1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Sök lediga lägenheter i Kristinehamn

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Kristinehamn. Du kan fritt söka bland de 45 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Kristinehamn.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Kristinehamnsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kristinehamnsbostäder förvaltar i kommunen 1 300 hyreslägenheter och några enstaka lokaler. Utöver traditionella hyreshus finns i beståndet även radhusliknande bostäder. För tillfället finns 10 vakanta lägenheter hos Kristinehamnsbostäder.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Förvaltar runt 700 lägenheter i Kristinehamn. Fastigheterna är både äldre och nyare men håller alla en hög standard gällande teknisk utrustning och ytskikt. Bostäderna återfinns både i stadskärnan och strax utanför centrum.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter på tre områden i Kristinehamn. Majoriteten av lägenheterna hittas i Centrum, närmare bestämt på attraktiva Kungsgatan. Därutöver har man även bestånd på Djurgården och Villastaden. Man erbjuder lägenheter upp till sexrummare.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Det privata bostadsbolaget Albèr Fastigheter förvaltar hyreshus i Värmland. I Kristinehamn förvaltas ett mindre utbud av fastigheter. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan du som bostadssökande är välkommen att skicka in en intresseanmälan via Albèrs hemsida.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: service@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Expenser Förvaltning
Erbjuder hyreslägenheter på Södra Ringvägen och Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Boende på Södra Ringvägen har en liten trädgård och parkeringsmöjligheter utanför huset. För att kunna bli hyresgäst hos Expenser Förvaltning behöver du registrera dig i deras bostadskö.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Intill Vänern hittas vi Kristinehamn där Merx Fastigheter har lägenheter för uthyrning. Bostäderna är fördelade mellan 16 adresser i staden. Bostadssökande är välkomna att fylla i en elektronisk intresseanmälan direkt på hyresvärdens webbplats.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Mikael Sjöberg Bygg
Äger och förvaltar med dotterbolaget Optimisten 125 hyreslägenheter och några lokaler i Kristinehamn. Bostäderna är belägna på Smedby, Villastan, Malmen och Järsberg. Du som söker lägenhet upp till 4 RoK är välkommen att skicka in en intresseanmälan via hemsidan.

Adress: 2:a Industrigatan 3, Kristinehamn
Telefon: 0550-121 21
E-post: info@optimistenab.se
Hemsida: www.optimistenab.se


Fodret Förvaltning
Strävar efter att erbjuda bra lägenheter till rimliga hyror. Beståndet i Kristinehamn omfattar en fastighet bestående av 22 hyresrätter. Bostäderna håller god standard och flera har inglasad balkong. När en bostad blir ledig läggs den ut på Fodrets hemsida.

Telefon: 070-526 90 00
Hemsida: www.fodret.se