Lediga lägenheter Kumla BostäderKumla Bostäder är kommunens allmännyttiga bostadsbolag som förvaltar cirka 2 200 lägenheter runt om i kommunen. Merparten av bostäderna är belägna i Kumla. På följande områden hittas hyresvärdens bestånd: Centrum, Hällabrottet, Kumlaby, Kvarnparken, Norra Kumla, Prästgårdsskogen och Sannahed. Du har möjlighet att hyra lägenheter upp till fem rum och kök.

För dig som söker radhus har Kumla Bostäder denna boendeform på ett antal adresser i Kumla och Hällabrottet. Några av områdena är nybyggda vilket ger dig en modern och fräsch bostad att hyra utan att behöva binda ett kapital till ditt boende. Radhusområdena ligger vanligen nära barnomsorg och skola.

Trygghetsboende erbjuds till hyresgäster som fyllt 70 år. Dessa lägenheter har två eller tre rum och kök, är anpassade efter äldres behov på tillgänglighet, är ljusa och har öppen planlösning. Hyresgäster i dessa lägenheter har möjlighet att boka gästlägenheter för familj och vänner som kommer på besök.

Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida, när du registrerat dig som bostadssökande på hemsidan har du möjlighet att ansöka om lediga bostäder.

Kontakta Kumla Bostäder
Adress: Spannmålsgatan 4, Kumla
Telefon: 019-58 88 00
E-post: info@kumlabostader.se
Hemsida: www.kumlabostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kumla Bostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kumlabostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Kumla