1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Landskrona

Alla lediga lägenheter i Landskrona

I Landskrona har du som söker bostad ett brett utbud av hyresvärdar att välja mellan. Via oss når du Landskronas 9 största privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. I Landskrona finns just nu 46 lediga lägenheter att hyra för dig som söker bostad. Landskrona har ingen allmän bostadskö utan du som söker boende tar själv kontakt med alla hyresvärdar och anmäler ditt intresse för att hyra lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

En skötsam familj på 6 personer önskar hyra
Sökes: Förstahand | 85 m2 | Maxhyra 14000 kr

Hyresvärdar


Landskronahem
Landskronahem är den största hyresvärden i Landskrona med 4 000 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger i tätorten Landskrona men man har även ett litet utbud av hyresrätter i Asmundtorp och Glumslöv. Landskronahem söker nya hyresgäster till 4 lediga hyresrätter.

Heimstaden
I Skåne är Heimstaden en av de största privata hyresvärdarna. I Landskrona har Heimstaden 8 lediga lägenheter för uthyrning. Lägenhetsbeståndet ligger såväl i stadskärnan och med närhet till havet. Skicka en ansökan för den eller de lediga lägenheter som tilltalar dig.Fler privata hyresvärdar i Landskrona


Paulssons Fastigheter
Privat hyresvärd och en av de största fastighetsägaren i Landskrona. Totalt har man 800 lägenheter för uthyrning och söker regelbundet efter nya hyresgäster. Utöver Landskrona har man lägenheter att hyra i Bjärred, Hjärup, och Löddesborg.

Adress: Järnvägsgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-48 80 20
E-post: landskrona@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Svenska Hus
Hos fastighetsbolaget Svenska Hus kan du idag välja mellan 7 lediga lägenheter i Landskrona. Hyresvärden förvaltar flera attraktiva hyreslägenheter i stadskärnan. Intill bostadsområdet finns goda kommunikationer med hållplats för stadsbussarna.

Adress: Norra Långgatan 24, Landskrona
Telefon: 010-603 93 00
E-post: joakim.hakansson@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Lindström Fastigheter
Hyresvärd med fokus på centrala Landskrona där man förvaltar 200 lägenheter. Hyresgäster kan i mån av plats hyra garage eller parkeringsplats i anslutning till bostaden.

Adress: Skolallén 15B, Landskrona
Telefon: 0418-44 83 99
E-post: info@lindstromfastigheter.se
Hemsida: www.lindstromfastigheter.se


Biskopen
Familjeägt fastighetsbolag med ett brett utbud av hyresrätter i Landskrona. Bostadssökande kan inlämna en generell intresseanmälan till Biskopen Fastigheter och ange önskad lägenhetsstorlek samt lämna en kort beskrivning av sig själva.

Adress: Sliperigatan 3, Landskrona
Telefon: 0706–10 20 36
E-post: uthyrning@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Förvaltningsbolaget
Hyresvärd med 132 lägenheter inom kort gångavstånd till Landskrona Station. Förvaltningsbolaget hyr gärna ut sina lägenheter till studenter. I anslutning till fastigheterna finns möjlighet att hyra p-plats.

Telefon: 0418-41 17 81
E-post: info@forvaltningsbolaget.se
Hemsida: www.forvaltningsbolaget.se


Espace Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare med uthyrningsansvar av vakanta lägenheter åt ett par mindre hyresvärdar i Landskrona. För att kunna bli hyresgäst krävs att du har goda referenser från tidigare hyresvärdar och att du uppbär fast inkomst.

Telefon: 0418-125 00
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


HSB
HSB äger ett stort utbud av hyresfastigheter i centrala Landskrona. Medlemmar hos HSB har förtur till vakanta lägenheter. Befintliga hyresgäster har möjlighet att ansöka om parkering- eller garageplats i anslutning till sin bostad.

Adress: Storgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-49 99 00
E-post: info.landskrona@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/landskrona/


Stena Fastigheter
Förvaltar 1.200 hyresrätter i stadsdelarna Pilängen och Sandvången i Landskrona. Bägge bostadsområdena är väl lämpade för barnfamiljer. För att kunna bli aktuell som hyresgäst vid uthyrning av vakanser bör hyran för lägenheten högst uppgå till en tredjedel av er inkomst.

Adress: Pilängsrundeln 7, Landskrona
Telefon: 075-24 15 000
E-post: uthyrninglandskrona@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se