1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Kristinehamn

Bevaka lediga lägenheter i Kristinehamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Kristinehamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Kristinehamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Kristinehamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kristinehamnsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kristinehamnsbostäder förvaltar i kommunen 1 300 hyreslägenheter och några enstaka lokaler. Utöver traditionella hyreshus finns i beståndet även radhusliknande bostäder. För tillfället finns 13 vakanta lägenheter hos Kristinehamnsbostäder.Privata hyresvärdar i Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn
Förvaltar runt 700 lägenheter i Kristinehamn. Fastigheterna är både äldre och nyare men håller alla en hög standard gällande teknisk utrustning och ytskikt. Bostäderna återfinns både i stadskärnan och strax utanför centrum.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
På Kungsgatan i Kristinehamn har hyresvärden Wiréns Fastigheter ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Utöver hyresrätterna på Kungsgatan har man även lägenheter i följande stadsdelar: Djurgården, Villastaden och Sandfallet.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Hyreslägenheter framförallt i Karlstad men har även 10 fastigheter i Kristinehamn med ett par dussin lägenheter för uthyrning. Om du söker bostad att hyra kan du kontrollera deras hemsida efter eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: service@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Expenser Förvaltning
Erbjuder hyreslägenheter på Södra Ringvägen och Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Boende på Södra Ringvägen har en liten trädgård och parkeringsmöjligheter utanför huset. För att kunna bli hyresgäst hos Expenser Förvaltning behöver du registrera dig i deras bostadskö.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Merx är en stor fastighetsägare i Kristinehamn och förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter på orten. Fyll i en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en lägenhet som matchar dina önskemål blir ledig.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Mikael Sjöberg Bygg
Äger och förvaltar med dotterbolaget Optimisten 125 hyreslägenheter och några lokaler i Kristinehamn. Bostäderna är belägna på Smedby, Villastan, Malmen och Järsberg. Du som söker lägenhet upp till 4 RoK är välkommen att skicka in en intresseanmälan via hemsidan.

Adress: 2:a Industrigatan 3, Kristinehamn
Telefon: 0550-121 21
E-post: info@optimistenab.se
Hemsida: www.optimistenab.se


Fodret Förvaltning
Förvaltar 22 hyreslägenheter i centrala Kristinehamn. Lägenheterna är byggda på 90-talet och håller en god standard. Samtliga lägenheter på andra och tredje våningen har inglasad balkong.

Telefon: 070-526 90 00
Hemsida: www.fodret.se