1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Laholm


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Laholm. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Laholm som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Laholmshem
Laholmshem är kommunens fastighetsbolag med ungefär 1 600 hyreslägenheter i Laholm. Bostäderna är belägna i och nära Laholm men även i orterna Hishult och Knäred. Hyresvärden erbjuder även kooperativa hyreslägenheter.

Påhlsson Fastigheter
Förvaltar ett större antal lägenheter i Laholm. Boenden finns att välja på i hyreshus, radhus och flerfamiljshus. Den som önskar bli hyresvärd hos Påhlsson Fastigheter kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 0430-22443
E-post: info@pahlssonfast.se
Hemsida: www.pahlssonfast.se


Gunnohus
Sedan familjeföretaget Gunnohus grundades i slutat av 1960-talet har man byggt runt 85 villor i Laholm. Utöver att bygga fastigheter köper och förädlar man även lokaler. För att hyra bostad är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Stortorget 9, Laholm
Telefon: 0430-10506
E-post: info@gunnohus.se
Hemsida: www.gunnohus.se


Rållia
I kommunen erbjuder hyresvärden bostäder i Laholm, Våxtorp, Vallberga och Genevad. Majoriteten av lägenheterna återfinns i radhus alternativt parhus. Dessa bostadsformer är särskilt omtyckta av familjer då man ges möjlighet att nyttja trädgården för lek och sommarmiddagar.

Telefon: 0430 - 70441
E-post: info@rallia.se
Hemsida: www.rallia.se/fastigheter


Hörngruppen
Förvaltar ett bestånd av två eftertraktade fastigheter i centrala Laholm. På Storgatan hittas 8 hyreslägenheter med trevlig trädgård. En vacker fastighet med 11 lägenheter hittas på Storgatan/Vingesgatan. Här har lägenheterna generös takhöjd och kakelugnar.

Telefon: 0430-712 29
E-post: info@horngruppen.se
Hemsida: www.horngruppen.se


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Laholm förvaltar SBF 170 lägenheter. Bostäderna återfinns på äldre charmiga gator i centrala Laholm, större hyreshus med grönområden och radhuslängor i utkanten av staden. På SBF hemsida finns det möjlighet att göra intresseanmälningar för lediga lägenheter.

Telefon: 0415-300 696
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Halmstad Stadskärna
Privat hyresvärd som i Laholm har ett bestånd av lägenheter. I flerfamiljshus med stora grönytor utanför dörren finns hyresvärdens lägenheter på orten. Via Stadskärnans hemsida kan du söka lediga lägenheter.

Telefon: 035-10 48 50
E-post: info@stadskarnan.se
Hemsida: www.stadskarnan.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Laholm utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Laholm att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Laholm. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Laholm?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Laholm. Hos oss kan du se listor med alla Laholms hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.