1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Alla lediga lägenheter i Kristinehamn

I Kristinehamn finns 11 lediga lägenheter att hyra. Via oss når du 7 hyresvärdar som kan erbjuda dig boende i Kristinehamn. På bara ett par minuter kan du via oss nå alla hyresvärdar i Kristinehamn med lediga bostäder för uthyrning.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Eget hus i Maglehem, 2 st wc/dusch
Sockenvägen 58, Maglehem, 297 95 Degeberga
2 rum | 60 m2 | 6500 kr/mån
Hyresvärdar


Kristinehamnsbostäder
Med över 1 200 lägenheter att hyra är Kristinehamnsbostäder stadens största hyresvärd. Bostadsbolaget ägs av Kristinehamn kommun och har bostäder i nästan alla kvarter av staden. För att få hyra lägenhet behöver du vara över 18 år med ordnad ekonomi och gärna med en god referens från en tidigare hyresvärd.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Ett par fina bostadsfastigheter i Kristinehamn. Söker nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter. För att hyra lägenhet krävs att du kan uppvisa goda referenser från en tidigare hyresvärd.

Adress: Havgatan 4, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: dan.linne@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
På Kungsgatan i Kristinehamn har hyresvärden Wiréns Fastigheter ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Utöver hyresrätterna på Kungsgatan har man även lägenheter i följande stadsdelar: Djurgården, Villastaden och Sandfallet.

Adress: 3:e Industrigatan 2, 681 30 Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Hyreslägenheter framförallt i Karlstad men har även 10 fastigheter i Kristinehamn med ett par dussin lägenheter för uthyrning. Om du söker bostad att hyra kan du kontrollera deras hemsida efter eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Trygga Hem i Värmland
Familjeägt fastighetsbolag med totalt 70 lägenheter, merparten i Kristinehamns kommun. I Bäckhammar, nära Kristinehamn, har man radhus för uthyrning. Här hyr du din egen lägenhet, med villakänsla, till en låg hyra. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök.

E-post: info@tryggahemab.se
Hemsida: www.tryggahemab.se


Humlan Fastigheter
En mindre privat hyresvärd som söker nya hyresgäster till 2 treor i Kristinehamn. Ring till bolaget eller anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet via deras hemsida.

Hemsida: www.humlanfastigheter.se


Takner & Roos
Hyresfastigheter i centrala Kristinehamn med lägenheter från ettor till femmor. Kan erbjuda lägenheter på 16 olika centala adresser i Kristinehamn. Tar gärna emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Hemsida: www.takner-roos.se