1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Alla lediga lägenheter i Kristinehamn

I Kristinehamn finns 10 lediga lägenheter att hyra. Via oss når du 7 hyresvärdar som kan erbjuda dig boende i Kristinehamn. På bara ett par minuter kan du via oss nå alla hyresvärdar i Kristinehamn med lediga bostäder för uthyrning.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Kristinehamnsbostäder
Med över 1 200 lägenheter att hyra är Kristinehamnsbostäder stadens största hyresvärd. Bostadsbolaget ägs av Kristinehamn kommun och har bostäder i nästan alla kvarter av staden. För att få hyra lägenhet behöver du vara över 18 år med ordnad ekonomi och gärna med en god referens från en tidigare hyresvärd.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Ett par fina bostadsfastigheter i Kristinehamn. Söker nya hyresgäster till 8 lediga lägenheter. För att hyra lägenhet krävs att du kan uppvisa goda referenser från en tidigare hyresvärd.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
På Kungsgatan i Kristinehamn har hyresvärden Wiréns Fastigheter ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Utöver hyresrätterna på Kungsgatan har man även lägenheter i följande stadsdelar: Djurgården, Villastaden och Sandfallet.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Hyreslägenheter framförallt i Karlstad men har även 10 fastigheter i Kristinehamn med ett par dussin lägenheter för uthyrning. Om du söker bostad att hyra kan du kontrollera deras hemsida efter eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Trygga Hem i Värmland
Familjeägt fastighetsbolag med totalt 70 lägenheter, merparten i Kristinehamns kommun. I Bäckhammar, nära Kristinehamn, har man radhus för uthyrning. Här hyr du din egen lägenhet, med villakänsla, till en låg hyra. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök.

E-post: info@tryggahemab.se
Hemsida: www.tryggahemab.se


Expenser Förvaltning
Privat hyresvärd med 86 lägenheter i Kristinehamn. Utanför fastigheterna finns goda möjligheter till parkering. Är du intresserad av att hyra skickar du en bostadsansökan via e-post.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Merx är en stor fastighetsägare i Kristinehamn och kan erbjuda ett brett utbud av hyresrätter på orten. Fyll i en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en lägenhet som matchar dina önskemål blir ledig.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Fodret Förvaltning
Förvaltar 22 hyreslägenheter i centrala Kristinehamn. Lägenheterna är byggda på 90-talet och håller en god standard. Samtliga lägenheter på andra och tredje våningen har inglasad balkong.

Telefon: 070-5269000
Hemsida: www.fodret.se