1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Bevaka lediga lägenheter i Laholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Laholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Laholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Laholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Laholmshem
Kommunalägd hyresvärd i Laholm med 1 600 lägenheter i det egna beståndet. Lägenhetsvakanser publicerar direkt på hyresvärdens egna hemsida laholmshem.se/ledigt-just-nuPrivata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
Familjeägda fastighetsbolaget Påhlsson Fastigheter förvaltar i Laholmsområdet cirka 160 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Kyrkogatan, Järnvägsgatan, Trädgårdsgatan och Östertullsgatan. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Gunnohus är ett privatägt fastighetsbolag i Laholm som har både lägenheter och lokaler för uthyrning. Gunnohus har sitt eget kontor ligger på Stortorget 9 och håller öppet mellan kl 10-12 på vardagar. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


LimhamnsHus
Bostadsbolaget Limhamnshus har sitt fokus på fastighetsförvaltning och uthyrning av lägenheter i Hallands län. I Laholm har man ett flerbostadshus på Vessingegatan med 16 lägenheter. Du kan fylla i en detaljerad intresseanmälan där du berättar om dig själv och vad du söker så tar Limhamnshus kontakt med dig.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Rållia
Förvaltar ett mindre utbud av radhus och marklägenheter i Laholm. Hyresvärden är populär hos barnfamiljer som vill bo med villa/huskänsla men ändå hyra sitt boende. Skicka en bostadsansökan på rallia.se/intresseanmalan om du vill hyra.

Telefon: 0430 - 70441
E-post: info@rallia.se
Hemsida: www.rallia.se/fastigheter


Hörngruppen
Hörngruppen är en liten hyresvärd i Laholm. Trots sin lilla storlek förvaltar man några av Laholms bästa hyresrätter. På attraktiva Storgatan har man lägenheter med kakelugnar och hög takhöjd samt innergård med kullersten. Hörngruppen svarar på alla bostadsansökningar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se