1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Bevaka lediga lägenheter i Laholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Laholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Laholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Laholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Laholmshem
Laholmshem är kommunens fastighetsbolag med ungefär 1 600 hyreslägenheter i Laholm. Bostäderna är belägna i och nära Laholm men även i orterna Hishult och Knäred. Hyresvärden erbjuder även kooperativa hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
Förvaltar ett större antal lägenheter i Laholm. Boenden finns att välja på i hyreshus, radhus och flerfamiljshus. Den som önskar bli hyresvärd hos Påhlsson Fastigheter kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Sedan familjeföretaget Gunnohus grundades i slutat av 1960-talet har man byggt runt 85 villor i Laholm. Utöver att bygga fastigheter köper och förädlar man även lokaler. För att hyra bostad är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


Rållia
I kommunen erbjuder hyresvärden bostäder i Laholm, Våxtorp, Vallberga och Genevad. Majoriteten av lägenheterna återfinns i radhus alternativt parhus. Dessa bostadsformer är särskilt omtyckta av familjer då man ges möjlighet att nyttja trädgården för lek och sommarmiddagar.

Telefon: 0430 - 70441
E-post: info@rallia.se
Hemsida: www.rallia.se/fastigheter


Hörngruppen
Förvaltar ett bestånd av två eftertraktade fastigheter i centrala Laholm. På Storgatan hittas 8 hyreslägenheter med trevlig trädgård. En vacker fastighet med 11 lägenheter hittas på Storgatan/Vingesgatan. Här har lägenheterna generös takhöjd och kakelugnar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Laholm förvaltar SBF 170 lägenheter. Bostäderna återfinns på äldre charmiga gator i centrala Laholm, större hyreshus med grönområden och radhuslängor i utkanten av staden. På SBF hemsida finns det möjlighet att göra intresseanmälningar för lediga lägenheter.

Telefon: 0415-300 696
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Halmstad Stadskärna
Privat hyresvärd som i Laholm har ett bestånd av lägenheter. I flerfamiljshus med stora grönytor utanför dörren finns hyresvärdens lägenheter på orten. Via Stadskärnans hemsida kan du söka lediga lägenheter.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@stadskarnan.se
Hemsida: www.stadskarnan.se