1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Kristinehamn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kristinehamn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Kristinehamn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kristinehamnsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Kristinehamnsbostäder förvaltar i kommunen 1 300 hyreslägenheter och några enstaka lokaler. Utöver traditionella hyreshus finns i beståndet även radhusliknande bostäder. För tillfället finns 18 vakanta lägenheter hos Kristinehamnsbostäder.

Linnés i Kristinehamn
Förvaltar runt 700 lägenheter i Kristinehamn. Fastigheterna är både äldre och nyare men håller alla en hög standard gällande teknisk utrustning och ytskikt. Bostäderna återfinns både i stadskärnan och strax utanför centrum.

Adress: Havgatan 6, Kristinehamn
Telefon: 0550-41 06 60
E-post: info@linnes.se
Hemsida: www.linnes.se


Wiréns Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter på tre områden i Kristinehamn. Majoriteten av lägenheterna hittas i Centrum, närmare bestämt på attraktiva Kungsgatan. Därutöver har man även bestånd på Djurgården och Villastaden. Man erbjuder lägenheter upp till sexrummare.

Adress: 3:e Industrigatan 2, Kristinehamn
Telefon: 0550-77 51 00
E-post: info@wirfast.se
Hemsida: www.wirfast.se


Albèr Fastigheter
Det privata bostadsbolaget Albèr Fastigheter förvaltar hyreshus i Värmland. I Kristinehamn förvaltas ett mindre utbud av fastigheter. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan du som bostadssökande är välkommen att skicka in en intresseanmälan via Albèrs hemsida.

Telefon: 054 - 21 70 75
E-post: service@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Expenser Förvaltning
Erbjuder hyreslägenheter på Södra Ringvägen och Djurgårdsvägen i Kristinehamn. Boende på Södra Ringvägen har en liten trädgård och parkeringsmöjligheter utanför huset. För att kunna bli hyresgäst hos Expenser Förvaltning behöver du registrera dig i deras bostadskö.

Telefon: 019-672 18 81
E-post: info@expenser.net
Hemsida: www.expenser.net


Merx Fastigheter
Intill Vänern hittas vi Kristinehamn där Merx Fastigheter har lägenheter för uthyrning. Bostäderna är fördelade mellan 16 adresser i staden. Bostadssökande är välkomna att fylla i en elektronisk intresseanmälan direkt på hyresvärdens webbplats.

Adress: Garnisonsvägen 3, Kristinehamn
Telefon: 010-160 98 90
E-post: info@merxfastigheter.se
Hemsida: www.merxfastigheter.se


Mikael Sjöberg Bygg
Äger och förvaltar med dotterbolaget Optimisten 125 hyreslägenheter och några lokaler i Kristinehamn. Bostäderna är belägna på Smedby, Villastan, Malmen och Järsberg. Du som söker lägenhet upp till 4 RoK är välkommen att skicka in en intresseanmälan via hemsidan.

Adress: 2:a Industrigatan 3, Kristinehamn
Telefon: 0550-121 21
E-post: info@optimistenab.se
Hemsida: www.optimistenab.se


Fodret Förvaltning
Strävar efter att erbjuda bra lägenheter till rimliga hyror. Beståndet i Kristinehamn omfattar en fastighet bestående av 22 hyresrätter. Bostäderna håller god standard och flera har inglasad balkong. När en bostad blir ledig läggs den ut på Fodrets hemsida.

Telefon: 070-526 90 00
Hemsida: www.fodret.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Kristinehamn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Kristinehamn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Kristinehamn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Kristinehamn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Kristinehamn. Hos oss kan du se listor med alla Kristinehamns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.