1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Bevaka lediga lägenheter i Laholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Laholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Laholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Laholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Laholmshem
Laholmshem är kommunens fastighetsbolag med ungefär 1 600 hyreslägenheter i Laholm. Bostäderna är belägna i och nära Laholm men även i orterna Hishult och Knäred. Hyresvärden erbjuder även kooperativa hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
Förvaltar ett större antal lägenheter i Laholm. Boenden finns att välja på i hyreshus, radhus och flerfamiljshus. Den som önskar bli hyresvärd hos Påhlsson Fastigheter kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Gunnohus är ett privatägt fastighetsbolag i Laholm som har både lägenheter och lokaler för uthyrning. Gunnohus har sitt eget kontor ligger på Stortorget 9 och håller öppet mellan kl 10-12 på vardagar. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


Rållia
Förvaltar ett mindre utbud av radhus och marklägenheter i Laholm. Hyresvärden är populär hos barnfamiljer som vill bo med villa/huskänsla men ändå hyra sitt boende. Skicka en bostadsansökan på rallia.se/intresseanmalan om du vill hyra.

Telefon: 0430 - 70441
E-post: info@rallia.se
Hemsida: www.rallia.se/fastigheter


Hörngruppen
Hörngruppen är en liten hyresvärd i Laholm. Trots sin lilla storlek förvaltar man några av Laholms bästa hyresrätter. På attraktiva Storgatan har man lägenheter med kakelugnar och hög takhöjd samt innergård med kullersten. Hörngruppen svarar på alla bostadsansökningar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Laholm förvaltar SBF 170 lägenheter. Bostäderna återfinns på äldre charmiga gator i centrala Laholm, större hyreshus med grönområden och radhuslängor i utkanten av staden. På SBF hemsida finns det möjlighet att göra intresseanmälningar för lediga lägenheter.

Telefon: 0415-300 696
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Halmstad Stadskärna
Privat hyresvärd som i Laholm har ett bestånd av lägenheter. I flerfamiljshus med stora grönytor utanför dörren finns hyresvärdens lägenheter på orten. Via Stadskärnans hemsida kan du söka lediga lägenheter.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@stadskarnan.se
Hemsida: www.stadskarnan.se