1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Bevaka lediga lägenheter i Kristinehamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kristinehamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kristinehamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kristinehamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kristinehamnsbostäder
Kristinehamnsbostäder förvaltar 1200 lägenheter och är stadens största hyresvärd. Bostadsbolaget ägs av Kristinehamn kommun och har bostäder i nästan alla kvarter av staden. På Kristinehamnsbostäders hemsida hittar du 9 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Ett par fina bostadsfastigheter i Kristinehamn. Söker nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter. För att hyra lägenhet krävs att du kan uppvisa goda referenser från en tidigare hyresvärd.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
På Kungsgatan i Kristinehamn har hyresvärden Wiréns Fastigheter ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Utöver hyresrätterna på Kungsgatan har man även lägenheter i följande stadsdelar: Djurgården, Villastaden och Sandfallet.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Hyreslägenheter framförallt i Karlstad men har även 10 fastigheter i Kristinehamn med ett par dussin lägenheter för uthyrning. Om du söker bostad att hyra kan du kontrollera deras hemsida efter eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Trygga Hem i Värmland
Familjeägt fastighetsbolag med totalt 70 lägenheter, merparten i Kristinehamns kommun. I Bäckhammar, nära Kristinehamn, har man radhus för uthyrning. Här hyr du din egen lägenhet, med villakänsla, till en låg hyra. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök.

E-post: info@tryggahemab.se
Hemsida: www.tryggahemab.se


Expenser Förvaltning
Privat hyresvärd med 86 lägenheter i Kristinehamn. Utanför fastigheterna finns goda möjligheter till parkering. Är du intresserad av att hyra skickar du en bostadsansökan via e-post.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Merx är en stor fastighetsägare i Kristinehamn och förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter på orten. Fyll i en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en lägenhet som matchar dina önskemål blir ledig.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Fodret Förvaltning
Förvaltar 22 hyreslägenheter i centrala Kristinehamn. Lägenheterna är byggda på 90-talet och håller en god standard. Samtliga lägenheter på andra och tredje våningen har inglasad balkong.

Telefon: 070-5269000
Hemsida: www.fodret.se