Information om Kungsörs Fastighets AB

Fastighetsbolag som ägs av kommunen och erbjuder Kungsörs största utbud av hyreslägenheter på orten. De 800 lägenheterna är fördelade mellan flerfamiljshus, parhus, radhus och markbostäder. I Kungsör återfinns lägenheterna i Centrum och Väst, utanför Kungsör finns en del av beståndet i Valskog.

Kungsör ligger nära naturen och precis vid Mälaren. Alla nya hyresgäster som har en båt får gratis båtplats under ett år av hyresvärden. Om du som hyresgäst får besök av familj eller vänner finns möjlighet att hyra hotellägenheter till dina gäster. Två lägenheter finns till förfogande för tre personer i vardera lägenhet. Dessa kan hyras till en kostnad av 300 kr per natt.

För att kunna ansöka om en bostad hos KFAB behöver du först registrera dig på hyresvärdens hemsida. Du kan därefter söka och se vakanser som du har möjlighet att göra intresseanmälningar på.

På hyresvärdens hemsida hittas 2 vakanta lägenheter.

Kontakta Kungsörs Fastighets AB
Adress: Drottninggatan 34, Kungsör
Telefon: 0227 - 415 00
E-post: info@kfab.kungsor.se
Hemsida: www.kfabkungsor.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kungsörs Fastighets AB men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kfabkungsor.seVisa fler lediga lägenheter i Kungsör