1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Laholm

Sök lediga lägenheter i Laholm

Hyresmarknaden i Laholm domineras av det kommunala bostadsbolaget Laholmshem med 16 lediga lägenheter. I Laholm finns även flera privata hyresvärdar där det också lönar sig att ansöka om boende. Via oss når du alla hyresvärdar som kan erbjuda dig att hyra bostad i Laholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Laholmshem
Kommunalägd hyresvärd i Laholm med 1 600 lägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter. Har du en ordnad ekonomi och anmäler intresse för flera lägenheter har du en mycket god chans att bli erbjuden hyreskontrakt på en lägenhet.Privata hyresvärdar i Laholm


Påhlsson Fastigheter
Familjeägda fastighetsbolaget Påhlsson Fastigheter förvaltar i Laholmsområdet cirka 160 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Kyrkogatan, Järnvägsgatan, Trädgårdsgatan och Östertullsgatan. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Gunnohus är ett privatägt fastighetsbolag i Laholm som har både lägenheter och lokaler för uthyrning. Gunnohus har sitt eget kontor ligger på Stortorget 9 och håller öppet mellan kl 10-12 på vardagar. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


LimhamnsHus
Bostadsbolaget Limhamnshus har sitt fokus på fastighetsförvaltning och uthyrning av lägenheter i Hallands län. I Laholm har man ett flerbostadshus på Vessingegatan med 16 lägenheter. Du kan fylla i en detaljerad intresseanmälan där du berättar om dig själv och vad du söker så tar Limhamnshus kontakt med dig.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Hörngruppen
Hörngruppen är en liten hyresvärd i Laholm. Trots sin lilla storlek kan man erbjuda några av Laholms bästa hyresrätter. På attraktiva Storgatan har man lägenheter med kakelugnar och hög takhöjd samt innergård med kullersten. Hörngruppen svarar på alla bostadsansökningar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se