1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Sök lediga lägenheter i Kristinehamn

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kristinehamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Kristinehamn.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ombudsman söker lägenhet centralt
Sökes: Andrahand | 70 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Kristinehamnsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kristinehamnsbostäder förvaltar i kommunen 1 300 hyreslägenheter och några enstaka lokaler. Utöver traditionella hyreshus finns i beståndet även radhusliknande bostäder. För tillfället finns 4 vakanta lägenheter hos Kristinehamnsbostäder.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Förvaltar runt 700 lägenheter i Kristinehamn. Fastigheterna är både äldre och nyare men håller alla en hög standard gällande teknisk utrustning och ytskikt. Bostäderna återfinns både i stadskärnan och strax utanför centrum.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter på tre områden i Kristinehamn. Majoriteten av lägenheterna hittas i Centrum, närmare bestämt på attraktiva Kungsgatan. Därutöver har man även bestånd på Djurgården och Villastaden. Man erbjuder lägenheter upp till sexrummare.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Det privata bostadsbolaget Albèr Fastigheter förvaltar hyreshus i Värmland. I Kristinehamn förvaltas ett mindre utbud av fastigheter. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan du som bostadssökande är välkommen att skicka in en intresseanmälan via Albèrs hemsida.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: service@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Expenser Förvaltning
Erbjuder hyreslägenheter på Södra Ringvägen och Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Boende på Södra Ringvägen har en liten trädgård och parkeringsmöjligheter utanför huset. För att kunna bli hyresgäst hos Expenser Förvaltning behöver du registrera dig i deras bostadskö.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Intill Vänern hittas vi Kristinehamn där Merx Fastigheter har lägenheter för uthyrning. Bostäderna är fördelade mellan 16 adresser i staden. Bostadssökande är välkomna att fylla i en elektronisk intresseanmälan direkt på hyresvärdens webbplats.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Mikael Sjöberg Bygg
Äger och förvaltar med dotterbolaget Optimisten 125 hyreslägenheter och några lokaler i Kristinehamn. Bostäderna är belägna på Smedby, Villastan, Malmen och Järsberg. Du som söker lägenhet upp till 4 RoK är välkommen att skicka in en intresseanmälan via hemsidan.

Adress: 2:a Industrigatan 3, Kristinehamn
Telefon: 0550-121 21
E-post: info@optimistenab.se
Hemsida: www.optimistenab.se


Fodret Förvaltning
Strävar efter att erbjuda bra lägenheter till rimliga hyror. Beståndet i Kristinehamn omfattar en fastighet bestående av 22 hyresrätter. Bostäderna håller god standard och flera har inglasad balkong. När en bostad blir ledig läggs den ut på Fodrets hemsida.

Telefon: 070-526 90 00
Hemsida: www.fodret.se