1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Landskrona

Alla lediga lägenheter i Landskrona

I Landskrona har du som söker bostad ett brett utbud av hyresvärdar att välja mellan. Via oss når du Landskronas 4 största privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. I Landskrona finns just nu 36 lediga lägenheter att hyra för dig som söker bostad. Landskrona har ingen allmän bostadskö utan du som söker boende tar själv kontakt med alla hyresvärdar och anmäler ditt intresse för att hyra lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Landskronahem
Landskronahem är den största hyresvärden i Landskrona med 4 000 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger i tätorten Landskrona men man har även ett litet utbud av hyresrätter i Asmundtorp och Glumslöv. Landskronahem söker nya hyresgäster till 11 lediga hyresrätter.

Heimstaden
I Skåne är Heimstaden en av de största privata hyresvärdarna. I Landskrona har Heimstaden 3 lediga lägenheter för uthyrning. Lägenhetsbeståndet ligger såväl i stadskärnan och med närhet till havet. Skicka en ansökan för den eller de lediga lägenheter som tilltalar dig.Fler privata hyresvärdar i Landskrona


Paulssons Fastigheter
Privat hyresvärd och en av de största fastighetsägaren i Landskrona. Totalt har man 800 lägenheter för uthyrning och söker just nu nya hyresgäster till 9 av dem. Utöver Landskrona har man lägenheter att hyra i Bjärred, Hjärup, och Löddesborg.

Adress: Järnvägsgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-48 80 20
E-post: landskrona@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Lindström Fastigheter
Hyresvärd med fokus och lokal förankring i Landskrona sedan 1983. Kan erbjuda ett blandat utbud av hyreslägenheter och kontor samt butikslokaler. Man söker nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter, 4 av dem med omgående inflyttning.

Adress: Eriksgatan 90b, Landskrona
Telefon: 0418-44 83 99
E-post: info@lindstromfastigheter.se
Hemsida: www.lindstromfastigheter.se


Biskopen
Hyresvärd med hyreslägenheter i västra Skåne. Merparten av lägenheterna finns att hyra i Landskrona men man har även hyresrätter i Svalöv, Eslöv samt Skurup. Enligt hemsidan söker man nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter i Landskrona.

Adress: Sliperigatan 3, Landskrona
Telefon: 0418-145 00
E-post: uthyrning@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Punktum
Privat fastighetsägare med 4 hyresfastigheter i Landskrona. Om du vill hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan för att få hyra. Punktum kommer att ta kontakt med dig om det inkommer en ledig lägenhet.

Telefon: 042 - 21 00 00
E-post: info@punktum.se
Hemsida: www.punktum.se