Information om Kristinehamnsbostäder

Bostadsbolaget Kristinehamnsbostäder ägs av kommunen och är den hyresvärd på orten som erbjuder störst utbud av hyreslägenheter. Beståndet uppgår till 1 300 lägenheter och är fördelade mellan följande bostadsområden: Djurgårdsplatån, Innerstan, Malmen, Mariebergsparken, Najaden, Stenstaliden och Strand.

Majoriteten av bostäderna är belägna i områden som passar barnfamiljer då de ligger nära skolor/barnomsorg, kommunikationer, affärer och har lekplatser samt grönytor i närområdet. Storleken på lägenheterna är från 1-6 rum och kök. Förutom vanliga lägenheter i hyreshus har du även möjlighet att hyra en bostad i radhuslängor, antingen i markplan eller på andra våningen.

Lediga lägenheter publiceras på Kristinehamnsbostäders hemsida. För att ansöka om en lägenhet behöver du först registrera dig som bostadssökande och du börjar då samla köpoäng, vilka ligger till grund vid uthyrningsprocessen. Vakanser publiceras antingen på Torget eller Direkt. På Torget kan du göra intresseanmälan i sju dagar och de fem med flest köpoäng kallas till visning. Lägenheterna som publiceras som Direkt är klara för inflytt omgående. Till Direkt-lägenheterna ligger inte köpoäng till grund utan de fem som först visat sitt intresse bjuds in till visning.

Kontakta Kristinehamnsbostäder
Adress: Södra Staketgatan 10 C, Kristinehamn
Telefon: 0550-348 90
E-post: info@kribo.se
Hemsida: www.kristinehamnsbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kristinehamnsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kristinehamnsbostader.se.Visa fler lediga lägenheter i Kristinehamn