Information om Kristianstadsbyggen

För dig som letar boende i Kristianstad är ett hett tips att spana in Kristianstadsbyggens hemsida och registrera dig för deras bostadskö. Med ett enormt utbud av lägenheter talar mycket för att du här kan hitta något för just dig. De har lägenheter både i centrala Kristianstad och i mindre orter runt om i kommunen.

Kristianstadsbyggen förvaltar markbostäder, ungdomsboende, flerfamiljshus, studentboende, seniorboenden för dig som fyllt 60 år och trygghetsboende för dig över 70 år. Beståndet återfinns runtom i kommunen, både i stan och på landet nära naturen. Även sett till storleken på lägenheten finns det något för alla här, de erbjuder upp till 6 rum och kök för den stora familjen.

För att kunna anmäla intresse för en vakant lägenhet behöver du registrera dig i hyresvärdens egen bostadskö. Tänk på att du en gång om året behöver uppdatera din ansökan för att behålla din köplats. Vakanser publiceras på deras hemsida där du även har möjlighet att anmäla intresse, ansökandes köpoäng avgör vilka som bjuds in till visning. De kan även publicera BoDirekt bostäder vilket innebär att de är klara för inflytt omgående, här avgör inte dina köpoäng utan av de som anmält intresse slumpas en turlista fram.

Kristianstadsbyggen har idag 29 lediga lägenheter på sin hemsida.

Kontakta Kristianstadsbyggen
Adress: Norra Kaserngatan 4, Kristianstad
Telefon: 044-780 32 00
E-post: info@abk.se
Hemsida: www.abk.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kristianstadsbyggen men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.abk.seVisa fler lediga lägenheter i Kristianstad