen. Kristianstadsbyggen har närmare 9 000 lägenheter. De tillhandahåller vanliga hyresrätter, studentlägenheter, senior- och trygghetsboenden.

Victoria Park
Victoria Park har ett bestånd på cirka 580 hyreslägenheter i Kristianstad. Övervägande del av bostäderna återfinns i centrala delarna av staden. För att kunna ansöka om en av Victoria Parks moderna lägenheter behöver du registrera dig på deras hemsida.

Adress: Björkvägen 1 B, Kristianstad
Telefon: 010 20 93 900
E-post: kristianstad@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Dahlqvists Fastighetsförvaltning
I centrala delarna av Kristianstad har Dahlqvists Fastighetsförvaltning ett lägenhetsbestånd. Bostäderna är från 1-5 RoK. Hyresvärden använder sig inte av någon bostadskö utan vakanser publiceras på deras hemsida där du behöver ansöka på respektive lägenhet.

Adress: Döbelnsgatan 9, Kristianstad
Telefon: 044-18 27 50
E-post: info@dafab.se
Hemsida: www.dafab.se


Sydkusten Fastigheter
Förvaltar 38 hyresrätter i Kristianstads stadskärna. Lägenheterna har ett till fyra rum och kök med perfekt läge för att njuta av den vackra staden. Man erbjuder även bostäder, bland annat i markplan med trädgård, i närliggande tätorter.

Adress: Västra Storgatan 21, Kristianstad
Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Hyresbostäder i Malmö
Hyresbostäder i Malmö förvaltar ett stort antal lägenheter i Kristianstad. Majoriteten av fastigheterna är centralt belägna. Strax utanför centrum erbjuder de nyproducerade lägenheter som färdigställdes 2018. För dig över 55 år har de 58 lägenheter i flerfamiljshus.

Telefon: 040-306676
E-post: info@hyresbostader.net
Hemsida: www.hbim.se


Areskougs Fastigheter
Familjeföretag med bestånd i Kristianstad. Tre fastigheter med lägenheter belägna på Sjöcronas gata och Vasagatan i stadskärnan. Samtliga fastigheter är kulturklassade och har mysiga innergårdar med grönt och bänkar där du som hyresgäst kan njuta av tillvaron.

Adress: Sjöcronas Gata 12B, Kristianstad
Telefon: 044 - 21 33 80
E-post: info@areskougsfastigheter.se
Hemsida: www.areskougsfastigheter.se


K-Fastigheter
K-Fastigheter producerar och förvaltar toppmoderna lägenheter med hög standard i Kristianstad. Hyresvärden bygger just nu ytterligare 123 attraktiva hyreslägenheter. Man har både lägenheter i markplan och hyreshus. K-Fastigheter tillämpar ett flexibelt kösystem.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Christianstads Fastighet
Det privatägda fastighetsbolaget Christianstads Fastighet har koncentrerat sitt bestånd till Kristianstad där både ägar- och hyreslägenheter erbjuds. De 39 hyresbostäderna har 2-3 rum och kök och överst i fastigheten finns tre stycken Penthouselägenheter.

Adress: Lasarettsboulevarden 18, Kristianstad
E-post: cfast@cfast.se
Hemsida: www.cfast.se


Hovby Fastigheter
I Kristianstad har Hovby Fastigheter runt 170 hyreslägenheter för privatpersoner. Lägenheterna är fördelade mellan 19 fastigheter i centrala delarna av staden eller strax utanför. Förutom vanliga hyresrätter erbjuds enstaka bostäder i markplan.

Adress: Salixvägen 6 A, Kristianstad
Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


PA Fastigheter
Fördelat på fyra fastigheter och adresser har PA Fastigheter 15 hyreslägenheter för privatpersoner. Storleken varierar från mindre studentrum upp till femrumslägenheter. Bostäderna håller hög standard med kakel/klinker i badrum och diskmaskin i köket.

Telefon: 0708-940708
E-post: info@pafastigheter.se
Hemsida: www.pafastigheter.se


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjeägt fastighetsbolag i tredje generationen med fastigheter i Skåne och Blekinge. Hyreslägenheterna är belägna i centrala staden samt utkanten. Du kan på hyresvärdens hemsida registrera dig för att göra intresseanmälningar på lediga bostäder.

