1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Sök lediga lägenheter i Laholm

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Laholm. Du kan fritt söka bland de 53 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Laholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Hydrolog söker 2a eller 3a
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Laholmshem
Laholmshem är kommunens fastighetsbolag med ungefär 1 600 hyreslägenheter i Laholm. Bostäderna är belägna i och nära Laholm men även i orterna Hishult och Knäred. Hyresvärden erbjuder även kooperativa hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
Förvaltar ett större antal lägenheter i Laholm. Boenden finns att välja på i hyreshus, radhus och flerfamiljshus. Den som önskar bli hyresvärd hos Påhlsson Fastigheter kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Sedan familjeföretaget Gunnohus grundades i slutat av 1960-talet har man byggt runt 85 villor i Laholm. Utöver att bygga fastigheter köper och förädlar man även lokaler. För att hyra bostad är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


Rållia
I kommunen erbjuder hyresvärden bostäder i Laholm, Våxtorp, Vallberga och Genevad. Majoriteten av lägenheterna återfinns i radhus alternativt parhus. Dessa bostadsformer är särskilt omtyckta av familjer då man ges möjlighet att nyttja trädgården för lek och sommarmiddagar.

Telefon: 0430 - 70441
E-post: info@rallia.se
Hemsida: www.rallia.se/fastigheter


Hörngruppen
Förvaltar ett bestånd av två eftertraktade fastigheter i centrala Laholm. På Storgatan hittas 8 hyreslägenheter med trevlig trädgård. En vacker fastighet med 11 lägenheter hittas på Storgatan/Vingesgatan. Här har lägenheterna generös takhöjd och kakelugnar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Laholm förvaltar SBF 170 lägenheter. Bostäderna återfinns på äldre charmiga gator i centrala Laholm, större hyreshus med grönområden och radhuslängor i utkanten av staden. På SBF hemsida finns det möjlighet att göra intresseanmälningar för lediga lägenheter.

Telefon: 0415-300 696
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Halmstad Stadskärna
Privat hyresvärd som i Laholm har ett bestånd av lägenheter. I flerfamiljshus med stora grönytor utanför dörren finns hyresvärdens lägenheter på orten. Via Stadskärnans hemsida kan du söka lediga lägenheter.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@stadskarnan.se
Hemsida: www.stadskarnan.se