Lediga lägenheter LaholmshemKommunens största hyresvärd och en bra start för dig som söker boende i Laholm. Förvaltar runt 1 600 lägenheter i och omkring Laholm men även i Hishult och Knäred. I beståndet finns natur- och havsnära boenden likaväl som lägenheter i centrala delarna av Laholm. Även en variation av bostadstyper erbjuds: lägenheter, radhus och bostäder med villakänsla. Bostäder upp till 5 rum och kök finns i beståndet.

Laholmshem förvaltar även kooperativa hyresrätter vilket innebär att du som medlem i föreningen kan hyra en lägenhet. De två föreningarna i Laholm förvaltar seniorboenden. För att kunna ansöka om dessa bostäder behöver du registrera dig och betala medlemsavgiften.

Lediga lägenheter publiceras på Laholmshems webbplats. För att kunna söka lediga bostäder behöver du först registrera dig vilket görs på hemsidan. Minst en gång om året behöver du uppdatera din ansökan. Vakanta lägenheter publiceras på torsdagar.

Hos Laholmshem kan du hitta 13 lediga lägenheter.

Kontakta Laholmshem
Adress: Trulstorp 103, Laholm
Telefon: 0430-151 10
E-post: laholmshem@laholm.se
Hemsida: www.laholmshem.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Laholmshem. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.laholmshem.se

Visa alla lediga lägenheter i Laholm