Adress: Döbelnsgatan 10, Kristianstad
Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Brönnalyckan
Privat hyresvärd med fokus på Kristianstad där men erbjuder uthyrning av lokaler och lägenheter. Bostadsbeståndet uppgår till nio lägenheter belägna i stadskärnan på Östra Storgatan, Södra Kaserngatan och Östra Vallgatan. Har lägenheter upp till 7 rum och kök.

Adress: Södra Kaserngatan 9, Kristianstad
Telefon: 0709-10 53 01
E-post: info@bronnalyckan.se
Hemsida: www.bronnalyckan.se


Komper
Som hyresvärd har man målsättningen att hyra ut tilltalande hyreslägenheter i Kristianstad. De 50 lägenheterna i beståndet har mellan 1 och 5 RoK. Några av bostäderna är utrustade med kakelugn som ökar mysfaktorn. På hemsidan kan du göra en intresseanmälan.

Adress: Tyggårdsgatan 1, Kristianstad
Telefon: 070 - 910 53 02
E-post: info@komper.eu
Hemsida: www.komper.eu


Invectus
Bygg- och fastighetsbolag med fokus på Kristianstad och närliggande mindre orter. I centrala Kristianstad erbjuder man lägenheter på attraktiva adresser nära stadens utbud av service. Lediga lägenheter publiceras direkt på Invectus hemsida.

Adress: Västra Boulevarden 41, Kristianstad
Telefon: 044-21 91 91
E-post: info@invectus.net
Hemsida: www.invectus.net


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar strax över 250 hyreslägenheter i Kristianstad. Lägenheter finns från små ettor väl lämpade för ensamhushållet upp till femrumslägenheter passande för barnfamiljer. På hyresvärdens hemsida kan du genom att fylla i ett formulär visa att du söker bostad.

Telefon: 0456 - 156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Skorphults Fastigheter
Hos Skorphults Fastigheter kan du hyra en lägenheter i stadsdelen Vilan vilket ger dig perfekt utgångsläge för kommunikationer och övrig service. Bostäder från 1-4 rum kan hyras. De 11 lägenheterna i beståndet hittas i en tegelfastighet på två våningar.

Telefon: 070 - 555 32 73
E-post: victor@pathos.se
Hemsida: www.skorphultsfastigheter.se


Gauffinska Gården Fastigheter
I centrala Kristianstad har vi vackra Gauffinska Gården som är ett kulturminne. Vi hittar här lägenheter från 35 till 200 kvm. De senaste åren har majoriteten av lägenheterna renoverats. Kontakta hyresvärden via mail eller telefon om du är intresserad av en lägenhet.

Telefon: 070-5355074
E-post: mail@twetman.com
Hemsida: www.gauffinskagarden.se


Brinova
I Kristianstad har Brinova ett utbud av hyresrätter. I Beståndet finns både enplansvillor, parhus och nyproducerade lägenheter. De nybyggda bostäderna har 1-3RoK, hög standard med diskmaskin och helkaklade badrum. För barnen finns en lekplats på innergården.

Adress: Björkhemsvägen 15D, Kristianstad
Telefon: 044 – 781 19 00
E-post: sofia.gustavsson@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


HSB Skåne
HSB Skåne har i Kristianstad ett fastighetsbestånd på 198 hyresrätter. Samtliga ligger i centrala delarna av staden. I beståndet hittar du både marklägenheter, våningshus och äldre fastigheter. Under 2017 färdigställdes nyproducerade radhus med hyresrätter i Hammarslund.

Telefon: 046-210 84 23
E-post: hyresratt-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/kristianstad/


Studentbostäder i Sverige
För studenter i Kristianstad har denna hyresvärd lägenheter på Olastorpvägen vilket ligger nära både högskola, universitet och natur. Från området är det cirka 20 minuter in till centrum. Lägenheterna är välplanerade ettor på 29-34 kvm där juli och augusti är hyresfria.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Kristianstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kristianstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kristianstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kristianstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kristianstad. Hos oss kan du se listor med alla Kristianstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.