1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Landskrona

Bevaka lediga lägenheter i Landskrona

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Landskrona samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Landskrona. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Pensionär med timanställning söker 2-rumslägenhet, ev 3 rum
Sökes: Förstahand

Söker lägenhet i Landskrona
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Landskronas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Landskronahem
Landskronahem är den största hyresvärden i Landskrona med 4 000 lägenheter i beståndet. Merparten av lägenheterna ligger i tätorten Landskrona men man har även ett litet utbud av hyresrätter i Asmundtorp och Glumslöv. Hyresvärden visar lediga lägenheter på sin hemsida Landskronahem.se.Privata hyresvärdar i Landskrona


Heimstaden
Heimstaden är de större privata hyresvärden i Landskrona och förvaltar centralt belägna bostadsfastigheter. Du kan se eventuella lägenhetsvakanser från hyresvärden på Heimstaden.com

Adress: Drottninggatan 17, Landskrona
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: rebecca.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Paulssons Fastigheter
Paulssons Fastigheter är med sitt bestånd på 800 lägenheter i Landskrona en av de största privata hyresvärdarna. Bostäder erbjuds i centrala staden, samt strax utanför. Från samtliga boenden har du nära till service, skolor, natur och kommunikationer.

Adress: Järnvägsgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-48 80 20
E-post: landskrona@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Svenska Hus
Hos fastighetsbolaget Svenska Hus kan du idag välja mellan 21 lediga lägenheter i Landskrona. Hyresvärden förvaltar flera attraktiva hyreslägenheter i stadskärnan. Intill bostadsområdet finns goda kommunikationer med hållplats för stadsbussarna.

Adress: Norra Långgatan 24, Landskrona
Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Lindström Fastigheter
En större hyresvärd i Landskrona med stort bestånd i centrala staden på flera adresser. Här återfinns boenden med innergårdar, närhet till stadens sjukhus och bussförbindelser, för att nämna några punkter. Utöver lägenheter förvaltar hyresvärden lokaler och parkeringsplatser.

Adress: Skolallén 15B, Landskrona
Telefon: 0418-44 83 99
E-post: info@lindstromfastigheter.se
Hemsida: www.lindstromfastigheter.se


Biskopen
Biskopen är ett familjedrivet fastighetsbolag som erbjuder hyresrätter i staden. Du som blivande boende har möjlighet att göra tillval i lägenheten för göra det mer personligt och höja standarden. Utöver bostäder tillhandahåller hyresvärden lokaler.

Adress: Sliperigatan 3, Landskrona
Telefon: 0706–10 20 36
E-post: info@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Espace Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare med uthyrningsansvar av vakanta lägenheter åt ett par mindre hyresvärdar i Landskrona. För att kunna bli hyresgäst krävs att du har goda referenser från tidigare hyresvärdar och att du uppbär fast inkomst.

Adress: Östergatan 86, Landskrona
Telefon: 0418-125 00
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


Tallfarm
Tallfarm är en privat fastighetsägare som fokuserat på Landskrona. De har lägenheter på flera adresser i staden. Du kan på deras hemsida lämna en generell intresseanmälan om du söker bostad, de hör då av sig till dig när de har en vakans enligt dina kriterier.

Adress: Regeringsgatan 55, Landskrona
Hemsida: www.tallfarm.se


HSB
HSB äger ett stort utbud av hyresfastigheter i centrala Landskrona. Medlemmar hos HSB har förtur till vakanta lägenheter. Befintliga hyresgäster har möjlighet att ansöka om parkering- eller garageplats i anslutning till sin bostad.

Adress: Storgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-49 99 00
E-post: info.landskrona@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/landskrona/


LimhamnsHus
Om du önskar bo i radhus kanske LimhamnsHus har något för dig. På Länsmannavägen och Aspavägen i Landskrona tillhandahåller hyresvärden 10 lägenheter i radhusformat. Du är välkommen att lämna intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Stena Fastigheter
Förvaltar 1.200 hyresrätter i stadsdelarna Pilängen och Sandvången i Landskrona. Bägge bostadsområdena är väl lämpade för barnfamiljer. För att kunna bli aktuell som hyresgäst vid uthyrning av vakanser bör hyran för lägenheten högst uppgå till en tredjedel av er inkomst.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Sjödin Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Sjödin Fastigheter har ett bestånd av hyresrätter i Landskrona. Lägenheterna är väl omhändertagna. För att söka bostad behöver du ha en fast anställning och ha ordnad ekonomi.

Hemsida: www.sjodinfastigheter.se


Rexellent
Rexellent har i Landskrona lägenehtsbestånd i Centrum, Väster och Öster. På fastighetsägarens hemsida kan du göra intresseanmälan på lägenheter. Tänk på att du behöver uppdatera din anmälan två gånger om året för att den ska vara aktiv.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.se