1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Sök lediga lägenheter i Laholm

Hyresmarknaden i Laholm domineras av det kommunala bostadsbolaget Laholmshem med 12 lediga lägenheter. I Laholm finns även flera privata hyresvärdar där det också lönar sig att ansöka om boende. Via oss når du alla hyresvärdar som kan erbjuda dig att hyra bostad i Laholm.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Laholmshem
Kommunalägd hyresvärd i Laholm med 1 600 lägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter. Har du en ordnad ekonomi och anmäler intresse för flera lägenheter har du en mycket god chans att bli erbjuden hyreskontrakt på en lägenhet.Privata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
familjeägda fastighetsbolaget Påhlsson Fastigheter förvaltar i Laholmsområdet cirka 80 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Kyrkogatan, Järnvägsgatan, Trädgårdsgatan och Östertullsgatan. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Gunnohus är ett privatägt fastighetsbolag i Laholm som har både lägenheter och lokaler för uthyrning. Gunnohus har sitt eget kontor ligger på Stortorget 9 och håller öppet mellan kl 10-12 på vardagar. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


LimhamnsHus
Bostadsbolaget Limhamnshus har sitt fokus på fastighetsförvaltning och uthyrning av lägenheter i Hallands län. I Laholm har man ett flerbostadshus på Vessingegatan med 16 lägenheter. Du kan fylla i en detaljerad intresseanmälan där du berättar om dig själv och vad du söker så tar Limhamnshus kontakt med dig.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com